Kam po zelenjavo?
Zanima me kje kupiti kvalitetno zelenjavo pomurskega porekla. Namreč pripravljamo žurko za približno 120 ljudi in bi ob dobrem grillu radi postregli tudi šopsko solato. Torej kam po mlado čebulo, kumarce, paradajz in papriko?
Komentarji
Pomurske vrtnine mogoče (majo veleprodajo, taka če boš celo večje količine jemal, se valda bole splača tam vzeti pa neje vsa zelenjava plastična kak v večini teh velikih trgovskih centrih). So pa zdaj na novi lokaciji prek poligona (sicer sam sem še nej bil na novi lokaciji, taka nevem kak zdaj zgleda. A majo fajn napis na steni, taka jih po mojem nemreš zluftati).
Mi mamo domačo mlado čebulo.Če slučajno pride v poštev...
Moja teta ma 3 velke rastlinjake kumar, paradižnika, pa paprike. nekaj pa še izven rastlinjaka.. taka.. za več info na inbox. ;)
www.zelenjava.com/index.php/cenik - Tropovci
Moravci - baje tržijo tudi za lokalne Mr'katorje.
San pozabila dodate,ka je čebula pridelana na integriran način (mamo certifikat).
Malo je mimo teme, ampak se mi vseeno zdi vredno omembe. Kako za vraga lahko v Tušu prodajajo tako zanič zelenjavo in sadje? Kaj ni nobene inšpekcije, ki bi ta kompost, ki ga majo na policah malo pregledala pa sankcionirala?
očitno nej. zgleda kak če se sako soboto pripela tušov šleper na soboško tržnico pa odpela odpad.
vedno boljši (ološ) :D
@Daddy_Cool: V Prekmurji je v vseh bautaj obupna zelenjava. Od Tuša je še dosta ujši Spar ... Sramota. Vse napol gnilo ... :/ Trebelo bi rejdno bojkotejrate trgovce pa oditi na tržnico, pa te naj žrejo tou s*****. Sicer pa mamo možnost izbire - lejko kupimo ali pa nej. Je pa fejst žalostno, ka je v osrednjeslovenski regiji sadje in zelenjava neprimerno boukše kakovosti. Očitno nas tudi glede toga majo za tretjerazredne državljane ...
Ne ven pa, kelko ma inšpekcija pristojnosti pri ton. Mogouče bi se bilou boukše obrniti na varstvo potrošnikov?
Zanima me kje kupiti kvalitetno zelenjavo pomurskega porekla. Namreč pripravljamo žurko za približno 120 ljudi in bi ob dobrem grillu radi postregli tudi šopsko solato. Torej kam po mlado čebulo, kumarce, paradajz in papriko?