Kakšno je vaše namizje?

|

Verjamem da bo ta tema zanimiva, vsak ima po svojem urejeno namizje, slika za ozadje in vse ostalo kar nam pomaga pri  delu z računalniki, za začetek vam ponujam sliko mojega namizja, dajte v pogled svoje ki je morda bolj zanimivo od tega.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
čriček

Verjamem da bo ta tema zanimiva, vsak ima po svojem urejeno namizje, slika za ozadje in vse ostalo kar nam pomaga pri  delu z računalniki, za začetek vam ponujam sliko mojega namizja, dajte v pogled svoje ki je morda bolj zanimivo od tega.

ejc ec

čriček če se že začo to temo te še lejko razložeš kak se to naprave... ka nwn če vsi znajo...

čriček

Drejcek- me je opomnil da naj obrazložim kako to narediti, seveda z orodjem za izrezovanjem, nato  stran shranimo v odložišče.Ko jo nalagamo na to stran naj bo slika  Width največ 450 x višina. Vse ostalo je preveliko in je samo polovično prikazano čeprav je višina cela, torej ustrezno zmanjšati.

Profile picture for user spidi55 R L

Hvala Čriček, či bi prle znau na kelko naj zmanjšan nebi tak velko poslau.

čriček

spidi55@ tudi san sem se neka časa včil kak kaj, tak ka mislim ka je nasvet za vse  dobrodošel, ker širše slike kak 500 ...ne spraviš na te strani , san najraje te format 450 ...x.

rakun

hahahaha....taksoga pa nema nisce

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet