Kako prenesem filmček iz Youtuba
Zanima me kako lahko prenesem filmček iz Youtuba na moj računalnik in nato skopiram npr. na USB ali CD zaradi predvajanja na drugem računalniku?
Hvala za nasvet
Komentarji
Adobe Free Studio, brezplačen program - daleč najbolše orodje za to kar potrebuješ.
http://www.brothersoft.com/free-studio-175098.html
---> http://www.clipconverter.cc/
---> Samo skoperaj naslov youtube filmčka v "Media URL",
---> klikne "Continue"
---> te spodaj označiš pod "Detect media" - kvaliteto kera je na voljo na Youtube, na tistom filmčke, keroga ščeš prenesti.
---> Pod "File name" celo leko preimenuješ obstoječi naslov filmčka.
---> "conversion format" pa izbereš v keron video formate ščeš mete filmček - Leko pisteš kak je - leko pa izbereš "*.avi" - pač med nabolj popularnimi video formate, pa ga leko skoraj ge kole odpreš! Če zbereš format te se te spodaj odpre še "conversion option" -- če znaš spreminjaj na želene vrednosti, če pa neveš pa puste. Film te de pač takšen, kak je v originali!!
---> Klikne "start" - Čakaš nekaj trenutkov ( 2 minutni film čakaš približno slabo minuto). Kda konča spreminjanje pa klikneš "Download", ka film še na disk. TO JE TO, brez sakšnoga nalaganja brezveznih programov!
@cikeCake; tej programi so nej brezvezni kak tij pišeš. Bilo je dosti portalov ka so tou ponujali pa niti eden je nej zdržo več kak slabo leto dnij, ka so jin strani zaprli. Če pa že se lejko zgodij ka je gužva pa te v vrsto strežnik postavi (media-convert.com) pa čakaš kak blesavi, več napak se zgodi med ten online convertanjon in tudi YouTube vedno nove zaščite dodaja ka je link več na določenih straneh nej zadosta ka moreš celi SourceCode not koperati.
Tej samostojni programi pa ne downloadajo, ampak sproti kak ide predvajanje zajemajo sliko oziroma zvok, kar je nej nelegalno in v bistvi nega preprostoga mehanizma kak bi YouTube tou lejko preprečo. Če delaš dosti toga mi vrvli ka se splača teh 20 MB placa reskerati, ka je hitrejše in kvalitetnejše.
Zadeva kero je predlago žaže, je ena najbole kvalitetnih, če nej kar najboljša. Recimo, če iščeš muziko, ti program kar "sproti" naredi mp3 datoteko iz youtube videa. Če želiš video, ti prenese samo video itd...
Adobe Free Studio, brezplačen program - daleč najbolše orodje za to kar potrebuješ.
http://www.brothersoft.com/free-studio-175098.html
vsi ste napisali nekšne komplikatorske. Program YouTube Downloader, odpreš skopejraš link v program, klikneš download, to je to.
Hvala vsem a vseeno bi spomnil da iščem za Mac OSX in nekateri od teh vaših žal tega ne podpirajo.
Adobe bi skoraj mogo delati na mac-i. Ali se motin?
Za maca maš GetTUBE program ali pa enostavno odpreš safari, ideš na youtube filmček, počakaš ka se začne predvajati film, klikne na Window, activity....Tan de ti pisalo "youtube - naslov_filma".... spodaj pod ten pa vse puno datotek (spletni naslov datotek). ... Na desnoj strani pa ti piše velikost datotek.. poišče tisto največjo datoteko --- pa dvoklik na njo!! pa mislin, ka de se včaseh začalo downloadate!
CikeCake,
to izgleda zanimivo in danes ko pridem domov moram takoj preveriti!
Ej, hvala vsem!
Zanima me kako lahko prenesem filmček iz Youtuba na moj računalnik in nato skopiram npr. na USB ali CD zaradi predvajanja na drugem računalniku?
Hvala za nasvet