Kaj se je zgodilo z intervjujem z Bianko Žvorc?
Naslov teme je samoumeven?!?
Komentarji
Se opravičujem, komaj zdaj san opazo, ka debata o tem že poteka.
V obstoječi temi uredniki sobotainfo nejso nika komentirali.
Za urednike:
Medij, ki dela tak kak se to dela je imho nej kredibilen in resen, skratka ni vreden spremljanja.
Objavite intervju, potem ga ba brez obrazložitve zbrišete. Če ga že zbrišete, potem podajte še nekšo obrazložitev.
saj interjvu san je nej zbrisani, so pa skenslali komentare
Ge ga v tabi Intervju 2.0 ne najdem, ali san slepi ali so ga pa zbrisali...
Chevapcic Himself
Ups, my bad.
Samo imho bi uredniki morali obrazložiti zakoj so brisali komentarje, ka nejso bili žaljivi.
No kda je Madam začala talati misli o ton kak smo prekmurci zabačeni, te so ljudje vdarili kontra.
Če Gospa misli, ka je dosegla višji nivo zavesti s tem ka ne je mesa, je njeni odziv dokazal ka temu ni tako.
New Age crap.
Meni nišče nede tupo ali nej ge gen meso ali nej. To je moja osebna odločitev. Še najmenje pa san zavolo toga zaostali.
Ge Bianki predlagan naj malo zača čitati Budhine misli, tan de najšla kaj o spoštovanju drugače mislečih, pa tudi o vegetarijanstvu...
Ker se tan več nemre komenterate samo en moj post:
Indijansko: VEGETERIJANEC---> SLAB LOVEC :P
Meni je poslala še osebno sporočilo. Vsebina sporočila je približno takšna: bluzenje in nakladanje v tri prekrasne :)
En del sporočila je ka smo jo Prekmurci močili, poniževali, maltreterali, zaničevali itd...
Pa san ji odpiso ka naj mi povej, kda pa ge san jo ge mučo Odgovora še ni :)
divjejabolko
Ne fizično, mentalno.
Boš ti videl, ko dobiš poziv s sodišča zaradi osebne žalitve!
Kakšno sodišče? :) To (potencialno) tožbo je una že vnaprej zgubila. Vupan ka si se zajebavo
divjejabolko
Poglej smeška, pa boš razumel
Pa kaj si še nete dali mera s tem? Jaz jo vsekakor razmin kak je, če nisi sprejet v svojem okolju - tu zaradi drugačnega mnenja (in napačnega podajanja informacij/ter reakcije).
Fak, ljudje - tudi zato pa ide vse v PM. Namesto, da bi sedaj, ko nam gre slabše kot prejšnja leta držali skupaj in bi več dosegli in se izkopali..., vsak gleda kratkoročno, samo na svojo rit. Jebiga, dekadenca je napravila svoje - pač Evropa propada, oni "tretjerazredni" in "nedemokratični" pa se dvigujejo - ker so/ali bodo špekulantje/zaslužkarji vso manualno industrijo preselili k "poceni/manjrazvitim/manjvrednim".
Žrem meso, ker je in sem ga vajen - ko ga več ne bo na voljo pa ga ne bom več. Eni so bili drugače vzgojeni ali so šli po drugi poti - zaradi prevzema prepričanja, da bodo s tem manj obremenili sebe in/ali okolje.
Enim je vseeno ali pa ne vidijo izhoda - sam spadam k pesimistom. Evropa misli preživeti s trgovino na drobno in prodajo zabave množicam (o, ja še globlje v drek)? Jaz bi to, jaz bi ono; ne ti nimaš prav; jaz pa jaz pa jaz in moje potrebe in nišče drugi! SKUPAJ? Nega šanse, a? Vse več ljudi - pa vse manj dela? Nič novega - industrializacija je že bila, Evropa je že bila na tej poti. Pa se je izkopala. Sedaj? Ne vem - ni več obče sprejetih vrednot/ je preveč navzkrižnih informacij - vse je vsem nekaj za dobro/slabo; pa da ne omenjam širjenja dezinformacij-laži in raznih shizofrenih produktov , ki krožijo po informacijskih kanalih.
Vsak se bori, da bi se njegov glasek najbolj slišal in da bi od tega imel čim večji hasek. Ha!
Mah, saj sam ne vem ali se naj izselim, pa grem drugam delat - ker zdaj sem to možnost dosegel. Ali pa naj ostanem in vztrajam in obenem čakam ter se trudim še naprej delati po najboljših močeh?! Ne vem... Najraje bi se ob vsem tem odselil stran od ljudi - ta svet je ratal narobe svet, zaradi našega dojemanja...
In potem delamo še naprej v smeri destrukcije človeške civilizacije, ki je to postala/si ta naziv zaslužila s skupnimi močmi/naporom. Evo, tudi sam se ob tem posuvam s pepelom. Sem tudi sam del tega razkroja s svojim egom in uživaštvom.
Saj bo minilo/ratalo nekaj drugega, samo ne vem, če bo ravno po naših željah. Ha!
Ne vem, kaj je bilo v Biancini preteklosti narobe/posredi, da je bila deležna zavrnitve okolice; ampak se mi pa gabi, da ste vi vsi, ki ste nekako očitno frustrirani planili in si našli novo žrtev. Iščete jo - pa ste sami žrtve. Ha! Saj tudi sam ne bi kupil nekih takih stvari, ki jih ona trži (nimam te potrebe, niti odvečnih financ). Niti mi ni prišla do živega njena reakcija, ker skušam razumeti njo in vas in obenem sebe. Ter se nekako izkopati najprej iz mentalnega, potem pa še "dejanskega" sra***, ki trenutno prevladuje. Dajte si mir - obojestransko! In začnite dejansko razmišljat kako bi sebi pomagali in potem pomagajte drugim.Ne pa, da se obregate ob zadeve, ki vas v bistvu ne žulijo. Pa nam bo opet šlo boljše.
P.s.: Nisem nek guru, in ne "Mesija", sem krvav pod kožo isto kot vi. Pišem in govorim nekaj, delam pa čisto nekaj drugo - SAMO ZATO PA NE BOM ZA SVOJE PROBLEME KRIVIL NEKOGA DRUGEGA ALI SE SPRAVLJAL NANJ. Evo, zdaj pa se bom skril - v svojo votlino, nekje v puščavi, da me ne najdete in pogrizete. Vi, hijene.
Vaš BAMBI
youtu.be/Ypkv0HeUvTc
Super je da celi svet razume in ve zakaj veganstvo v Prekmruju pa z vse več raki in bolenzimi ljudje nimajo pojma. Živali me ne plačajo da vam govorim resnico ter sem ena izmed miljonov, ki vedo zakaj se gre.
BeeZee EcoKid projekt je projekt pomoči Slovenskim ljudem, Prekmurcem, bodočim generacijam in planetu. Dobili smo 3 mednarodne Evropske nagrade ter firma gre bolje in bolje (januar 2013 je najboljši mesec EVER), še posbej ker vse več ljudi ve zakaj se gre. Jaz s tem ne služim denar ampak NAŠI LJUDJE - PREKMURCI!
Jaz sem v šoku da mislite da sem vzvišena ko sem pustila svojo slavo kot kreativni direktov v Manhattnu da pridem pomagat našim ljduem do hrane in preživetja. V ŠOKU SEM... gospa GOTHA refleksira in je izjemno igrnorantska ter ni raziskala nič o čem komentira. In jutir bom vedela tudi kdo je ter se ena na ena pomenim z njo in še kaj več.
Komentarje sem dovolila (pa bi lahko prepovedala) ter sem jih pustial gor ker sme mislila - pa se bo vsaj en človek med temi vami ki komentirate stalno na sobota info našel, ki ve zakaj se gre...Noben...zato sem zahtevala da vse vaše res ignorantske in nesramne ter ponižujoče komentarje ZBRIŠEJO.
No moj projekt pa lahko premestim kamorkoli na planetu Zemlja in bo uspešen ker je izjemno pošten projekt pomoči ter skrbi za zdravje naših kupcev ter dobrobit Prekmurja in naših ljudi...takih žalitev si res nisme zaslužila, še posebej ker niste prebrali nič in niste raziskali teme o kateri se gre...
In naj povem, tako kot sem od metalnega in fizičnega nasilja pobegnila z 16 leti iz Murske bom tudi zdaj šla pogata tujim ljudem ker si naši očitno nič dobrega ne zaslužijo oz. niti ne vedo kdo kaj dorbega za njih dela ko ga oni tolčejo in pljuvljejo...
Torej...zelo mi je žal da msilite da imate prav, ker žal nimate ter čez 20 let boste videli da sem vam želela samo najboljše in delam res fanatstičen stvari ZA VAS, ne ZASE!!! Jaz lahko z levo roko zaslužim na emscec preko 10 000 E pa sme se odločila da bom pomagala VAM do kruha ter žrtvovala vse za VAS... In evo...dobrota je sirota v Sloveniji in očitno si Slovenija zasluži da se pogreza globlje in globlje... pa ako so vsi po meni pljuvali ko sem napisala da je Janša prevarant in kriminalec...
Preberite si, poučite se prosim za lasntno dobro ter hej, ajz nisem zgubila nič...vi pa zgubljate vse ker nočete niti dati šanse znanju, kivam lahko reši živlejnje in življenje vaših najdražjih.
Škoda res in žalost...pa pol imejte kriminalce in korporacije ki vas zastupljajo naprej ter rak naj raste in razne bolezni ter kupujte Azijske poceni igrače polne strupov in oblačila ter ubijajte počasi sebe in svojo družino z mlekom ter mesom polnimi antibiotikov in pesticidov iz Madžarske in Italije...ej, uživajte...jaz bom pa šla nekam drugam in pomagala ljudem ki cenijo in spoštujejo poštene, pridne in talentirane ljudi kot sem jaz. Aha...70 ljhudem pa pol pomagajte preživeti vi... GOTHA še posebej...vaj si v temi grda ženska resno...tak se mi smiliš...sem ti psoala lepe emiale kako bo šlo tole...SRAMOTA si tem krjem res ter balzno škodiš svojim lasntim ljudem...in jaz nisem nikakva primadona, če bi bial bi oženila Brada Pitta in me ne bi brigalo nič več za bodo propadajoče Prekmurje in boge ljdui ki jih več in več na cesti...kak bi to napravila ti nej? SIROTA SI v duši in v gavi in žal ti jaz ne mroem pomagati - samo ti sama sebi :(((
Tu pa lahko začnete da ne boste torsili neumnosti in si sramoto v javnosti delali še več:
http://www.aktivni.si/prehrana/mleko-krepi/ali-je-mleko-zdravo/
http://www.youtube.com/watch?v=WfGMYdalClU&feature=share&noredirect=1,
http://youtu.be/bXbJ1err5zw
http://www.youtube.com/watch?v=0gnu8ShWh7c
HVALA...
By the way...
Ne morem vam nič kot Slovenka ker je Sloevnija BREZPRAVNA država, kot Ameriška državljanka ali Avstralska državljanka pa vas lahko v roku enega tedna spravim za zapahe za mentalno in verbalno zlorabo in poniževanje moje firme in internacionalno nagrajenega projekta pomoči ljudem kot ste vi.
Škoda da samo pljujete namesto da bi se res pozanimali zakaj se gre in kdo vam hoče zares pomagati na tem planetu in kdo je ta primadona ki pljuje ogenj ter ponižuje poštene ljudi kot GOTHA (iz vzhodne Murske Sobote, ha ha ha...)
Hvala Bambi!!!
Dobrodošel si v moji votlini na super smoothiju in čaju zdravilnem ter majica za zaščito tvoje krvave amapk poštene kože te čaka...FREE of charge ter me znaima kaj delaš ker iščem ljudi ki bi se nam pridružili pri tem res lepem projektu katerga vsi iskreno in iz srca RADI delajo...saj se gre za naše ljudi in naše žepke v končni fazi...
Če iščeš službo v tujini bom ti z veslejem dala mnoge kontakte in zastavila moje dorbo ime tudi zate.
Glede tvoje slabe volje pa...ej, toliko ljudi je na tem planetu ki vedo ločiti dobro od slabega ter imajo odprto srce in se ne bojijo lasntih možganov...Bodi optimističen jaz vidim spremebo v psotivino dnevno ter sem zijemno ponosna da sem pionirka v smeri zdravljanje planeta in tudi zdarvljenja Prekmurja...tisti, ki se hočejo pozdraviti so pri nas dobrodošli in bodo tudi nagrajeni ZELO...
Prelep in supešen dan želim Bambi! Javi se (in private seveda), obljubo bom držala kot jo vedno držim :)
In še eno dodam...Moje ime je Bianca Žvorc Morris...samo v Sloveniji pišejo moje ime narobe in to že 38 let, nikjer drugje na tem božjem planetu...to vam lahko pove vse :)
Več pa tukaj še (če res koga zanima kaj delamo in kako rešujemo svet in težke probleme Prekmurja):
www. beezeeecokid.com
www.facebook.com/beezeeecokid
hvala lepa za vaša zasebna sporočila, ki resnično odražajo vaš pravi obraz. sem vse shranila, in pravzaprav premišljujem, če ne bi bilo tudi primerno objaviti, s kakšnim odnosom se obnašate do drugih ljudi. ampak vprašanja mi pa še vedno niste odgovorili. Žaljivke in grožnje so kaznive, osebno mnenje pa ne.
dajte določeni začajte sami neka delati, pa ustvarjati, pa predstaviti javnosti. Ne ka vedno samo brukate, rušite pa iščete napake, to je najležej, če drugo neveš. Al pa nemaš jajc ka bi naredo, pa stopo pred javnost, ker se bojiš oseb kak si ti, ka do te napadnole pa popluvale...bojiš se toga ka san delaš, ker tisto poznaš....,
po eni strani (gledano s strani medija) je pa dobro meti par provokatorov za komentatore na sami strani, keri z svojimi pikrimi komentarami, pripravijo nekoga ka more dati kontra odg. in tak se pač debata zača, ampak, določene meje, glede žalitev ter ostalih poseganj v zasebno živlenje bi pa lejko bilej,...pa vedno eni ta isti, keri mejne tuj zmejs fklopijo...
lp
Bianca Žvorc Morris me veseli ampak tujina še ni slišala za vas oz google vrže ven samo slovenske strani žal. Torej si zame en Murko več in tudi slovnica ti je tuja. Aja pa tvoje kao umetnine in nakit odavajo na sake tržnice oz vskša kitajska bauta. Oproste ampak če ne sprejmete kritik ne davajte intervjujev simple like ass. Pa prosin nej mi pošilate zsja ka se mi neda šnofati ka ste mislele napisate ka van malo preveč črke vujdavlejo.
Pa še vprašanje : kak ste prišle do odkritja ka je jajce kokošja menstruacija???
prosin ges san mali neizobraženi človek in me razsvetlete
daj razlozi mi kak bi nas v zapor spravla no :D ka me to resan zanima, kak bi me ka drzavljanka usa v eoki enga kedna spravla v zaport v slo :D ka to me resan zanima od kda smo vec nej suverena drzava, pa majo sodisca drugih drzav pritojsnosti prinas
Kokodake attake in perje je frčalo in/ali zakaj kure nesijejo bilice...
Sam ne ne vem toliko pa sem šel malo pobrskat - sem najprej poskusil po spominu pa se ne spomnim več toliko biologije... Pa tudi preveč let je minilo odkar je moj oče ugonobil zadnjega ptiča in sem ob tem jokal (benti star sem bil 4 ali 5 let pa se še spomnim).
Pa zanimivo kaj sem sprva našel: traktor.mojforum.si/traktor-about2910.html
www.veganstvo.net/ali-ves/jajca/
www.tonis.at/si/tonis-welt/srecne-kokosi/mala-veda-o-kokosih.html
Pa še zdaj ne vem. Bollocks/bilice bom pa še vseeno tu pa tam pojedel.
Don' call me Bambi(-no).
www.youtube.com/watch
Ej gospodična ge bi tudi šau v ameriški zapor malo. Se da zrihtati? V roki enga kedna? Prevoz urediš ti, ale se moren san javiti pred Zavodon za prestajanje kazni?
mamuTI, daj prosin lepo prešti še VSE enok skoz pa pogledni što je koga žalo. Prosin!
Dejansko je baukše če ostaneš v ZDA, ker slovenska slovnica ti je čist tuja gospa.
Kakšno je to METALNO nasilje kak si sama napisala? Z kovinami? :)
''.zato sem zahtevala da vse vaše res ignorantske in nesramne ter ponižujoče komentarje ZBRIŠEJO.''
Če bi se brisali žaljivi komentarji bi mogli biti v prvi vrsti tvoji izbrisani.
'Torej...zelo mi je žal da msilite da imate prav, ker žal nimate ter čez 20 let boste videli da sem vam želela samo najboljše in delam res fanatstičen stvari ZA VAS, ne ZASE!!! '
Meni nej trbej pomagati. Z velko mero hvaležnosti in ponižnosti odklanjam vašo pomoč. Ok?
Del sporočila, ki san ga dobo pod privat: 'Na moje veselje pa vem za vse ki ste tako nesramne in ponižujeoče ignorantske komentarje spodaj pisarili kdo ste ker imam malce več znanja in vez kot vi vsi...'
Ka zaj to pomeni ka vohuniš za menov samo zato ka man drugačno mnenje od tebe? Misliš ka mi je problem napisati što san? Pa še to: v ton stavki leko lepo vidiš što koga ponižuje in žali.
Sploj neven ka se smešavlen v takšno debato. Ale nemren ka nebi. Slabo mi je kda šten tvoje poste.
Mene rejsan več nej trbej TV-ja za entertainment, kakšne komedije pa drame tu gor lejko šten. :D
Samo bi pripomno eno stvar ka bi nan vsen ležej bilou. Glede nato ka lejko z lejvo rokou zaslužiš prejk 10.000 E-jof si lejko z desno rokouf pozoveš inštruktora za pravopis.
pa tu se nejde več za samo filozofijo, tou je že navadni veganski ekonomfašizem, ge se z vsiljevanjon določene miselnosti probajo odavati produkti. če ti tou uspeva v nemčiji pa ameriki, go ahead, mene v glavnon produkt pa veganstvo ne zanimata. sposoben san vseeno biti v debati brez ka bi pritisko na uredništvo. vido san tvoj FB pa stran. kak naj poven. san človek keroga takši lidje, kak si ti, bianca, razživcerajo, ker stalno razpredate pa z bajno razsežnostjo podatkov pa viharniškin načinon raztrganoga razlaganja.
znan ka če boš pojo več avokadoja kak zasike se ti boukše pijše. zdi se mi pa ka konkretno vegani in ta zelenožvekalna populacija ma deficit točno tistih nenaravnih in radikalnih snovi, kere ponavadi očitate nan, keri jih pridobimo z meson. si šla kdaj nazaj čitat svoje objave? vsaka tvoja izvaja je en velki emocionalni izbruh. mala deklica na zrni graha ka si želi neka pa tou nemre dosegnoti. tvoje črevo je sigurno očiščeno zli duhov, v glavi pa bi si resno lejko kdaj red napravila. pa nujno si priotizejraj strpnost pa etiko pred tvojimi lastnimi načeli.
lejko si štokoli, ges kak bednik proti tebi, se po tvojih izjavah počutin dosti bokše, ker vidin ka ti definitivno nejsi nešče, s ken bi se primerjo.
over & out
Branko Boldižar
@dupont je trufo piko na i
@dupont +.
Ste že šli za veganom na WC? Čisto onasnaževanje okolja.
Neverjetno s kakšno NEGATIVNO energijo širiš ti tale kao POZITIVNI življenjski slog. Zelo me spominjaš na eno primitivmo državo, ki tudi širi MIR, STRPNOST, DEMOKRACIJO z puškami, tanki, letali... Če že imaš tako radikalno spremembo, bo šlo prepričevanje zelo počasi in v večini primerov sploh ne (mislim da tukaj s tem agresivnim nastopom nisi pridobila enega privrženca, pa četudi je naklonjen takim stvarem)
Samo malo v razmislek tebi...
Če se kdo ne strinja s tabo je takoj napaden (ker ti imaš veze, vpliv, denar, lepoto, znanje, si intelektualka, in oh in sploh... boš ugotovila, kdo se ne strinja s tabo in potem.......)
Sodeč po tvojem pisanju sklepam, da rabiš še kaj narediti na bontonu, kulturi, malo skromnosti ti nebi škodilo (tega napuha si se sigurno naučila v ZDA, ker tam so vsi najboljši, pa četudi NAJBOLJŠI na vasi Boguzahrbtom, tako oni to pač delajo, razumem)
Intervju sem začel gledati in si mislil zanimivo!!!, pa me je po nekaj minutah minilo, sem ugasnil...
OK, zelo cenim, če si tako pridna in delala npr.tudi do 16 ur na dan. Na žalost pa si pri tem zgubila občutek za družabnost, strpnost...
Neverjetno s kakšno NEGATIVNO energijo širiš ti tale kao POZITIVNI življenjski slog.
to je najbole ironično od vsega, ja ...
Ljudje božji, pozanimala sem se in dobila isto infomacijo od 3 drugih ljudi, ki ste jih enako žalili kot mene pod temi intervjuji. Tudi po Slovenskih zakonih vas lahko vse tožimo.
Ker:
- škodujete finanćno moji firmi (BeeZee EcoKid je regsitrirana znamka 2009. v New Yorku ter vas moj odvetnik lahko pokliče na civilno sodišče, vi vse plačate in če ne mroete in se ne pojavite na sodišču v NYCju, se vam takoj rpisodi krivda ter plačilo odškodnine, tudi odvzem lastnine ter še kaj hujšega)
- škodujete metalno in fizično meni in moji družini (me ne poznate, oštino vam dol visi da pomagamo ogromno ljudem v Prekmurju - brez profita zame)
Za vsa ostala vprašanja pa se obrnite na internet in če ne veste Angleško ali Nemško seveda ne bosta našli nič (na naši strani so linki in na naši FaceBook strani do vseh objavah...), ker je žal Slovenija kot ekološka, etična in zdravju naravnana država še v povojih.
In da lepo razložim: nikomur nisem rekla kaj naj je oz. uživa, zaradi mene lahko vsi se prežderavate s crkovino, kokošjimi menstruacijami (naredi razsikavo če ne veš kaj jajca točno so) in ukradenim nafilanim z gnojem melkom posiljenih mater...
Najbolj smešno mi je da vi govorite kao da sme edina na svetu ki je veganka že preko 18+ let, medtem pa zijarite filme z Bradom Pittom in podobnimi ki so enako kot jaz vegani že desteljeta in več...Ah igniranca je čudo...
In kako negativno energijo Iownyourmom? Bi si ti dovolila pljuvati po sovji družini in po sebi od ljudi, ki ne vedo osnove prehranjevanja ter nimajo pojma kaj sploh BeeZee EcoKid projekt je?
Ma dajte...ne bi nič rekla, če bi ti forumi in komentarji neumni bili samo vidni v Prekmurju, vendra lhako vsi googlajo moje ime (če ga vedo pravilno napisati, ha ha ha) ter vidijo te neumnosti ter je to blazna škoda meni in mojemu zdravju ter zdravju moje cele družine in na poldagi tega nimate pravice takih nesramnosti pisati. Še posebej ne lagati da je moj oče teral ljudi ki so bili najbolj plačani ravno pri njem kot magarce in še manj mene obsojati ker sme se odločila za življenje brez krtutosti in da se vrnem nazaj poimagat vam, da boste imeli spet sužbe in delo ter denar.
Takega poniževanja, groženj, laži, hudobije, nasilja verbalnega, ignorance, neosveščenosti in primitivizma nisem videla od mojega 16 leta starosti, kos em zapustila Mursko Soboto zaradi fizičnega in mentalnega nasilja.
No svet je velik in ljudje so različni.
ZA VSE KATERI NITI NE VESTE ZAKAJ SE GRE.
1. Vi ste izbrali da geldate mojo video - nihče vas ni silil
2. Nihče vam ni rekel niti v enem trenutku kaj naj delate vi oz. kaj naj jeste - poglejte in poslušajte video zares
3. Eni kometarji ki so jih nemudoma odtsranili že sobotainfo.com sami so bili tako ogabni, da bi tudi vam prekipelo
4. Hugh Jackman (hard core vagn že desteletje) je povedal tudi sam, da je dokazano in še enkrat dokazano da vegani imajo 45% manj raka, bolezni ožilja, srca, alergij in podobnega, pri ženskah se to zviša še za 34%, to ni moja imišljotina ampak so to znastveno potrjena dejstva ki jih ve in prakticira milijoni ljudi
5. Sem IZJEMNO vesela, da vas je moj video tako navdušil in inspiriral, da tudi sami začente prakticirati življenje brez nasilja ter začnete podobne projekte pomoči Prekmurskim ljduem, revščina v Prekmurju in Sloveniji narašča, enako razne bolezni, katere je celi vset že povezal z živalskimi izdelki....
The witch trials of SALEM! En lejko tala bakle en jih vužiga ostali mo pa samo mlatili po ZLI kero prihaja iz USA! JIIHHAAA! Bravo prekmurci -svaka čast.
BeeZeeEcoKid sem vam rekla da mi ne pišite ZS in me boli joli za Brad Pita če on je meso ali travo! Zakaj mi pišete zs kaj hočete s tem dosečti?
@ buziecokid, s temi svojimi izpadi si si telko slaboga napravila, špot si delaš na sobotainfo. če se san prlej pozitivno sprejemo tvoje delo, je ta pozitiva prerasla v posmeh in odpor. daj enjaj s toźbami, sprejmi kritike in ne se delati norca sama s sebe.
zaj znan ka je dedek mislo (ne vela za vecino žensk): "baba je kak kokauš, telko ka ne sere po dvorišči!"
lp dejan
ena nevmesna, pa moren vseeno:
Zaradi vegetariancev imamo vsi izvirni greh in ne živimo v raju...
Če bi Adam in Eva pojedla kačo namesto jabolke, bi bilo vse v redu!
Se opravičüvlen za dvej sliki, je sip nekaj mlel in je nej dobro zmlel. Lejko jivi razmite kak double face palm :)
Daj odpelaj se s toga foruma, ka nemo kakše grše besede uporabo. Po ton ka san prečito mi je dobesedno slabo in mislin ka tej tvoje pomoči, s kerof se tak hvališ, nišče ne nuca. Zadosta škode si si napravila s temi tvojimi izpadi (kaj takšoga san nej že vido 20 let)! Pa resno, slovnica ti je nej baš jaka strana! Shame on you!
moj sodelavec je tude vegi.......še malo pa de pa za ormož mogo ite. že se njemi pomali pa poslabšuvle v glavi, več ga nišče ne razmi. ges tude nemren brez mesa......najrajši ga pa za post gen. isto nan neka šče ženska tupiti po glavi kak cerkev
Antoni Bourdain - kuharski mojster, pisatelj, popotnik, je za vegeterjance/vegane dejal, da se s svjim podajanjem osebnega prepričanja, obnašajo kot fundamentalisti.
Že na tvojem primeru gospa Bianka, se žal strinjam z njegovo izjavo. Način, ki si ga izbrala je popolnoma zgrešen in škodiš sama sebi, oz. podjetju. To ti ne gre, zato zaposli nekoga, ki bo skrbel za komuniciranje s strankami in potencialnimi kupci tvojih izdelkov.
Težko verjamem v tvoj uspeh, ker na trgu se komunicira zelo drugače, kljub svojim globokim prepričanjem. Nisem hudobna in ne želim ti čisto nič slabega, nasprotno ideja se mi zdi super, ampak zaglajzala si popolnoma in čisto sama si si kriva.
Chevapcic Himself
Bianca je sicer občutljiva oseba, ki jih pridejo komentarji do živega in težko ostane objektivno zadržana, posledica je, da se močno impulzivno odziva, a ima močan point, vse kar je rekla, je resnica, ki jo je znanost že zdavnaj dokazala, ostalo je sociologija človeštva ..
čevapčič na ražnje ne sere
Marjetica, ta mesec sem šla v MS na 2 pogreba, oboje rak in velike fenice živalskih izdlekov ter so govorile podobno kot večina ljudi tukaj.
Kar me najbolj moti je, da nihče vas ni silil gledati ta video, nikjer nisem nikomur rekla, kaj naj dela in še manj kaj naj je - to so bile vaše refleksije in reakcije... Res misliš da me briga kaj ti ješ? Mene zanima SAMO moja družina in prijatelji katere imam rada, video nisme objavila jaz osebno ampak sobotainfo.com, zakaj to ni jasno?
Špelo novinarko pa sem prosila, da se ne dovolijo tile komentarji ker je sobotainfo.com žalost od žalosti, samo žaljivke, poniževanja in zaničevanje, se mi zdi na ta račun služijo denar ter nekdo ima interes da se vse blati tukaj da je pol več klikov.
Že ko so pisali prvič ko smo dobili nagrado (jaz tega ne prosim naj obljavljajo ter so do mene prišli s prošnjo da ta intervju naredim) so ljudje take žaljivke spodaj napisali da mi je postalo sabo...
Mi klijetov v Prekmurju nimamo praktično, oz. imamo take, ki vedo zakaj se gre ter tile komentarji in rasprave nimajo vpliv noben na nas kot firma ampak bolj name ker sem psihično uničena ter zapravljam brezveze čas na ta primitivizem. Niti sama ne vem zakaj tole pišem.
Vidim že na kakem nivoju tale web site dela ko se moje ime piše vse povprek narobe. Hudo mi je tudi da mediji v Sloveniji namesto da bi pomagali ljudem jih preprosto uničujejo v prid svojim dobičkom...ampak so številka 2 krivec za gospodarki prodpad in etični propad Slovenije. Tukaj se žal to ZELO, še bolj kot pri drugh medijih v Sloveniji pozna.
No kar se tiče podjetja pa nam gre dan za dnem boljše (januar 2013 je bil sanjski mesec, ampak spet Marjetica ne ve, da je BeeZee EcoKid zame neprofitni projekt, delam pa ostalo za profit) ker se NE fokusiram več na Sloveski market ampak svetovni ter žal je moja komunikacija vsepovsod fantastična razen tukaj na sobotainfo.com kjer sem si spet dovolila, da se spustim na nivo primitivizma ter ignorance katerega sem bila deležna že kot otrok (ravno so objavili lepi članek na temo verbalnega maltertiranja otrok v Prekmurju)...
Je pa super da ljudje mislijo da te lahko pljuvajo levo in desno in pol se človek nima po njihovem pravice braniti...HALO? Vi mene lahko mlatite na smrt, ajz pa ne smem niti ene stvari povedati nazaj v svojo obrambo? Pa saj to o veganstvu in krznu ve celi svet ter nisem nič kaj novega povedala, samo znanstevno dokazane zadeve...to niso moja mnenja, ampak dejstva.
Zglajzala nisem nič Marjetica ampak je tudi negativna reklama v končni fazi pozitivna...Še celo Madonna in Paris Hilton vedo to ter so to pošteno iskoristile :)
V končni fazi - kaj pa je bilo tako negativnega v tem kar sem pisala? Da hočem da ljudje ne bodo tako bolani v Prekumurju (konzumira se vse več mesa in melka v Prekmurju in sporedno raste rak in kapi, logika?) ter delila kar ve že celi svet in je znastveno dokazano? Ali da jim ponujamo končno zdrave, poštene Slovenske izdelke in ne Azijsko strupeno poceni plastiko ki jo delajo otroci z maskami za kašo riže?
Prvi komentarji pod videom so bili odsev bralcev tega spletnega portala ter jih je urednica Špela dovolila kljub moji prošnji da ne dajemo možnost komentarjev, Najhujše in res najbolj gnusne so odstranili, vendar drugi še žal ostajajo ter upam srčno, da ljudje tukaj vidijo kdo je na njihovi strani in kdo jim želi slabo ter jih iskorišča v imenu denarja in reklame...
Ej pa prosim da se zmenimo vsi: prosim jejte kar hočete in naslednjič ne gledajte videov ki jih ne razumete oz. nočete razumeti.
Sem molila in prosila lasnitke tega web sitea da odstarnijo VSE o meni iz tega web sitea (tudi ta video) in pač nočejo narediti tega... Je pa čisto vaša izbira da ga gledate-berete ali ne...in tudi poberete najboljše iz nejga za svoje zdravje ali pa tudi ne... Jaz pa grem nazaj reševat svet ter pomagat otrokom, živalim in ljudem...
o fak cevap bole debilnoga predavatela si nej mogo najti? tip je faking zmesani
Joj kak ste ze dosadni s tem, vejpa pustite zensko na miru ze enok. Resno mislin sama prekmurska, slovenska nevoscljivost.. Sram vas je lejko ene tu gori na sobotainfo. Eni ste skos negativni pa samo sinflete. Ce ste v zivljenji skos tak negativni, van nega pomoci na zalost. Ite sneg kidat, napravte snezeno moza pa poslite slike na sobotainfo, ka van nede dosadno, ce ze nemate sluzbe. Bianka ti pa jih pusti naj pisejo ka scejo, ges se nebi sekero ce bi bil na tvojem mesti. HATERS GONNA HATE!!!!
Pa lep pozdrav iz oklice New Yorka...
Sukarchavo pa saj se nihče sploh ne ukvarja več z njo, ona je tista, ki vedno znova piše in načinja to temo. In to povsem po nepotrebnem.
sori tinka, moren ... ona ide nazaj REŠEVAT SVET! this one takes the cake :D
zakoj takša nestrpnost veganov? vsejedni portal, ge je večina userov tudi vsejednih, je dal enomi vegani, izobčenci praktično, priliko, ka malo povej o sebi, nej pa ka zača nekši radikalizem.
bianca, ti se ne sekeraj za naše navade. sploj pa nemaš nobene osnove, na podlagi kere bi lejko pravla, ka je naš način življenja tak obče slab. si vse švabe sforsejrala naj würst zamenjajo za gemüse? my ass. kda boš napravila raziskavo na bar 10k prekmurcaj, te lejko gobezdaš, dokeč se pa odiš samo v prekmurje tožit, kak je tvoje otroštvo bilo zavoženo zaradi drugačnosti (mogoče si bila takši tiran kak si gnes, pa so te že deca preštimala?). ka ma veze tvoja zgodba iz otroštva s tvojin veganstvon? si prišla promovejrat svoje izdelke in veganstvo kak zdravi način življenja? ali pa si se prišla cmizdrit kak si bila čarna ofca in ti je vse tou v adolescenci dalo samo še več egovitalizma, ka si te gratala veganka 101? povej ka ščeš dosegnoti? širjenje takše miselnosti je passé
meti se za sofisticejrano žensko pri tvojih letih in biti tvojega statusa nekak ne sovpada s ten, kak se obnašaš, podajaš informacije in (ne)argumenteraš tistoga, ka povejš. maš srečo ka ti američani pa nemci kupijo meglo. groženj s tožbami niti ne bi omenjo. mislin ka bi lejko bar 10 uporabnikov gladko tožilo tebe, ker se ob čitanji tvojih polpismenih nebuloz človek resno počuti kak če njemi tanače doj davleš s takšo aroganco.
ti si daleč od kakšoga glasnika resnice. sprijazni se ka se tvoji izdelki po prekmurji nedo najbokše odavali. go and cry to your momma
Dobitnica štirinajstega Boba leta je čistilka Jelka Bobonja iz Zasavja z izjavo: »Na kraj pameti mi ne pade, da bi pogledala, kaj na izdelku piše; je zdravo, ni zdravo, koliko konzervansov ima, je slovensko ali ni. Zame je pomembna samo cena. Kupujem tisto, kar je v akciji, in temu prilagajam svoj jedilnik.«
Bianka, to je realnost v naši državi. Zaradi mobinga države, bomo zboleli.
Človek je vedno bil in vedno bo vsejed! Ni problem pri uživanju mesa, problem je v prenajedanju, katere porcije servirajo tudi v gostilnah.
še to, bianca, v tvojon webshopi se odavle nakit, za keroga piše, ka je srebrni (silver). v dodatnon opisi piše, ka je sterling silver. Ali nemško srebro, z drugo besedo nikljevo srebro ali - po domače - filigran. 70% bakra, ostalo nikelj in cink. prvo kak prvo, že več kak 40 lejt se industrija bori proti napačnomi označevanji nemškoga srebra, v keron nega niti enoga promila pravoga srebra. iz toga materiala delajo vse od poceni žlic pa nožov do prstanov in uhanov, kere v mülleri odavlejo po tistij stolpičastij rotacijskih štantaj. gnesden je falabogi 90% bešteka iz jekla. iz NS-ja so tudi ceneni okviri za očala itd.
drugo kak drugo, si eko, si organic, rešuješ svet, odavleš pa cink. se zavedaš ka je vse več lidi alergičnih na cink?
Glej toga sukarchavoja pa... Ka pišeš neka brez podlage? Što koga 'gnjavi', una nas ali mi njo?
Prešti si post ka ga je poslla eni uporabnici kera ga je koperala pod novico, pa te si ustvari sliko. Tu maš:
http://sobotainfo.com/novice/ogled/17445/?s=pf#komentar75249
Pa nej ti mus vedno napisati ka si v NY. Znamo vsi ka si tan, in ja, car si, če si to ščel čuti :D
Žvorcova, če je to tvoje pisanje, katero je objavila GOTHA 25.01.2013 ob 10.50. resnično, potem si te predstavljam v srednji šoli, tebe in tvoje probleme. Lahko boš še 100 let živela v Ameriki in Nemčiji, spoznala celi Hollywood, NY, LA, vse igralce pa statiste, pa ti nebo nič pomagalo. Tvoje pisanje kaže na tvoj značaj, oliko, razgledanost...Vse se lahko spremeni, obraz, lasje, nohti..., samo možgane še doslej ni uspelo nikomur spremeniti na bolje. Mogoče pa bi morala mleko piti in meso jesti, pa tudi kakšno kokošjo menstruacijo vmes zaužiti. Če me boš iskala ti ali tvoji agenti, doma sem južno od Murske Sobote.
spy ge skoz napisen lep pozdrav iz New Yorka ali okolice New Yorka. Navado san se po mojem. Nej nej san scel cuti ka san car. San preprost clovek, samo me pa ze moti to ka je bilo telko negativnih komentarjev o njej po intervuju pa te se 2 temi nej ena tema ampak 2 "Kaj se je zgodilo z intervjujem z Bianko Žvorc?"
Pa lep pozdrav v SLO tokrat ne bom rekel lep pozdrav iz New Yorka, pa vipan ka se enok ze konca ta debata.
glej nisce ji je nej pravo ka vupa ka ji firma propadne(bar ges san nej vido ka taksoga) se skuper moti njen odnos, do tistih, ka mislijo nacik kak una.
Sukarchavo je pravo ka naj pistijmo žensko na meri že enok. Ja saj ge san jo vedno pujsto na meri. Ona mene neda miru, ka mi celi čas gnjavi pod privatnimi spročilami. Odločo san se ka mo vse njene poste objavlo tu gor, ka do še drujgi vidli kak kultiverana in spoštrljiva je gospa veganka:
''Sobotainfo.com je kršila moje osnovne človeške pravice ko so proti moji želji dovolili komentarje pod ta video.
Politika me ne zanima, vendar je defitnivno od vseh držav v katerih sme jaz živela še najbolj nepravna oz. brezpravna, lahko te posilijo, lahko te mlaitjo kot otroka, lajko delajo v PRemurju primitvci vse pa človek nikoli ne more niti na sodišču nič dokazati prej kot v 8 do 10 letih.
Nihčće se ni zarotil proti meni razen primitivcev, ki nimajo pojma o osnovnih raziskavah gelde prehrane in strupov v oblačilih ter kako se uničuje Slovensko gospodarstvo.
Zaradi mene lahko vsi se prežderavate z mesom in mlečnimi izdleki in jajci resno...samo samo sebe poznam, ki sme pozdravila že preko 12 ljudi od najhujših vrst rakov...in tisti ki vedno zakaj se gre so pri meni dobrodošli, drugi pa umirajte v svoji ignoranci in žalosti.
Sicer pa se niti malo več ne sekiram ker psolušam take zgodbe kako ljudje trpijo v Prekmurju da je to vaše blebetanje iz riti res samo vam v škodo...
Zaključila bova ker si resno potrata mojega časa, verjami kar hočeš ali ta web site je res sranje od sranja ter iskoriščajo ljudi kot sem jaz da sluđijo denar ker taki kot si ti ne vedo kaj boljšega kot žaliti ljudi preden zadeve dobro raziščejo...
Zdaj pa lepo papcat meseka in mlekeca pit dojenček, pusti odrasle da rešujemo svet...
"Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds." - Albert Einstein!''
V ton posti so notri recimo elementi po kerih bi gladko leko vložo tožbo proti njej (žaljivke). Nasprotno pa ona mene nemre tožiti ka san niti ene žaljive besede o njej nej napiso. No za njo je izražanje mnenj (zgleda) žalitev...
Zaj jo pa pustite pri miru ka ide dale reševat svet
To ka so Janša, Jankovič in ostali zavozili de una rešila!
O moj bog!!! Ta ženska ma resne probleme in je po moje sama sebi zelo nevarna!
Pa če što koga žali, žali ona vse povprek... In kak si vüpa tak ostro nastopiti tudi proti sobota.info? Ojoj!
Vsak razumen človek more znati, ge so meje. Ona definitivno ne ve. Boga je. Drugih besed neman.
kakšna privatna sporočila mi ta baba pošila, genjena do konca. mislim ka gej travo kak se zavec gor posro!
Hm, problematična zadeva, vse skupaj ... Vsa čast veganom, iz etičnih razlogov seveda podpiram zadevo, pa vendar ... Žal se gospa ne zaveda, da s svojm načinom dela veganstvu škodo in s svojimi izjavami več kot o nasprotnikih veganstva pove o sebi. Mislim, da ima resne psihične težave, ki bodo postale vedno hujše, saj jih ne prepozna kot problem. Podpiram njeno delo, a ne načina. Mislim, da bo lahko svoje zadeve prodajala le tam, kjer je ne poznajo osebno in da jo podpirajo le tisti, ki se še niso soočili z njeno dvojnostjo. A sčasoma bo lahko tudi te ljudi odgnala od sebe.
Narcistična motenost - to je pojem, ki ga velja omeniti ... Ter nesposobnost kvalitetnega razmišljanja, pri katerem si v skorajda vsakem stavku intervjuja ter dela greš v nasprotje ... Kako sicer dojemati nekoga, ki "rešuje živali", a obenem nima porihtanih niti svojh, ki propagira eko oblačila ter kritizira strupena oblačila iz azijskih držav, obenem pa kupuje v Newyorkerju, ki "rešuje ljudi/Pomurje itd., a ni nikogar, ki bit o lahko potrdil ... Nesmislov in protislovij je še ogromno. Hja, čas lažnih modrecev in prerokov, pač ...
Kira, se strinjam.
Gospa v svojem podjetju nima niti certifikatov, ki bi dokazovali vse to, kar trdi? Še toliko bolj žalostno.
Glede pravosodnega sistema pa - jasno. Prav rada bi se dobila s tem njenim zastopnikom v Ameriki, v veselje bi mi bilo.
To, kako grozi po telefonu sprehajalcem psov na kanalu ter njena žaljivost v teh komentarjih - kvečjemu bi lahko drugi tožili njo.
Naslov teme je samoumeven?!?