Kaj se je zgodilo z ART-om?
Včeraj sem na tej strani videla oglas, v katerem se je prodajal lokal ART, ampak mi ni uspelo objaviti teme na forumu.
ART je imel eno najboljših teras in najboljših ambientov v Murski Soboti. Ogromno popoldnevov in vikendov v srednješolskih letih smo preživeli tam in vedno je bilo tam precej ljudi. Zadnjih par let pa je očitno lokal povsem zamrl. Lani poleti sem bila še nekajkrat tam na pijači in skoraj vedno je bilo prazno. Res ga je škoda. No, kakorkoli že, upam, da se najde nov lastnik, ki bo uspel ART oživeti in popeljati na pota stare slave.
No,
Komentarji
O tem vem kar veliko... pa ni ravno za pisati. Tako na kratko: lastnik je bil v slabih odnosih s skoraj vsemi sosedi glede zapiralnega časa in kaljenja nočnega miru v bližini lokala.
Lokal je bil super, pred 10 leti, potem ga je pa kunkurenca na žalost povozila.
mislen ka si je san grabo skopo!
...jes pa mijslin, ka njemi je največ škode napravo G..a se zeza...preveč njemi je tan vijso ...te pa narod nej ščel iti na pijačo...ka bi tan gledau ovga düplina šteri prastare štose trži ...pa šče tou nej svoje...!!!...!!!...!!!...za Joškoja mi je pa rejsan žal...škoda ka je zapro... ... ...
Včeraj sem na tej strani videla oglas, v katerem se je prodajal lokal ART, ampak mi ni uspelo objaviti teme na forumu.
ART je imel eno najboljših teras in najboljših ambientov v Murski Soboti. Ogromno popoldnevov in vikendov v srednješolskih letih smo preživeli tam in vedno je bilo tam precej ljudi. Zadnjih par let pa je očitno lokal povsem zamrl. Lani poleti sem bila še nekajkrat tam na pijači in skoraj vedno je bilo prazno. Res ga je škoda. No, kakorkoli že, upam, da se najde nov lastnik, ki bo uspel ART oživeti in popeljati na pota stare slave.
No,