Ka pravite na tou pismo ? :)) rtvslo.. objavljeno

|

Dragi predsednik,
Prek posrednikov sem prejel tvoje grožnje.
Ker sem te dobro poznal, se seveda ne morem bati. Četudi si ranjen in maščevalen, mi z največjo stopnjo zlobe ne moreš prizadejati desetino gorja, ki mi ga je v zadnjih dveh letih od naše zmage povzročila tvoja Simona. S svojim blatenjem in klevetanjem. S svojimi lažmi in grožnjami tistim, ki bi lahko sodelovali z mano.
Ko sem po zmagi hotel za pol ure govoriti s tabo, sem ti hotel povedati dvoje. Prvič, da se vračam domov, da rešim zakon, saj sva bila z ženo na tem, da se ločiva. In oprosti, ker sem izbral družino namesto tebe.
In drugič, da bom naredil svoje podjetje, ker sem zavrnil, da bi sodeloval v organiziranem plenjenju države, k čemur so me nagovarjali tvoji najtesnejši. Še isti dan, ko sem zavrnil ponujeno mesto v Modri celici tvojega prijatelja Andraža Vehovarja, še isti večer se je začelo sistematično blatenje.
Hotel sem le skromno delati. Na področju, na katerem sem najboljši v državi. Samo to. Pa mi tvoji niso pustili pri miru. Še zdaj stežka dojamem, da si lahko kupil vse laži. Še zdaj težko razumem, da ne znaš oceniti človeka.
Pa sem bil dve leti tiho. Se še spomniš, na kateri točki sva nehala komunicirati? Ko sem rekel, da bo Simona največje zlo te vlade in si me besen poklical na raport v svoj kabinet. Pa vama nisem zameril. Ne, smilila sta se mi. Pahnili smo vaju v zgodovinsko vlogo, ki ji pač nista bila kos. Dali smo ti zgodovinsko priložnost, pa si jo zavozil. In pri tem zavozil tudi stranko. Oprosti, ker smo zmagali.
Kaj pa si imel v mislih, ko si rekel, da boš sprožil povračilne ukrepe? Boš poslal kriminaliste name in me dal zapreti? Mi boš vzel državljanstvo? Kaj??? Mi boš prepovedal delati v Sloveniji? Bom pač več časa preživel v tujini. Vsekakor bom preživel.
Za konec te prosim za nasvet. Kaj moram narediti, da bom lahko brez tvojih groženj izražal svoja stališča? Bo lažje, če izstopim iz naše stranke? Moram zapustiti državo in iz tujine komentirati politično življenje v soji domovini? Prosim, povej.
Zato, ker ne mislim več molčati. Ker ne morem več gledati te komedije. Praviš, da počneš stvari, vredne moža. Veš, kaj je vredno moža? Priznati, da nisi kos nalogi. To bi bilo res možato dejanje. Vem, da je težko. Vem, da ti ego ne dovoli priznati kaj takega.
Ni se me treba bati in mi groziti. Nimam nobenih ambicij, da bi posegel v procese, ki se dogajajo v stranki. Zato ker v naši stranki ne vidim več nobenega potenciala, nobenega izziva. Ne vsebinskega, programskega, ne rezultatskega.
Zmaga v Piranu ni imela nobene zveze s tabo in nacionalno stranko. Nobenih ambicij ni, da bi stopili na nacionalno raven. Zmagali smo za Petra. Ker je izjemen človek in politik. Če si boš vzel čas, da ga spoznaš, boš tudi ti to ugotovil.
Prosim te le nekaj. Če se že hočeš maščevati, se osredotoči name. Pusti moje prijatelje na miru in jih ne kaznuj zaradi tvojega odnosa do mene.
Tvoj najbolj zvesti kritik,
Sebastjan

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
only12345

Dragi predsednik,
Prek posrednikov sem prejel tvoje grožnje.
Ker sem te dobro poznal, se seveda ne morem bati. Četudi si ranjen in maščevalen, mi z največjo stopnjo zlobe ne moreš prizadejati desetino gorja, ki mi ga je v zadnjih dveh letih od naše zmage povzročila tvoja Simona. S svojim blatenjem in klevetanjem. S svojimi lažmi in grožnjami tistim, ki bi lahko sodelovali z mano.
Ko sem po zmagi hotel za pol ure govoriti s tabo, sem ti hotel povedati dvoje. Prvič, da se vračam domov, da rešim zakon, saj sva bila z ženo na tem, da se ločiva. In oprosti, ker sem izbral družino namesto tebe.
In drugič, da bom naredil svoje podjetje, ker sem zavrnil, da bi sodeloval v organiziranem plenjenju države, k čemur so me nagovarjali tvoji najtesnejši. Še isti dan, ko sem zavrnil ponujeno mesto v Modri celici tvojega prijatelja Andraža Vehovarja, še isti večer se je začelo sistematično blatenje.
Hotel sem le skromno delati. Na področju, na katerem sem najboljši v državi. Samo to. Pa mi tvoji niso pustili pri miru. Še zdaj stežka dojamem, da si lahko kupil vse laži. Še zdaj težko razumem, da ne znaš oceniti človeka.
Pa sem bil dve leti tiho. Se še spomniš, na kateri točki sva nehala komunicirati? Ko sem rekel, da bo Simona največje zlo te vlade in si me besen poklical na raport v svoj kabinet. Pa vama nisem zameril. Ne, smilila sta se mi. Pahnili smo vaju v zgodovinsko vlogo, ki ji pač nista bila kos. Dali smo ti zgodovinsko priložnost, pa si jo zavozil. In pri tem zavozil tudi stranko. Oprosti, ker smo zmagali.
Kaj pa si imel v mislih, ko si rekel, da boš sprožil povračilne ukrepe? Boš poslal kriminaliste name in me dal zapreti? Mi boš vzel državljanstvo? Kaj??? Mi boš prepovedal delati v Sloveniji? Bom pač več časa preživel v tujini. Vsekakor bom preživel.
Za konec te prosim za nasvet. Kaj moram narediti, da bom lahko brez tvojih groženj izražal svoja stališča? Bo lažje, če izstopim iz naše stranke? Moram zapustiti državo in iz tujine komentirati politično življenje v soji domovini? Prosim, povej.
Zato, ker ne mislim več molčati. Ker ne morem več gledati te komedije. Praviš, da počneš stvari, vredne moža. Veš, kaj je vredno moža? Priznati, da nisi kos nalogi. To bi bilo res možato dejanje. Vem, da je težko. Vem, da ti ego ne dovoli priznati kaj takega.
Ni se me treba bati in mi groziti. Nimam nobenih ambicij, da bi posegel v procese, ki se dogajajo v stranki. Zato ker v naši stranki ne vidim več nobenega potenciala, nobenega izziva. Ne vsebinskega, programskega, ne rezultatskega.
Zmaga v Piranu ni imela nobene zveze s tabo in nacionalno stranko. Nobenih ambicij ni, da bi stopili na nacionalno raven. Zmagali smo za Petra. Ker je izjemen človek in politik. Če si boš vzel čas, da ga spoznaš, boš tudi ti to ugotovil.
Prosim te le nekaj. Če se že hočeš maščevati, se osredotoči name. Pusti moje prijatelje na miru in jih ne kaznuj zaradi tvojega odnosa do mene.
Tvoj najbolj zvesti kritik,
Sebastjan

Prozac

Barka se počasi potapla...
Eni že bižijo z nje. Eni do pa do konca vstrajali pa vničili še tau ka je ostalo.

droptovič

ja narode, tou je šele začetek slo."crvene"apokalipse.
ja tou je rezultat pahorovega "socializma" v demokraciji
ja takšen bi naj bil TITO: ko si bil dober z njim ti je vse nudil,ko pa si obrnil hrbet pa si dobil nož-ali goli otok, čeravno si bil partijec.
če bi se ta vlada zakopala v zemljo, je kmetje ne bi rabili gnojiti 10 let - tako visoko hranljiv gnoj bi bil to :))

miic miic

To nesmiš objavlati na Sobotainfo, ker so na ton portali samo posrani levičarji keri do zaj začeli pljuvati po tebi kak vedno. In sigurno do pravli ka se je človek to vse zmislo. Samo ne ven še točno s kakšim namenom...
Na vrhu lestvice sta pa verjetno pa (kak vedno) Katarinica, Senica & co.
Je pa v pismu opisano dejansko stanje v državi. Še ge - večen optimist - man občutek ka smo v velkon sranji!

Čas je za vstajo zmerne desnice!  :)

Profile picture for user buldog Drago Balajc

Ja, in zdaj do eni ponudili alternativo - večnega in njegove jurišnike. Kak da ne bi bili na oblasti štiri najboljša leta po drujgi svetovni vojni v ekonomski zgodovini planeta - in izgubili volitve!???  Dokazano nesposobni in skorumpirani.
Sloveniji s tem, čemur se trenutno pravi etablirana politika nega rešitve. Morajo priti novi, sposobni ljudje, brez pedigreja, brez širokih kapitalskih "povezav" oz. skorumpiranih mrež. Pa jih imamo? Upajmo, ker če ne, potem ostaneta samo dve varianti: nadaljevanje mafijsko - državne simbioze in banana republika tipa Panama ali pa delavska revolucija z vsemi možnimi izidi; od dolgotrajne nestabilnosti, osiromašenja, diktature, uvedbe novega komunizma ali kombinacija vsega.

Bonifacij Rumpelstilski

miic.... če je nešče levičar tou ne pomejni ka se strinja s vsen ka nekši kvazi levičari na oblasti delajo.

only12345

@miic :) se popolnoma strinjan... samo boli mene... nebojin se nikogar.. ovi keri do me napadali pa itak zaradi toga kak si san napisal... pomoje pa še zato ka nemajo hrbtenice ;) enivej...
lep vikend želin ;) 

Profile picture for user buldog Drago Balajc

only12345, nišče te nede napado, ker je že Dexter povedo - to, kar je zdaj na oblasti, to niso levičari. Žalostno, ka si gnes vse ne pridene naziv socialno - demokratski!
In tudi več niman volje za prepire s političnimi nasprotniki, ker vidim, da je vse isto, pa naj se imenuje Janša, Pahor, Žerjav, Kresal,Golubič, Jelinčič ali tisoče njihovih prisklednikov...... Nobena vlada do sedaj ni imela moči iz Slovenije narediti spodobno pravno državo. Korupcija in državno - mafijska zlizanost se le nadaljujeta. Samo vprašam se kako dolgo bodo ljudje lahko zadrževali v sebi nakopičeni srd, bes, frustracije in se borili z brezizhodnostjo ter revščino. Ljudi je potrebno spet učiti marksizma! Marxove analize dajejo odgovore. Naslednji korak pa je leninizem.

čriček

Gda de Slovenska nacija mela telko pameti in poguma kak Francozi ki znajo kaj hočejo in so bole složni v reševanju problemov, grejo na cesto in tudi kaj dosežejo z svojim protestom, mislim ka smo premalo složni in preveč popustljivi do vlade ki s svojimi spremembami diskvalicira vse tisto kar je bilo v preteklosti priborjeno, tudi G. Pahor je nekoč okusil Jugoslavijo in videl kaj se je takrat dogajalo, ali se je nalezel tega načina iz takratnih časov ko je bil Beograd  bog i batina, kaj ga navdošuje da s svojimi Slovenci dela kot s sužnji svojih idej, ne vem če se bo vse to dobro končalo , tudi sam si želim sprememb na boljše kako bomo pa to uspeli?Z to vlado sigurno ne !!

Prozac

Točno tak. Prinas nega prave socialne stranke, isto kak nega prave liberalne stranke.
Te naše stranke so si strašno podobne. Razlikujejo se edijno po imenaj, povezujejo je iste stvarij: klientelizem, korupcija, gospodarski kriminal, ropanje države...
Alternative pa nega. Nažalost. In za 2 leti de pa isto - vseeno što zmaga. Že 20 lejt je isto Vrtijmo se v začaranon krogi z  navidezno močjo ka lejko izbiramo, ka do se stvarij spremenile na bauše, ampak je vse slabše. Zatau ka tisti ka bi lejko kaj spremejnoli so že davno obupali, ostale so samo najvekše barabe.

Jebeš takšo državo.

droptovič

mamo najvišje davke, ali ironično: smo največja davčna oaza na svetu
Razumemo zakaj so Romuni poslali z sodbo Ljudstva v imenu Ljudstva ki jo je izvršilo ljudstvo Čaušeskuja lizat travo.
Po teh najvišjih standardih demokracije bi morali v Sloveniji jih poslati lizat travo vsaj deset.

droptovič

Nekdanji češki predsednik Vaslav Havel je že vedel, zakaj je komuniste ukinil oz. prepovedal za 20 let.
Pri nas tega nismo zmogli in rezultat je tukaj, se že žrejo med seboj.
tragikomično, kako bodo Slovenci sami sebe požrli. Sploh ker se delijo na leve in desne, pa nas je že tako premalo za samo eno stran.

Nord

neven ka se zdaj levičari nikaj bunijo...v pa so vsi to ščeli. Či pa si kaj pravo ali napijsal ge proti so te pa malo nej raztrgnoli

pajo

Spomin volilcev je zelo kratek...
posledice so precej daljše...

droptovič

Sebastijan, kot dobremu človeku ti dajem nujen nasvet: takoj, ampak res takoj do nerazpoznavnosti uniči svoje računalnik/e. Saj poznaš vrstni red :
- diskreditacija
- zaplemba in "pregled" računalnikov
- likvidacija.
Ne bi bilo prvič.

čriček

Če bi popustili , bi državo pahnili v bankrot,-- izjava Boruta Pahorja, --vsaj enkrat je povedal po resnici kaj mu leži na duši.!

Vizionar Venuso

Vse je to ena mala igrica za ovčice. Tudi slepi človek pa gluhi lejko vidi skozi zgodovino, da je politika na škodo ljudi. Z njo upravljajo lastniki kapitala tej političari pa so navadni ritolizci. Či koga ne spoštujem so to politiki. Tudi sam sem probal to juho in sem dojel da je to splošno sprenevedanje in zavajanje. Politika je orodje s katerim ljudem perejo možgane, kda te lepo sprejmejo vsa zla za doseganje dobičkov. Či bi politika bila količkaj dobroga o njejne bi slišali. Ker pa je namenjena zgolj zavajanju ovc, vidimo to sranje ne vidimo pa v ozadje. V ozadji nas politika vodi na morišče. Sprejemajo zakone, ki nemajo nič indentičnega z čim dobrim. naprimer nepotrebna cepljenja, dodajanje aspartama in podobnih substanc v prehrano, GSO. Ja takše reči se dogajajo potiho vi pa se samo kregajte okrog tej viši, či vas je vola. Politiko pa tirajte nekam saj je največji vzrok našega bednega življenja in dodobra preprečuje resen razvoj ljudi. To danes nej je razvoj to je priprava na samouničenje. Eni do psihično podlegli drugi pa od strupov s kateimi se v današnjem času prehranjujemo. Tak smo prišli daleč, ka bi naftaši radi še jesti delali z nafte samo ka bi zaslužili. Med tem pa kmete subvencionerajo, ka svojo zemljo naj čista zastrupijo pa uničijo, ka nede nepotrebne konkurence. To je problem. Nej naši političiči. V mojih očeh so to ljudje vajeni učenja in klopi se pravi teoretičnega življenja. Potem pa ti isti ljudje postavljajo pravila življenja katerih nikoli niso ne občutili ne spoznali saj svoja življenja presedeli v učilnicah na pranju možganov. Kako naj taki vodijo svet. Ljudje brez lastnih izkušenj življenja, ljudje, ki so namesto živeli učili iz knjig in od predavatačjev. Naša življenja niso teorija pa jih vseeno vodijo popolnoma nesposobni teoretiki.
I levi i desni i srednji i vse je to isto. Vsi majo cilj vlqadati, nišče pa je tomi nej dorasel. Za vodenje lidje nucajo poglavarja nej pa šolske pičke. Pa l.p. vij politični zombiji. Ite kaj bole pametnoga delat.

droptovič

jebemti svejt pa što si je politiko zmislo.
qt43hgj63rb3ifz378rt2dwkndclwjd23z2837e1e129ez1x128
grun ti vdari v tipkovnicooooooooooooooooooooooo

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet