Je bela cesta

|

Od snega ali soli? Danes je na cesti posipane več soli kot je vse skupaj padlo snega. Ceste so dobesedno bele od soli. To bi bilo potrebno prepovedati. Pluženje je dovolj, kdor pa ne ve voziti v snegu pa naj vrne izpit.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
fredi miler

Ja kak pa te nej.... 5 centi soli je na cesti. Če pa nebi solili pa bi bila poledica bi se pa razpočo od šinfanja zakoj so nej bole solili. In tij bi zdaj še plužo gda je zapadnolo 0,5 centi snega. Bravo majster.

freddie

Ne nisem tega rekel. V primeru kot je včeraj ni bilo potrebno nič, ker sploh ni bilo omembe vredno. Seveda, za nesposobne voznike pa takoj rdeči alarm.
In ne, jaz sem proti temu ker sem sposoben voziti v snežnih razmerah.

fredi miler

Ja ka bi pa te rad? Nej so vsi lidje Niki Laude. Si tij majster predstavlaš ka bi se zgoudilo, če bi se včeraj snej spremejno v ledeni dež? Pri takših temperaturaj kak jih trenutno mamo bi gnes vgojno vsi lejko šli z drsalkami v službo. Tak ka je čistak prav ka se v takših situacijaj malo bole posolijo ceste. Preventiva pa take pa to...

Jebiveter

Ej Ferdula... solijlo se je nej zaradi snega, ampak - či malo fklopiš možgane či kaj seveda še maš, zaradi poledice, kera je bijla zaradi najge snega šteri se je topil...či si pa tij takši majster, ka se lejko normalno voziš po ledi , pa ala ti vera...verjetno si se še nej pelal po pravon ledi...Či bi pa slučajno s ceste zleto bi pa včasi taužo cestno službo, zakoj je nej cesta bijla posijpana...

Gostja

Se absolutno strinjan, ka so s soljenjon pretirali ali pa je to neka drgega posipano. Znate ka to živalin škodi, pa avtohan oa nenazadnje seveda asvalti samomi. Eti na naši ulici je dejansko bela cesta. WTF!?!

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet