Java - kero knjigo?

|

Rad bi se nafčo programski jezik Java, pa me zanima, če lejko što priporoči kakšno fejst dobro knjigo za začetnike.
Za Javo san se odločo, ker se s toga jezika išče dosti programerov.
No, v angleščini san si sicer že najšo, in sicer je baje ta ena izmed najbaukših, napisanih za začetnike, telko edino ka nemo celi čas procesejro še prevajanje coj, ka tuji jezik mi je včasih te malo napoti, ka se nemren točno fokusejrati na vsebino.
Torej, či zna što za kakšo dobro knjigo v našon jeziki, naj pove, samo bi blo fejst dobro, ka je VSAJ tak dobra, kak naj bi bila ta v angleščini, nej kar eno prvo knjigo ka je što na študiji nuco.
Fala.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
I OWN YOUR MOM

Rad bi se nafčo programski jezik Java, pa me zanima, če lejko što priporoči kakšno fejst dobro knjigo za začetnike.
Za Javo san se odločo, ker se s toga jezika išče dosti programerov.
No, v angleščini san si sicer že najšo, in sicer je baje ta ena izmed najbaukših, napisanih za začetnike, telko edino ka nemo celi čas procesejro še prevajanje coj, ka tuji jezik mi je včasih te malo napoti, ka se nemren točno fokusejrati na vsebino.
Torej, či zna što za kakšo dobro knjigo v našon jeziki, naj pove, samo bi blo fejst dobro, ka je VSAJ tak dobra, kak naj bi bila ta v angleščini, nej kar eno prvo knjigo ka je što na študiji nuco.
Fala.

Simon čarni

Če more biti v slovenščini maš zelooo omejeni izbor. Edina ka se mi zdi uporabna bi bila
ta .Vačik pa priporočan to .

Direktna Direktna

Maš še Mahnič Viljan: Java skozi primere
Če nučaš še kaj, bi se najšla kakša skripta na diske, se oglasi na zasebnon.

Abbey Dawn

Tako je, kak je napisala direktna. JAVA skozi primere je obsežna knjiga, ka je sestavlena iz številne priznane angleške literature. Obsega okoli 500 strani. Ampak za čistoga začetnika je nej primerna, saj te ne nafčij sintakse in same uporabe določenih stavkov. Za tou bi mogo ite skouz prosojnice z naših predavanj ali nekaj. Polek tej knjige je zelo dobra nadgradnja Kako naredimo ... v programskem jeziku JAVA od Alenke Kavčič.

Ampak pravin začate moreš rejsan nekdi na teoriji in postopnon spoznavanje posamenzih gradnikov programskoga jezika.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet