Izrez iz železa 5-10mm debeline

|

Ali kdo pozna kako firmo, ki bi mi lahko iz 5-10mm železa izrezala napis po žeji ?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Gost

transpak murska sobota majo laser

Vinko R

kak debelo pa lahko laser reže? to je potem potrebno še kaj dodatne obdelave ?

Paligas

Pozdravljen Ivan imamo v Murski Soboti podjetje Megras doo Norsinska ulica25 kjer rezejo plazemsko ter z vodnim curkom kar pomeni da skoraj ni omejitev po debelini in velicini ter obliki! Meni se z vodnim curkom rezali ene komade posebne oblike in natancnih mer in se izrisali po mojih zeljam vse na podjetju megras! Glede na informacije da je razrez raznega materiala z vodnim curkom med najdrazjimi je to stalo v primerjavi z kunkorencnimi ponudbami zelo malooo! Priporocam da se zglasis na podjetju Megras.
Lp Paligas

Vinko R

Hvala grem kontaktirat MEGRAS, upam, da je to z vodnim curkom dovolj natančno, da ni potrebno potem še ekstra kaj brusiti ?

tt

KIG Žižki, Lasertehnik Maribor...

tito titic

Megras je meni dao 2x vejkši predračun za izrez kak pa niros.Telko o ton glede toga ka so cenejši.

Švas

Nej je verjetno tudik vse v cejni, pomembna je kvaliteta..

tito titic

Oja pa je dosta v cejni sploj v tej časaj gnesden.Pa niros dela isto kvalitetno tak ka je to samo požrešnost.

dr.

Mogoče bi pa bilo dovolj dobro izrezati z plazmo katera je zelo konkurenčna napram vodnemu curku ali laserju. Tudi to imajo pri Megrasu, mogoče je tako cena in kvaliteta najboljši izbor.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet