Izmenjava delovnega mesta

|

Pozdravljeni!
Ker imam stalno prebivališče v okolici MS, zaposlen pa sem na policijski postaji Grosuplje, me zanima če bi kogarkoli zanimala menjava delovnega mesta  prej omenjenega kraja za katerokoli PP v prekmurju ali prlekiji.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
pepek

Pozdravljeni!
Ker imam stalno prebivališče v okolici MS, zaposlen pa sem na policijski postaji Grosuplje, me zanima če bi kogarkoli zanimala menjava delovnega mesta  prej omenjenega kraja za katerokoli PP v prekmurju ali prlekiji.

Jernej Buzeti

Kaj takšnega bi, po moje, bilo zanimivo preveriti na kadrovski službi, kjer verjetno imajo podatke, če se kdo iz okolice LJ vozi na delo v te kraje. Tak bi tüdi osebno lejko kontaktero to osebo.
Če v kadrovski teh podatkov ne davlejo, vzemen nazaj:)

krobikar1

Nemreš to v okviri službe objaviti, (npr. mail ma tej par enot,...)?!

pepek

@krobikar1
V primeru, da mene katera od tem moti jo preskočim...
Verjemi pa, da to ni prva stran na katero sem se obrnil. Ko si pač nekaj želiš izkoristiš vse možne variante.
Vseeno pa hvala za tvoj nasvet...

krobikar1

Prav maš, ne moti me, samo na moj predlagani način bi se pač vsi seznanili s tvojo željo,...pa mogoče bi se kdo najšo,.... če pa si že tak napravo, vzemen nazaj!

pepek

@ I-OWN-YOUR-MOM
ja, drugi pa naj fejst plačujejo davke, da bom dobival čim večjo socialno!!!!!!!!!!

I OWN YOUR MOM

To, ja. Prle ti za to dan davek, kak pa k policajski plači.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

pepek

@ I-OWN-YOUR-MOM
Oooo, nekdo je nedolgo nazaj plačal kazen :):)...
Tolaži se s tem, da če drugega nimš, imaš vsaj smisel za humor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I OWN YOUR MOM

San bil skor ziher, ka ga pa ti žal nemaš ... smisla za humor, namreč. Ali kda si pa napiso "če drugega nimaš..", pa vidin ka ga maš tudi ti. 

Tadeja Ferbežar

@I-OWN-YOUR-MOM:
- dečko da tu gor ponudbo oz. prošnjo za zamenjavo delovnega mesta in pride en takšen kak si ti in ga začne žaliti...mislim...  Pa nej si se mogo ogniti te teme, če ti ne paše??

I OWN YOUR MOM

kak zglodani je že te izraz "žaliti". ge san se zajebavo, pa san ga pač malo pikno (isto kak je milijon vicof) - v mejaj normale, coj san pa dal še smajlija. 
ti mogoče v samoj diskusiji zaradi toga, ka ti je nešče od bližnjih policaj, niti ne opaziš, ka san GE-NJEGA nazadnje med vrsticami opomno na to, kak se je UN odzval (zadnji stavek..), ali dobro, nemren ti to zameriti, vse nemreš razmiti. :D

Majkel Đekson

jes mislin ka so miličniki pošteni lidje pa delajo kar pač morejo, tudi če san že dobo 8x kazen.

upan ka najdeš zamenjavo pa de tvoja duša svobodna pa boš lejko poletel senjan nasproti.

Tolaži se s tem, da če drugega nimaš, imaš vsaj smisel za humor!

LajčiMajster

Policist hoče nekoga užaliti s stavkom "če drugega nimaš, imaš vsaj smisel za humor"?

ahahahahhahahah.... zemen zrak... hahahahahahahhahaha....

1411

I-OWN-YOUR-MOM, sicer pa je pepek nej nindre napiso ka je policaj.. ka či je hišnik na pp grosuplje? tajnik?, itd..

pepek

Vsem, ki ste mi kakorkoli pomagali z nasveti najlepša hvala...  Seved p so dobrodošli še naknadni nasveti in predlogi :):)...

I OWN YOUR MOM

policajski forum, mail lista soboških policajov, ali pa zbrskaš v kontakte na fb, pa pošleš grupno sporočilo vsen policajon. ponucaj še google nasploh. za interne sezname imen ponucaj veze. či nejde na prvo, ponavlaj postopek: znova objavi na forum, znova objavi oglas; mogoče de gli te što vido. to je več ali menje vse, ka je v tvoji moči. srečno.
1411, či je to rejsan, te je se skup brezveze, ker san nej zajebavo policaja, ampak hišnika in zgibi ves čar. :( samo je dobrih 90%, ka je policaj, či je s PP in de te verjetno tak rejdki poklic na PP omejno, či bi pozabo, bi pa kasneje coj napiso. :)

dule sočni

Policaji so zeloo posteni nega kaj posebej v ms haha vic dneva

pepek

@ LajčiMajster
verjrmi, da moj namen ni bil nikogar užalit!!!!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet