Izlet v Prekmurje

|

S punco se odpravljava na izlet v Prekmurje, pa mi je prijatelj priporočal za kosilo gostilno tonček v Beltincih. Ker ne poznam lokalov v teh krajih, mi povejte, če se splača iti tja in kakšne imajo kaj cene.  

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
slamica

S punco se odpravljava na izlet v Prekmurje, pa mi je prijatelj priporočal za kosilo gostilno tonček v Beltincih. Ker ne poznam lokalov v teh krajih, mi povejte, če se splača iti tja in kakšne imajo kaj cene.  

Dani Smej

Hrana je tam kar dobra, je pa res, da so cene kar dražje v primerjavi z drugimi gostilnami (če pa greš enkrat tja jest, pa mislim, da ti tudi nič ne bo, če boš pač dal kak evro več za kosilo). Uživajta.

sobotašinfo.com

Hrana je cool, plačal boš pa kaki evro več a ne bodi cicija-stiskač.
Cene so prekmurske, torej ne na nivoju MB, ali LJ scene. Fajn se mejta !

janja žalik jerebič

ja, Tonček je za kakše posebne priložnosti super... samopostrežno kosilo je negi 10€. dobiš pa nejprej postreženo predjed, te še dobiš na mizo 2 vrsti juhe, ostalo je samopostrežno. na celi mizi ševingov s hrano se gotovo najde nekaj za vsakega, solatni bife, na koncu pa še pestra izbira sladic. (vsaj tako je bilo, ko sem bila jaz tam na kosilu)... pa dober tek, kjerkoli že :)

1411

ita rajše v oazo v mlajtincah. najbaukše jeste v prekmurje(mene),ampak so primerne tudi cene ampak če že ideta na izlet se lejko malo več privauščeta :D

Simona Zrim

hmmm zanimivo in kam boš peljal punco? (ne mislim jest)

Martina Horvat

Jaz bi mogoče raje pogledala tudi na kakšen kmečki turizem, kjer lahko poskusita kakšne tradicionalne jedi.  Meni je všeč tisti v Kraščih, ampak se zdaj nikako ne morem spomniti imena. Je pa zelo znan.

seblogger

Ferencovi. S ten ka gda san ges tan bil, so meli čist navadna kosila, kak vsepovsod. Pečenka, šnicl ipd, to ka lejko jem vsaki den bilo kje. Tradicionalnega je bole malo kar se hrane tiče, takšen občutek san dobo. Mogoče bolj kakšna sladica.  Pa mislin ka je odprto samo za vikende, pa ka se moreš celo najaviti za hrano, nej san siguren.

Majo tudi spletno stran, www.ferencovi.si/

simon meričnjak

oaza v mlajtincah je bolj šminkerska in zato je količina hrane tudi bolj samo za poskus!!!!!!
rajši kakšne kmečke turizme ali pa Marič Sebeborci,Zvezda,Tonček  Beltinci, Motel Čarda,.....

Bojan Peček

Turistične kmetije so to, dragi moji.

Kmečki turizem je gda ide kmet na dopust.

jasminap

Gostilna Gorički raj - Ivanovci (Vinogradniški center Goričko). Rejsan dobra ponudba domačih prekmurskih in goričkih jedi (vse od dödolov do gibance, bogača, trgancov z jurčki, gorički krožnik...). So pa seveda na razpolago vse možne jedi po naročile (menu kosila, malice, pizze, žar...). Pa še cene so sprejemljive (beri: sploj je nej drago).

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet