Izlet v GRAZ in zraven tega še zaslužek

|

Če imaš kaj časa, si star več kot 18 let in manj kot 60, potem te vabim, da greš z menoj.
Izlet v GRAZ brezplačno, tam boš dobil hladen in topel napitek in za nameček boš domov še prinesel nekaj denarja.

Mogoče te zanima, kaj to je, to je darovanje plazme.

Vsak mesec lahko na ta način dobiš 100 eur, za kaj boš denar porabil, pa si sam izračunaj.

Ker se to ne izplača, da se tja pelješ sam, gorivo, vinjeta, te vabim, da se peljemo skupaj. Jaz imam vozilo, tam že darujem, če si zainteresiran, da greš tudi ti se javi. Če bom imel v vozilu še 4 potnike in če vsak da za prevoz 5 eur, ti bo ostalo od enega darovanja 20 eur, kar je 80 eur na mesec. Večino mesecev imajo akcijo, če daruješ 4 x, dobiš ob četrtem darovanju še 20 eur dodatnih.

Torej brezplačen izlet v Avstrijo v Graz, obisk nakupovalnega centra, če to želiš in še nekaj denarja za domov????

Koga to zanima, naj mi piše privat sporočilo

in lep dan

štirje v družini = 400 eur na mesec za par ur vašega časa

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Če imaš kaj časa, si star več kot 18 let in manj kot 60, potem te vabim, da greš z menoj.
Izlet v GRAZ brezplačno, tam boš dobil hladen in topel napitek in za nameček boš domov še prinesel nekaj denarja.

Mogoče te zanima, kaj to je, to je darovanje plazme.

Vsak mesec lahko na ta način dobiš 100 eur, za kaj boš denar porabil, pa si sam izračunaj.

Ker se to ne izplača, da se tja pelješ sam, gorivo, vinjeta, te vabim, da se peljemo skupaj. Jaz imam vozilo, tam že darujem, če si zainteresiran, da greš tudi ti se javi. Če bom imel v vozilu še 4 potnike in če vsak da za prevoz 5 eur, ti bo ostalo od enega darovanja 20 eur, kar je 80 eur na mesec. Večino mesecev imajo akcijo, če daruješ 4 x, dobiš ob četrtem darovanju še 20 eur dodatnih.

Torej brezplačen izlet v Avstrijo v Graz, obisk nakupovalnega centra, če to želiš in še nekaj denarja za domov????

Koga to zanima, naj mi piše privat sporočilo

in lep dan

štirje v družini = 400 eur na mesec za par ur vašega časa

yyyeb

To si tak napisal, da je ljudi strah iti z tabo v graz. Prav srhljivo si napisal. kot, da nas tam čaka ilegalni odvzem jeter. V stilu reklame za čokolado. to se piše v stilu iščem sovoznika, da si razdeliva stroške...ali nekaj takega. ne pa v stilu...to še ni vse, če pokličeš v naslednjih 10 minutah ti dam gratis bombonček.

mig50

A te ni sram, da delaš reklamo za prodajo lastne krvi. Fuj.

jebomir

a tebe ni sram da živiš v hinavski dvolični državi, kjer gnjavi stalno ljudi : darujte kri po drugi strani pa : cepite se proti klopoom npr. in plačajte 110 eur(3 doze cepiva) ? a ? kar človek rabi od države je vse plati mujo in to oderuško, kar pa država rabi od nas pa je vse daruj .... v zda sem plačal za lonček 100 aspirinov 1 dolar EN DOLAR, pa pejt tle v lekarno.... 550 dni čakam revmatologa pa mam 3 al 4 zdravstvena zavarovanja !!!! Fujaj ti in pluvaj na tako državo ne pa na človeka, brihtič

Zima Bela

Darovalec, oglas res ni posrečen, ampak je prav srhljiv. Dvomim, da koga "ujameš".
Mig50, ne toliko Darovalca, kot našo državo mora biti sram, kam je spravila ljudi  - da lahko preživijo. Tisti, ki ima dovolj za preživetje, zagotovo ne bo hodil v Graz na vampirski poseg!
 Še bomo  pa videli kaj drugega - oglase npr.: "prodam ledvico"  - pa nismo daleč od tam, verjemi!

samo neuki in nerazgledani lahko dajejo takšne komentarje kot yyyeb in zima.bela. Darovanje plazme poteka visoko profesionalno in rešuje življenja.

sicer pa koga kaj več o tem zanima si lahko prebere sam na njihovi internetni strani, ki je tudi v slovenščini. Ne kar dajat komentarje na pamet, ali pa zato, ker misliš, da potem izgledaš pametnejši.

vruuum

No  res  je  ,da oglas  nekako  ni  posrečen ...ampak  ok človek  je  verjetno  hotel  dobronamerno pomagati  sebi  in  drugim.

v četrtek se odpravljam darovat plazmo v Graz, če je še kdo, ki bi šel zraven, naj mi napiše zasebno sporočilo. V avtu je zaenkrat še nekaj prostora......

jutri 13.8.2013 ob 12.30 odhod iz Murske Sobote v Graz, če še koga zanima, naj napiše privat sporočilo in pusti telefonsko številko

lp :)

jutri 16.8.13 odhod v Graz v popoldanskih urah, v avtu še prostora za dva, če koga zanima naj pošlje zasebno sporočilo in pusti telefonsko številko

Odhod v Graz predvidoma v
- sredo 28.8.2013
-soboto 31.8.2013

če koga zanima, naj mi napiše privat sporočilo

lep vikend :)

če je še kakšen interesent za darovanje plazme v Avstriji naj mi pošlje privat sporočilo, prvič odhod že jutri, 3.10.2013

:)

komentator

Bokše to kak pa prinas dati krv pa drugi služijo z njo. NArod je naiven. Ge že nekaj časa odin v avstrijo davat krv. Prinas se pa puni proračun ka majo drugi še večje plače.

če je še kakšen interesent za darovanje plazme v Avstriji, v avtu še prostora za dve osebi, odhod že jutri

pošlji privat sporočilo in telefonsko številko

jebomir

živjo a to hodiš iz Sobote al Ljubljane? pa dobiš cash al kaka jajca z nakazovanjem na tr in našo davšno številko in podobna sranja ?
lp

Danilo Kozar

Ja, kak je napisano, pejneze lejko ponucaš v Graze v šopinge, licemernost, to je pač moje razmišljanje, ne neka stiska ali?
Če je jebena država, idi v Gzaz, pa davle plazmo 24 ur nadan :-).

Danilo Kozar

Pardon preseli se v Graz, pa makar v Avstrijo in pozabi Slovenijo. Da ne boš mislil, teško se prebijam a o tem ne premišljam, kakor tudi ne o šopingu v Gracu.
Pa brez zamere, ja vsak ma svoje mnenje, ki šteje.

Danilo Kozar

IZLET V GRAZ - potem ne vem če je to nuja nekega "siromaka", taki še avta nimajio, no jaz avto mam, vinjete ne, mi je predraga, žal, zato ostanem doma, pozabljam na šoping :-)

plazma

jaz hodim že 4 leto in vam povem da je 90 % slovencev darovalcev in zaposlenih v tem centru.hodimo iz M.Sobote in se vozimo po dogovoru,prispevaš 5€ za benzin in je to to tako da ti ostane 20€ čistega.Tako ,da je res da ti ostane vsaj 100€ čistega na mesec,saj gremo ponavadi 5-6 x mesečno.Zraven tega imajo akcije npr.januar-febuar daruješ 10x dobiš bonus 50€.Aja denar dobiš takoj tam na roko ,trošiš pa ga kjer ti želiš ;-) Avstrijsko vinjeto pa si kupujemo sproti in to 10 dnevno,saj nam tako odgovara ker vsak vozi 3x ;-) če kdo hoče zravem ni problema se mi naj oglasi ;-)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet