Izjave miss tine gaber
vsen nan je jasno ka VECINA misic nema kaj extra v glave....ce ste si samo poglenole izjave nasih zmagovalk na raznovrstnih lepotnih tekmovanjih(tuj na you tube) ste se lejko nasmejale z dna srca......
ka si je pa dovolila gospodicna tina gaber pa presega resan vse meje....ka se nasa miss dela norca z lacneh dec v afrike pa z lidi na haitije je pa resan,milo povedano,svinjarija.....ocitno si "znani" in "lepi" resan leko privoscijo vse....
sicer je pa to samo mnenje enoga maloga cloveka,moje mnenje.....
Komentarji
to potrdi z kakšnin linkon, posnetkon, stripon ... karkoli ... pa da vidimo :)
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/tina-gaber-se-norcuje-iz-lacnih-…
evo tzizek :)
resan malo neokusno :D
lejko me kar z Žižek nazivaš :D ... T san dal pred zizek ker je že ovi drugi zizek na sobotainfo :D
Fala za link ... in ja .. se strinjam ... neokusno ... ampak vseeno ... wtf is tina gaber? :D san ges tak nej na tekočen ali je kaj drugo na stvari? :D
ja pa valda mo te nazivo po nicke ale kak te načik? :D
ja evo naj bi bila miss hawaiian tropic 2008...
ne obremenjuj se če ne poznaš - ge je tudi ne poznan :D v tej poplavi različnih missic me niti malo ne mika ka bi si zapono kero je kera :) dobro pa razmo bi če bi se izbiralo samo miss slovenije, nej pa še v 100 drugih kategorijah. poleg toga je pa ta tina niti malo nej lepa, pa glavo ma očitno tudi prazno.
ok miss česa nam še fali? dajte malo predloge... :)
Kak je pa te ta miss ratala?! OK, postavo ma verjetno dobro...ali pri faci je mati narava malo kiksnila.
ges san nej lejpa, pa neman kvalitet za misico pa manekenko, ali resno, me zanima kak je njoj uspelo, vejpa se obstojajo lepse, pa tudi bolj pametne slovenke, kere ziher nebi dajale take bedne, brezcutne izjave. Zaj bi jo trbelo poslati v Haiti ali pa v Afriko za dobrodelno pomoc, pa me zanima kaksne komentarje bi potem dajala.
Chevapcic Himself
.. Tina je prava "zverinica" z res sanjskim dekoltejem za moške oči .. . .še v sanjah si tega ne upaš domišljati ..
.. drugače pa bi ge pravo, ka se je v ton primere šlo za preci neuspeli črni humor, zdaj pa kakšen karakter - ego - natura inu z kakšno stopnjo inteligence operira Tina drugače v resničnem življenje, pa je tak na prvo žogo težko povedati .. "bog" si ga vedi ..
miss vrecka na glavi...
Najbokše je to, ka gda si lejpi ali pa miss ali pa ger na kakšon viskon položaji, maš miljardo vanabi frendov
Čevap na toj sliki je rejsan lejko dobra ka ma to švasmasko na faci xD
miic se bogme ne obremenjujen :D
Ne se norca delati,neje niti nje lehko taki teret nositi.Izjava pa je mogoče posledica toga ka da se prigne ka bi si cipeu obula,zaradi pljuč ravnotežu zgubi pa na glavo rukne
mandarina3, to se pa moreš nasmejati, hahahah
sicer pa kak koli pravi ka je bil črn humor, je nej biü ob pravon časi povejdani, takše bi lejko zasejbe zadržala.
koga briga ka nekša kvazi "miss" povej na neti
pa neje nikoga briga,sam bi se mogla zavedati ka je javna osebnost,pa malo premisliti ka piše po neti.Či ti al pa jaz ka takšuga poveva,du nam pravli ka smo smotani al pa naljani pa še smejali do nam se.Sam mislim ka takšoga kaj na račun teh ljidi težko ka bi povedala.
Naj bi napisala ka telko na modrčke potroši ka je obubožala.Pa še to ne bi blo smešno,ka bi ji vrvali
meni je grda kak svija...
hehe s tejmi očalami so bogme vse iste:)
ja ka san ščel samo napisati...te 24ur.com rejsan vsako bedno novico gor poberejo; te bedne novice so mišljene izrecno tomi ka de se narod štuko pa gučo o drujgih kak so nori...itd. Ne razburjajte se zaradi drujgih, pa njihovih nesmiselnih dejanj; sto ljudi sto čudi
Missica ... svašta. Sicer pa kaj se obremenjujete zaradi takšnih izjav. Dramatizirate brez potrebe. Rakun - vzemi žiletko pa si skrajšaj muke zaradi njenih izjav.
GOTHA, se strinjam, da je veliko lepših punc od teh missic, ampak tiste se ne prijavljajo na lepotna tekmovanja, ker jim je bolj pomembno pač kaj drugega kot to, da se razkazujejo v "švas maskah", kot je ta nemogoča očala komentiral Žižek.
Resnica je, da je pogosto pomanjkanje "pameti" v izjavah teh punc, ki se imajo za MIss tega in onega in tretjega, ampak ni nujno, da je lepa ženska vedno "zabita".
faco ma kak konj
vsen nan je jasno ka VECINA misic nema kaj extra v glave....ce ste si samo poglenole izjave nasih zmagovalk na raznovrstnih lepotnih tekmovanjih(tuj na you tube) ste se lejko nasmejale z dna srca......
ka si je pa dovolila gospodicna tina gaber pa presega resan vse meje....ka se nasa miss dela norca z lacneh dec v afrike pa z lidi na haitije je pa resan,milo povedano,svinjarija.....ocitno si "znani" in "lepi" resan leko privoscijo vse....
sicer je pa to samo mnenje enoga maloga cloveka,moje mnenje.....