Izgubljena žepna kamera Kodak
V okolici Cankarjeve trgovine na Trstenjakovi ulici smo 30. 8. izgubili žepo kamero Kodak. Lepo prosim, če jo kdo najde, naj nam to sporoči na telefonsko številko 041 266 291 (Matej).
Najditelja čaka tudi denarna nagrada saj so na njej bili res dragoceni in pomembni posnetki.
Hvala.
Komentarji
Nagrada?? Kakšna?? Jaz sem našel kamero samo dam jo če bo nagrada bogata...drugače ne...
vupan ka se zezaš s ten napisanin, ker drugače si *žaljiva vsebina je bila odstranjena*
kavboj66, ti misliš z to nagrado obogateti? Vedi da lastniku še vedno preostane klic na policijo, zato se ne zafrkavaj... No... mislim.. vsaj jaz se nebi na tvojem mestu...
hahaha zeeellooo se bojim policije (beri policajčkov ali drugače povedano skorumpirane bande)..še posebej zato ker kamere seveda nimam...mislim halo?? tisti ki jo je našel ni tak neumen da bi jo vrnil ..za 10 eur???
To sem mislil z mojim prejšnjim postom povedati..
pa veliko sreče pri iskanju kamere!!!!!!!1
hahaha zeeellooo se bojim policije (beri policajčkov ali drugače povedano skorumpirane bande).. -- no no... "Svi ste vi junAci, kad se A izbaci..."
Sicer se pa ne gre za 10eur ampak za poštenost... kolko ga še je sploh no...
Lendavcan ja točno si zadeno poanto vsega....s poštenostjo...ni je na žalost!!!
E vidiš gli to nesmiš napisati ka so bli dragoceni posnetki. Te ide vse narobe
kavboj666 ti maš včasik takše izjave ka glava boli!!!
mislen ka še vseeno obstaja pošteni del sveta (za razliko od tebe)...
predvidevan ka nan te razkriješ vsaj eno velko poštenost iz tvojoga poštenoga življenja,,,,
Maja, upam, da se je našel POŠTEN najditelj, ki jo je vrnil brez nagrade.
V okolici Cankarjeve trgovine na Trstenjakovi ulici smo 30. 8. izgubili žepo kamero Kodak. Lepo prosim, če jo kdo najde, naj nam to sporoči na telefonsko številko 041 266 291 (Matej).
Najditelja čaka tudi denarna nagrada saj so na njej bili res dragoceni in pomembni posnetki.
Hvala.