Izbrisani
Za potrebe izdelave ene raziskave v okviru faksa bi nujno potrebovala narediti intervju z osebo, ki je bila leta 1992 izbrisana oz. je imela težave z urejanjem statusa. Ker imam problem najti takšno osebo, bi prosila vse, ki poznate kogarkoli takšnega, ki je imel to izkušnjo ali koga, ki ve za koga takšnega,ali imate na splošno kakšno info, da mi to javite na zs. Hvala.
Komentarji
flower-in-the-sun
Mogoče vprašaš kar na društvo: www.izbrisani.org/
obrni se na Mirovni inštitut. Mi smo rabili intervjuje z izbrisanimi za fax in so nam zrihtali kontakte in sestanke
Fora je v tem, da mi delamo to raziskavo za Mirovni inštitut, za katerega morami najti osebe, ki še niso dale nobenega intervjuja za javnost. Na društvo so pa že vsi taki, tak, da je to težje. Mi se moramo sami truditi z iskanjem teh oseb, potem pa bo največ od tega imel ravno inštitut :(
Seveda ker iščete nekaj KAR NE OBSTOJA !
Resnično izbrisane lahko prešteješ NA PRSTE ENE ROKE.
Vi pa počnete nekaj s čim bi opravičili kresalkino množenje izbrisancev oziroma petokolonašev in agresorskih vojakov, ki so Slovenijo zapustzili že 1991 se4daj pa so se privlekli v Slovenijo in zahtevajo tudi pokojnine za čas, ko jih ni bilo v Sloveniji.
Nehajte srati v lastno skledo in se spravite delat kaj pametnejšega ne pa da iščete opravičilo za svinjarijo, ki jo je z množenjem izbrisancev naredila ta vlada !
o glej ga zig ajlasa :D
Za potrebe izdelave ene raziskave v okviru faksa bi nujno potrebovala narediti intervju z osebo, ki je bila leta 1992 izbrisana oz. je imela težave z urejanjem statusa. Ker imam problem najti takšno osebo, bi prosila vse, ki poznate kogarkoli takšnega, ki je imel to izkušnjo ali koga, ki ve za koga takšnega,ali imate na splošno kakšno info, da mi to javite na zs. Hvala.