Iscemo dj-e..za skupinsko delo
lp....iscemo dj-e ki bi bili pripravljeni delati v skupini oz.da bi se ustanovila dj ekipa.. ...vse tiste ki zanima naj kar tu napisejo in jih bom jaz sam kontaktiral...lp in upam da vas bo cimvec
lp voiceboy
Komentarji
jas bi se pridružo če lahko :P
:)
Jaz bi se tudi pridružil vendar se nimam nikakršnih izkušenj iz dj-stva
Menej tudi tou zanima, samo kak je piksi napiso, neman še nikšnih izkušenj. Edino ka san gdaj kaj mikso pa tou je prek virtual dj-ja, v živo ali prek pravih gramofonov ali drugače pa še nej, tak ka če do kakšne delavnice oz. kakšna praksa...., menej zanima fejst.
mene pa zanima dečki za kakšo zvrst se ide... house,tech-house,minimal,trance, progressive, techno, hardhaouse, ali samo obična komerciala? ali mtv clubing? in za kakšne evente je mišljeno :) ?
DANCE ,HANDS UP..ELECTRO H..... OZ..KAJ JE ZDAJ BOL IN
pa nejsetitrebej zaj dreti ... ok ? :P hm.. in na kere letnike ciljaš ? 13-17 letnike ali 18-20 ali 20-25 ali 25+ ? :))
hm tezko vprasanje.........no zdaj ce mislis na kere letinke cilan za dj.e...je cist vseeno
vsaj naj ma 18 let.... ker mislin ka so starejse bol izkuseni ce so ze ger delali tak ka bi najbokse bilo tan od 20 do 30
moramo dati priloznost vsem (moremo biti fer)
aja za vse tiste pa ka to zanima pa naj kar napisejo sprocilo pa se zmenimo dale
lp voiceboy
tak ste kak mala deca... to je isto kak če bi delo skupino oz. isto kitarista za skupino.. pa bi se folk oglašo : ge bi samo neven nikšoga inštrumenta špilati....
zaradi velikega zanimanja proosim da še vsi keri se zanimate za to pohitite ker je stevilo prijav omejeno
Diletantska posla... ges zdaj ne ven, če se tej voiceboy norca dela iz vas ali ka... prej število prijav je omejeno... ka te se ide na kakšni izlet??? Se vijdi ka nemaš pojma kak se takšin stvaren streže... pri takših prijavaj nesmi biti omejitev... prijavijo se lejko vsi, pa magari če jih je 5000000... napravi se avdicija... izberej se cca 5-10 najboukšin in v tej skupini se te dela selekcija ka se dobij rejsan najboukše. Ka te sploj javno iščeš DJ-e, če so prijave omejeno. Brezveze!
glej oprosti dexter ampak ne gre za tak velik projekt da bi mi lahko zdaj izbirali med 5000 dj.ov..gre pac za manjsi projekt..in zato rabimo manj/ za zacetek..konec konvoc pa ze imamo v ekipi 2.dj.a ki sta ze v pomurju kar znana..tak da rabimo še 3-5 dj-ov
in pa enega ki obvlada mic...
ps.in nikogar nimam za norca...
Že čakam 12.12. :)
Što sta teva 2 če nej skrivnost?
nai kar ostane skrivnost ;)
V Pomurje tak falij klubov z dobro dance,electro hardstyle muziko, edino ka mas so tej hrvaske ipd. izvajalce, kere so po moje nej za diskoteke. Ges se diskoteko predstavlan z dj-on, kere na mesalke vrti glasbo, ki je v trendu. lep primer je musicerror, ki so dalec najboljsi in z najboljso glasbo.
evo podolski se strinjan steuf za diskoteko se spodobi nekaj bole trdoga..! nei pa hrvtija pa neven ka...ale ok....ekpia se setavlja za zvrst----ELECTRO HOUSE,HANDS UP,MINIMAL TECH,IN PA HARDSTYLE.
mene tudi zanima kera sta ta 2! ko več nebo skrivnost napišite tu :)
podolski hvala za pohvale :) sicer nas "uradno" več ni kak je tudi opisano na www.musicerror.si in mislim ka smo v 3 letah delovanja napravle kar lepe tematske zabave in naše nekdanje dje itak delajo lepo naprej vsak po svoji poti.
je pa res ka tu pa tam z dj kiki mc-jem narediva zabavo (b&w) itd.. :) kjer pač naprej nekak širima to kar smo nekdaj delali! to pa delava le zato ker mava čas, veselje in voljo ter sva še itak mnenja da je premalo TAPRAVE tematike in taprave DISCO glasbe v pomurje.
drugače dosti sreče ob ustanavljanju!
lp!
neo hvaala
in zakaj tocno se gre?
vsi prijavljeni se vidimo v soboto v diskoteki sfings club
voiceboy,zanima me kje se treba prijavit??
Zivjo jaz bi se tudi pridruzil kajti sm dj ki vrti edm in bi mi bilo v veselje.
Sm tudi producer pri TheBassMasters
Mene zanima full kod pravim za kaktero zvret gre ker jas namerec rolam techhouse house disco soulfull
lp....iscemo dj-e ki bi bili pripravljeni delati v skupini oz.da bi se ustanovila dj ekipa.. ...vse tiste ki zanima naj kar tu napisejo in jih bom jaz sam kontaktiral...lp in upam da vas bo cimvec
lp voiceboy