Iščem psa pasme mops

|

Zdravo,
mene pa zanima či mogauče što bi znal, či što v Prekmurji ali pa že bole proti Maribori podarja male mopse oz. puge?
Bi bijla vesela vsakega namiga, ker iščemo malo mopsiko že 2 tedna, ampak zaenkrat še neuspešno, vendar vrvlen ka mo jo našli! 

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Marina11

Zdravo,
mene pa zanima či mogauče što bi znal, či što v Prekmurji ali pa že bole proti Maribori podarja male mopse oz. puge?
Bi bijla vesela vsakega namiga, ker iščemo malo mopsiko že 2 tedna, ampak zaenkrat še neuspešno, vendar vrvlen ka mo jo našli! 

bunny

tau so mali predragi psi ka bi jih gdo podarjal:)
v radenci pa sem tudi jaz vidla mopse pri slaščičarni...
drugače so pa z rodovnikom okoli 800e oz še več

Simon Koležnik

Pridruzi se skupini na Facebook - Mops in povprašaj na Wallu. Ena oseba mislih, da bi jih morala imet stare cca. 2 meseca.

Tadej žižek

menši so ... drakši so :D ... glede na to so velke pasme čista razvrednotene ... :(

Marina11

@Bunny: Ah, se kar najdejo takšni "prijazni", keri podarjajo... Sicer so tisti brez rodovnikov, ali meni je nej pomembno zaj ka de moja bodoča pesika mus z rodovnikom itd., itd. 
@Simon: ok fala, san že napisala.

Milan H,

Če nemaš pejnez ka bi kupela toga psa ga niti ne jemli, ka s takšnimi je še pa še stroškov

CANYON

Na oglasniku Bolha, nekdo prodaja 2 leti staro samičko brez rodovnika, cena200 €ur, izgleda da pa imajo te ljubke živalce nekaj problemov pri rojstvi mladičev, kelko san prešto  na razni forumaj .

Jana Bohar

V azili se najde puno lejpih psičkov, ka nucajo nouvi dom ...
Zadnje čase opažam na forumih in tudi v raznih oglasnikih, ka dosta lidij ščej meti pasemske pse zašenki, pa te ma še hude zahteve glede starosti, barve dlake, dužine krempljov itd. O.K., šalo na stran.
Marina, močno dvomim, ka de ti što podariu mladička mopsa (itak si sakši ščej povrniti bar stroške cepiva pa hrane), po mojem pa bi lejko najšla malo starejšega kužeka, ka njemi iščejo novi dom. Tou je tudi grato nekšni nouvi trend ... zaradi pomanjkanja časa PRODAM psa. Te bi ga lejko bar podarili, nej pa še zaslužili na račun svoje neodgovornosti :( Folk se lekar resno ne zaveda, ka živali nejso igračke, ka bi se jih znebil, kda se jih navoliš :( No, ka nemo zaj neka moralizejrala preveč - dosta sreče pri iskanju :)

manhunter05

@casiopeia
tij kda iščeš partnera, tuj kompliceraš, mora biti po tvojih merili, kar je tudi praf.
tak isto mamo pravico zberati hišne ljubljenčke.
ka zavržemo partnere, tak zavržemo hišne ljubljenčke in obratno.

Martina Horvat

manhunter jaz se tukaj ne bi povsem strinjala s teboj. Pri partnerjih je (v našem delu sveta) ta odločitev vzajemna in predvsem prostovoljna. Torej za zvezo se  odločita oba partnerja.

Pri hišnih ljubljenčkih je malo drugače. Človek si izbere psa in ga kupi, ne glede na to ali psiček oziroma hišni ljubljenček sploh želi k temu lastniku ali ne. Situacija je zato neprimerljiva.

manhunter05

glede vzajemnosti je razlika, vačik pa se odločiš na podlagi meril. če gledaš z ego vidika, je isto.

Jana Bohar

@manhunter05: ja, samo je nekak naivno, ka čakaš, ka boš doubo pasemsko živalco z vsemi naštetimi merili zašenki - če maš pač določene zahteve, te boj pripravljeni tudi plačati za njih.
Isto je lekar pri nekaterih zvezah :) :) :)

manhunter05

@casiopeia 
o ton, je nej bilo guča:) naivno? seveda:)
alo ovo pa man svaj malo prav;)

Marina11

No ka nemo več dosta razglabljali. San seveda tudi jes šla pa se obrnila na zavetišče. In je skorajda neverjetno, ka drujgi keden či de vse šlo po sreči pride k meni 2,5-mesečna mopsika. So pa pač eno leglo zasegli enim, keri so grdo in sploh nepravilno ravnali z psi. Redko se zgodi, ka majo takše pasemske pse v zavetišči, ampak se pa zgodij, pa san še pravočasno se javila, ka mo lastnica ene mopsike male pa bom ji omogočila lejpo živlenje, tak kak smo že dvema kužikama omogočili z zavetišča. Vupan samo, ka de čimprlej bunka mala prišla k meni pa ka de zdrava pa de vse vredi z njo. 

Jana Bohar

@Marina11: Super! Ges san bila fejst skeptična, ka de ti gratalo dobiti mladička, ali očitno se je vse fajn izšlo, tak za kužeka kak za tebej

to10m

V keron zavetišči si jih najšla?

Marina11

to10m, imeli so jih v Mali hiši - eno leglo štirih mladičev, vendar so že vsi bili drug dan rezervirani, prav tako kot moja mopsika in so vsi vred z mojo danes dobili nove lastnike. Lahko pa poskušaš in kdaj pokličeš tja, nikoli ne veš kdaj bo sreča prišla naokoli in dobiš mopsa.  

Marina11

Evo od danes naprej sem ponosna lastnica male mopsike iz zavetišča. :) 

Lea Turner

O super! nisem mislila, da vam ga bo uspelo dobiti, res se vam je nasmehnila sreča :) Veliko užitka vama želim!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet