ISCEM POMOCNICO ZA OTVORITEV NOGOMETNE SOLE ZA OTROKE

|

Iscem pomocnico za otvoritev nogometne sole za otroke starosti 2.5 let do 12 let. Sem nogometni ucitelj v okolici NY-ka in bi rad odprl nogometno solo za otroke tudi v SLO. Solo bi rad odprl naslednje leto. Moja spletna stran je www.funkidssoccer.com
Iscem nekoga, ki ima voljo do dela z majnimi otroki. Kandidatko kero bom izbral bo prisla na trening v okolici New Yorka za mesec dni. Stroske potovanja, stanovanje in hrana bodo pokriti z moje strani. Samo resne ponudbe prosim. 
Prosnje s kratkim zivljenjepisom in dodano sliko lahko poslete na mojo elektronsko posto [email protected]
Intervju s kandidatkami bo meseca Maja, ko pridem domov.
Lep pozdrav vsem!
Slavko

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
slavko baranja

Iscem pomocnico za otvoritev nogometne sole za otroke starosti 2.5 let do 12 let. Sem nogometni ucitelj v okolici NY-ka in bi rad odprl nogometno solo za otroke tudi v SLO. Solo bi rad odprl naslednje leto. Moja spletna stran je www.funkidssoccer.com
Iscem nekoga, ki ima voljo do dela z majnimi otroki. Kandidatko kero bom izbral bo prisla na trening v okolici New Yorka za mesec dni. Stroske potovanja, stanovanje in hrana bodo pokriti z moje strani. Samo resne ponudbe prosim. 
Prosnje s kratkim zivljenjepisom in dodano sliko lahko poslete na mojo elektronsko posto [email protected]
Intervju s kandidatkami bo meseca Maja, ko pridem domov.
Lep pozdrav vsem!
Slavko

Direktna Direktna

Zgolj iz radovednosti. Zakoj pa more biti kandidatka? Kandidati ne pridejo v poštejv?

slavko baranja

Za kandidatko sem se odlocil zato ker pac zenske vejo vec z otroki. Kandidatka bi bila pac moja desna roka za zacetek, potem pa bi zaposlil tudi kandidate, ki bi bili pomocni trenerji z moznostjo da bi napredovali kot glavni trener. Kandidatka bi trenirala pomocne trenerje. Posljite mi zasebno sporocilo ce vas zanima mesto za pomocnega trenerja. Najlepsa hvala. 
Slavko

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet