ISCEM POMOCNICO ZA OTVORITEV NOGOMETNE SOLE ZA OTROKE
Iscem pomocnico za otvoritev nogometne sole za otroke starosti 2.5 let do 12 let. Sem nogometni ucitelj v okolici NY-ka in bi rad odprl nogometno solo za otroke tudi v SLO. Solo bi rad odprl naslednje leto. Moja spletna stran je www.funkidssoccer.com
Iscem nekoga, ki ima voljo do dela z majnimi otroki. Kandidatko kero bom izbral bo prisla na trening v okolici New Yorka za mesec dni. Stroske potovanja, stanovanje in hrana bodo pokriti z moje strani. Samo resne ponudbe prosim.
Prosnje s kratkim zivljenjepisom in dodano sliko lahko poslete na mojo elektronsko posto [email protected]
Intervju s kandidatkami bo meseca Maja, ko pridem domov.
Lep pozdrav vsem!
Slavko
Komentarji
Zgolj iz radovednosti. Zakoj pa more biti kandidatka? Kandidati ne pridejo v poštejv?
Za kandidatko sem se odlocil zato ker pac zenske vejo vec z otroki. Kandidatka bi bila pac moja desna roka za zacetek, potem pa bi zaposlil tudi kandidate, ki bi bili pomocni trenerji z moznostjo da bi napredovali kot glavni trener. Kandidatka bi trenirala pomocne trenerje. Posljite mi zasebno sporocilo ce vas zanima mesto za pomocnega trenerja. Najlepsa hvala.
Slavko
Iscem pomocnico za otvoritev nogometne sole za otroke starosti 2.5 let do 12 let. Sem nogometni ucitelj v okolici NY-ka in bi rad odprl nogometno solo za otroke tudi v SLO. Solo bi rad odprl naslednje leto. Moja spletna stran je www.funkidssoccer.com
Iscem nekoga, ki ima voljo do dela z majnimi otroki. Kandidatko kero bom izbral bo prisla na trening v okolici New Yorka za mesec dni. Stroske potovanja, stanovanje in hrana bodo pokriti z moje strani. Samo resne ponudbe prosim.
Prosnje s kratkim zivljenjepisom in dodano sliko lahko poslete na mojo elektronsko posto [email protected]
Intervju s kandidatkami bo meseca Maja, ko pridem domov.
Lep pozdrav vsem!
Slavko