Iščem elektronika!! - Zamenjava kondezatorja

|

Lahko mi kdo pove, predlaga elektronika (oz. servis, ki se bavi s tem), ki bi mi zamenjal napihnjen kondezator na matični plošči! Lepo bi bilo, če bi se ta elektronik nahajal v pomurju! 
Rabim pa nujno! 

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
majesty

Lahko mi kdo pove, predlaga elektronika (oz. servis, ki se bavi s tem), ki bi mi zamenjal napihnjen kondezator na matični plošči! Lepo bi bilo, če bi se ta elektronik nahajal v pomurju! 
Rabim pa nujno! 

Anubis Anubis

RTV Servis Dejan Kerčmar, Črenšovci..
Ges večino stvari k njeme vozin. Dobro napravi, pa nej je dragi..

majesty

aha. Hvala za namig! Koliko pa € približno  pride menjava? Imam dva za zamenjati. Na matični enga, pa v napajlniku enga! Kondezator pa so itak za drobiž!

Anubis Anubis

Eh to mogoče kakših 5-10€..
Samo paze.. če je kondezator šel, je še nej nujno ka je samo to..

Računalniške komponente so haklave zadeve, rajši reskiraj pa nove nabavi, predno de še kaj hujšega, če je že nej....

majesty

A super. 

Ne, saj računalnik dela še. Mimogrede san neka šaro po kište, pa san opazo enoga napihnjenoga. Te pa san prevero še ostale komponente in v napajniki san najšo še enoga! 

Računalnika je starejši, ampak še vedno soliden za normalno rabo. Tak, da to menjam, pa de delo mogoče še en čas.

Marko Kepe

ATX napajalniki se NIKOLI ne popravljajo ampak menjavajo... VEDNO.

tinci

Tudi jaz sem pred kratkim zamenjal te kondenzatorje na matični plošči pri elektroniki Nagy,Krog...

Gost

Tudi jaz sem ze dosti popravljal pri elektronika Nagy obvlada zadevo zelo zadovoljen

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet