Iščem elektronika!! - Zamenjava kondezatorja
Lahko mi kdo pove, predlaga elektronika (oz. servis, ki se bavi s tem), ki bi mi zamenjal napihnjen kondezator na matični plošči! Lepo bi bilo, če bi se ta elektronik nahajal v pomurju!
Rabim pa nujno!
Komentarji
RTV Servis Dejan Kerčmar, Črenšovci..
Ges večino stvari k njeme vozin. Dobro napravi, pa nej je dragi..
aha. Hvala za namig! Koliko pa € približno pride menjava? Imam dva za zamenjati. Na matični enga, pa v napajlniku enga! Kondezator pa so itak za drobiž!
Eh to mogoče kakših 5-10€..
Samo paze.. če je kondezator šel, je še nej nujno ka je samo to..
Računalniške komponente so haklave zadeve, rajši reskiraj pa nove nabavi, predno de še kaj hujšega, če je že nej....
A super.
Ne, saj računalnik dela še. Mimogrede san neka šaro po kište, pa san opazo enoga napihnjenoga. Te pa san prevero še ostale komponente in v napajniki san najšo še enoga!
Računalnika je starejši, ampak še vedno soliden za normalno rabo. Tak, da to menjam, pa de delo mogoče še en čas.
ATX napajalniki se NIKOLI ne popravljajo ampak menjavajo... VEDNO.
Tudi jaz sem pred kratkim zamenjal te kondenzatorje na matični plošči pri elektroniki Nagy,Krog...
Tudi jaz sem ze dosti popravljal pri elektronika Nagy obvlada zadevo zelo zadovoljen
Lahko mi kdo pove, predlaga elektronika (oz. servis, ki se bavi s tem), ki bi mi zamenjal napihnjen kondezator na matični plošči! Lepo bi bilo, če bi se ta elektronik nahajal v pomurju!
Rabim pa nujno!