Iščem DJ-a
Pozdrav še enkrat!
Že včeraj san se javila ka iščen DJ-a za privat žur konc maja. Žal so se kontakti, kere ste mi nekateri podali že včeraj, zgujbili z novo spletno stranjo. Še enkrat vas naprošan, če mi javite kakšne kontakte od DJ-of keri rolajo musko na privat žurkaj. Tudi DJ-i sami se lejko javite (na osebni stik lejko).
Osebo z vzdevkom "Retro" bi še enkrat prosila ka mi napiše mejl, ker se je zgujbo.
Fala.
Komentarji
Haj!
MusicError nismo lih experti za privatne zabave, ker več delamo po lokalih, diskotekah itd... Ampak lahko mi pošlješ kaj bi rada in bomo videli kako se zadeva da prilagoditi :)
[email protected] ali me pa kar pokliči na 031 436 753 - Primož
Več o nas pa itak na www.musicerror.si
Lep dan še naprej in uspešen privat žur! :)
Za privat zabavo je najboljše, da izbereš enega iz ekipe Future DJs, ker imajo izkušnje s privat zabavami.
www.future-deejays.net
Ti priporočam musicerror in sicer dj kiki mc!!! razred zase!!
Zdravo!
Evo še enkrat moj mejl.
[email protected]
Lep pozdrav!
Hvala vsem. Se slišimo.
Čao.Mene pa zanima tole rolanje.Jaz, vecinoma rolam po privat zurih. Če te pa zanima, kako musiko puscam v javnosti, me pridi poslusat ; 2.5.2009 Klub Ljutomer ali 6.5.2009 Škisova trznica - Ljubljana glavni oder ali 16.5.2009 mik Murska Sobota ob 21:00
Moj mail: [email protected]
lp
se vidimo
jaz sem DJ in rolam vse glasbe razen techno
vsec imam rolanje ska,reggae, groove, rock ethno, world music mix
che te interesuje, lejko se dogovoriva..
pisi mi na : [email protected]
Pozdrav še enkrat!
Že včeraj san se javila ka iščen DJ-a za privat žur konc maja. Žal so se kontakti, kere ste mi nekateri podali že včeraj, zgujbili z novo spletno stranjo. Še enkrat vas naprošan, če mi javite kakšne kontakte od DJ-of keri rolajo musko na privat žurkaj. Tudi DJ-i sami se lejko javite (na osebni stik lejko).
Osebo z vzdevkom "Retro" bi še enkrat prosila ka mi napiše mejl, ker se je zgujbo.
Fala.