IŠČEM COOLER
Iščem radiator oz hladilnik od avtov samo ka more biti od firme LADA.
Zakoj?
Delan si domačo vodno hlajenje pa be še nucal samo nekši vodno hlajeni cooler.
Dober bi bil tudi od kakšoga skutera ali kaj.
važno je ka je vodno hlajeni!!!
prosim če ma što kaj takšoga mi prosin naj jave tu pa pistij št. na ZS ali nekaj.
Pital bi še samo če zna što ge be dobo aluminijasto kocko oz. če kera firma ge dela z aluminijon ka be me eno kocko debeline 1.5cm, širine cca 5-8cm, dolžnine cca 12cm. vrezali.
lep pozdrav
Komentarji
http://www.talum.si/si/home.php v maribori maš kar nekaj podjetij, kere se ukvarjajo s kovinami...
Radiator boš najležje pa fal najšo na odpade nege, maš jih prece pa poleg v avstrije tude.
lol kuler od lade ali skutera je neverjetna razlika. med zanijmle kakšo pumpo bi mel ka bi zadosta pritiska nabil na tak debel cevi, kak ma avto na kuleri. či se ti ne senja ma avto centrifugalno vodno pumpo. ti tou kaj povej?
tij zemi navaden grelec kabine ali pa uparjalnik za klimo, dobiš pa na sakon odpadi.
Preveč ti je dati tistih 50€ za 3x120mm radiator, keri ma razpršilno moč 600W, pa znaš ka de to vse fkuper melo kakšo formo, razen če delaš kakši nameren ghetto-style.
JMZBA
zato pa kuler od lade ka je mali, vsi ga priporočajo ka so delale domača hlajenja, pa neven zakoj be mogel nabijate pritisk če pa nucan samo pumpo kera be poganjala vodo okrog. man že kupleno pumpo od akvarija kera pretoči 600L na vro.
man pa tudi pumpice od klime kere san spizdo na podjetje :D
okrog 200€ be mogla biti vredna hehe :P
SAMEK1337
konec koncov be vs ebilo v ustreznon ohišje ;)
Mhm, drugo kak drugo, neje pretok keri je važen, ampak head pressure
dobro san naročo radiator prek coolPC, črpalko pa rableno centrifugalno kera pretoče 1200L/h.
ali ge v MS ali okolice je firma kera dela z CNC strojon?
rad bi ka bi mi eno hladilo oblikovali z njin.
Iščem radiator oz hladilnik od avtov samo ka more biti od firme LADA.
Zakoj?
Delan si domačo vodno hlajenje pa be še nucal samo nekši vodno hlajeni cooler.
Dober bi bil tudi od kakšoga skutera ali kaj.
važno je ka je vodno hlajeni!!!
prosim če ma što kaj takšoga mi prosin naj jave tu pa pistij št. na ZS ali nekaj.
Pital bi še samo če zna što ge be dobo aluminijasto kocko oz. če kera firma ge dela z aluminijon ka be me eno kocko debeline 1.5cm, širine cca 5-8cm, dolžnine cca 12cm. vrezali.
lep pozdrav