Iščem band / nov band

|

Zdravo! Zanima me, če je tu okoli kakšen hard rock / metal band, keri bi nuco kitarista, ali pa če je što za to, ka bi naredili nekaj na novo. V stili Metallice, malo Gn'R, mogoče kakšni Maidni, Rhcp, te stvari. 
Če koga zanima, naj mi javi na mail, pa se te dale zgučimo: [email protected]

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
MegadetH

Zdravo! Zanima me, če je tu okoli kakšen hard rock / metal band, keri bi nuco kitarista, ali pa če je što za to, ka bi naredili nekaj na novo. V stili Metallice, malo Gn'R, mogoče kakšni Maidni, Rhcp, te stvari. 
Če koga zanima, naj mi javi na mail, pa se te dale zgučimo: [email protected]

ka pa če bi kaj novoga probo? saj je muzika vredi, samo nekak dvomin ka de ti gratalo s ten...

MegadetH

Recimo? Ge san nej tip muzičara oz kitarista, keri bi špilo tri dure ali pa mole, pa poleg spejvo Love Me, pa podobne fore. Če bi to ščel, bi bil že popularen. Glede Slovenije tak ne čakan kakšnoga odziva, enostavno smo premale, sploj pa Prekmurje. Medtem ka v Avstriji pa Nemčiji, tan se pa že da kaj.

Engl

rockstiff! recimo maš predlog? zanima me iz lastnih interesov
Megadeath ... mogoče se ti sploj kaj senja kak glasbena industrija deluje? 

Engl

daj msn ali fb, pa ti kaj poven.
Prvi problem prekmurja/slovenija neje naša veličina oz. količina muzičarov ampak
mentaliteta

MegadetH

na žalost so Maidni samo eni, pa do samo eni tude ostali :)

tinek19

megadeth.tau ka se pravo o 3 duran pa molan ,znas kelko bendov je gnes ka samo spila par durov?  pauleg toga pa mislen ka bi van prlej uspelo z rockon kak pa z metalon. prljavo kazaliste pa takse pesmi bole mislen. vace pa razmen ce se bole tip za metal glasbo.

MegadetH

Tinek, to gli praven, ka jih je dosta, pa so popularni. Ali nemren enostavno ge to špilate, ka me vrag zeme :) Da se z rockon prle uspeti, samo če si dober pa vztrajen v metale, se da tude daleč prite. 

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet