IŠČE SE ZLATI PRINAŠALEC BELE BARVE
OD PETKA POGREŠAMO ZLATEGA PRINAŠALCA, BELE BARVE. STAR JE 3 LETA IN IME MU JE AL-MAI. ČE IMA KDO KAKŠNO INFORMACIJO NAJ PROSIM POKLIČE 041 246 822.
Sandra
Komentarji
Pri vas je kar precej poraščeno z gozdom če se ne motim ...verjetno se je izgubil Močno upam da se mu ni zgodilo kot pred meseci psu mislim da nekje v rakičanu ko je lovec psa v bližini lastnika ustrelil.
Drugače pa : poslušaj radio mogoče kdo objavi (še boljša varianta pokliči na radio če se je kdo oglasil da ga je našel pa si to preslišal ...kliči veterinarske postaje ...navadno človek prvo pokliče tja če najde žival.Sicer so prinašalci znani kot potepini hkrati pa so izjemno inteligentni in si navadno pot zapomnijo zelo dobro.Moje mišljenje je da je že nekje na varnem morate ga samo še najti.
Upam na najboljše
Pogrešamo ga od petka. Takoj sem dala objavo na radio, obvestila policijo, zavetišča, veterinarje...ampak nič, nobene informacije. Vozili smo se naokrog po vaseh in lepili letake v upanju da če ga bo kdo videl, da nam bo javil.
Ima svetlo modro ovratnico z vijolično ploščico, na kateri je njegovo ime in moja telefonska številka.
Lepo prosim, če ima kdo kakšno informacijo naj me pokliče na 041 246 822.
Maja škrbič
Srčno vupan ka prijde domov. Držin pesti.
Aliiyah, pa veš da mora pes biti privezan ali pa v boxu, v kolikor nimaš ograje okrog hiše? Nekaj je že moralo zatajiti da je pes pobegnil, saj ob izpolnjevanju omenjenih pogojev nebi. Veliko psov se izgubi ali pobegne in potem ko vprašaš lastnika kako in kaj, pove da ni bil privezan, da ni ograje, da ni bil v boxu, ipd... Ne moreš imeti živali kar tak brez nadzora... Kakor koli psu zaupaš, je vseeno nekje kar ni povsem 100% ..
Vseeno pa upam da psa najdete, saj je res lep, pa brez zamere.
Lendavčan ne bluzi,če imaš psa in ga imaš vsaj malo rad veš kako je!! Ne more biti vedno v boksi,ne more biti vedno privezan,če je pa v ograjenem prostoru pa išče luknjo ali mesto da ograjo preskoči!! ne moreš vse predvidet!!
Res lep pes,upam da ga najdete!!!!
Lendavčan ima prav.. Lahko je psa pritegnilo karkoli okrog hiše in je hotel potešiti pasjo radovednost...
Sicer pa resnično upam, da se bo hitro prišel nazaj cartat :-)
dbohar, ne motaj ka znan ka gučin ...
Lendavčan, tij si pa resno smotane. Verjetno niti nemaš psa, ali pa maš kakšnoga batrijaša ka vo z kuče nanč nejde. Pes ti lejko pobegne. Če tude ga maš na dvorišče z ograjo, ti pes lejko vo vujde, cilau če se gune. Deklina pogrejša psa, tij pa jo včase skritizejraš ka je nej pravilno skrbejla za njega.
Boug ne daj ka bi što kaj napijso proti lendavčanon, ka se te znaš včase gor vužgate. Pokaže malo empatije. Či glij te nišče ne pozna, pa lejko za računalnikon tipkaš po svoji volji.
Aliiyah, upan ka najdeš psa.
@kjhgfd hvala ti za te besede. Dejansko nimam energije da bi se spravljala v neke težke debate z lendavcanom.....Zdaj je že 5. dan in jaz več ne vem kam še naj dam oglase in kje ga lahko še iščem. Upam....samo še to delam in si želim da se Al-Mai vrne.
Otovci - Mačkovci ...znano je da je tam dosti gobarjev iz štajerske možno da ge je kdo videl ali celo pobral :(( .... povprašaj v romskih naseljih dolič ,serdica ,slaveči ,sotina....možno da se je zatekel kam tja saj vemo da romi imajo ogromno "laježa" ki lahko psa pritegne .....zadnja možnost sicer malo manj verjetna je ....blizu je madžarska in avstrijska meja ...možno da je celo prestopil mejo saj v 4-5 dneh pes ogromno prehodi!...obvesti tudi bližnjo lovsko družino.
Upam da ga najdete
Danes smo dobili obvestilo da je v predoru v Stanjevcih. Našli smo ga, podvozil ga je vlak. Hvala vsem za lepe želje..Al-Mai, vedno boš v mojem srcu.
Joj, ge san pa misla ka de dobra novica, kda san vidla tvoje sporočilo. Žalostno...
eh.... bouge pesek pa tak je fajni.... odišel je na drugo stran mavrice. škoda ga je. kak žalostno :(( smrk smrk
:((( iskreno mi je žal ....ne samo psa- tudi vas domačih ,sam imam psa in je član družine ....čeprav je samo žival živi z nami se z nami veseli in tudi žaluje ko je to potrebno.
Škoda da se ni končalo z veseljem .
Se podpišem po RX7.
Tako lep je bil.
Joj, da mi je žal, da se je tak končalo. Sem spremljala na ifo, če ga je kdo videl in upala, da se je šel samo potepat. Vem, da ste žalostni, upam, da vam to ne bo vzelo volje, da bi imeli še kakšnega pesa, čeprav je zdaj še prehitro na to misliti. Škoda no..
OD PETKA POGREŠAMO ZLATEGA PRINAŠALCA, BELE BARVE. STAR JE 3 LETA IN IME MU JE AL-MAI. ČE IMA KDO KAKŠNO INFORMACIJO NAJ PROSIM POKLIČE 041 246 822.
Sandra