IPod touch vs. Nintendo DSI vs. Psp 3000?

|

Kera od teh treh napravic bi se najbole splačala? Iščem neka, kar bi nudilo Wifi (se pravi dostop do neta + možnost brskanja po netu), igranje igric (na čim lepši grafiki), poslušanje muzike, gledanje filmov... Kera naprava od teh treh nudi te stvari na najvišjem nivoju?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Primož Kranjc

Kera od teh treh napravic bi se najbole splačala? Iščem neka, kar bi nudilo Wifi (se pravi dostop do neta + možnost brskanja po netu), igranje igric (na čim lepši grafiki), poslušanje muzike, gledanje filmov... Kera naprava od teh treh nudi te stvari na najvišjem nivoju?

only12345

em... psp kelko je meni znano nema wifija-- vsaj prvi model nej !  možnosti igranja "neorginalnih igric" maš ! muziko se tuj lehko posluša na psp-je !
nintendo DS maš ogromno špilov samo če dobro znan neka nič kopiranja! samo orginale.. pa se mi zdi tuj brez wifija...

ipodtuch ma wifi ! pa zaj vedno več igric.. +  se lehko kreka... ampak se mi zdi ka grafično zaostaja za PSP-jem! aja edino to bi znalo biti + ka se lehko 2 povežeta ali celo 3je in špilata eden proti drugin prek WIFIJA...
za muziko pa mi itak nejtrebej nika praviti ka nema konkurence !
LP

Profile picture for user TotenKopf TotenKopf

za druge ne ven, lejko ti za psp poven: wifi deluje, možno brskanje po netu pa še nekši messenger maš na novejšij (costum) firmware-jih. grafika je pri novejših igrah (gran turismo, god of war, motorstorm...) odična glede na zmogljivosti konzole, muziko itak lejko poslušaš (pri nekaterih igrah maš možnost poslušati lastno muziko iz memory sticka - GT), filme lejk gledaš v .mp4 formati trenutno, mislin pa, ka de v kratkon tudi .avi šlo - tak, to je to glede psp-ja.

ejc ec

ipod touch ( ge te ga jailbreakan oz. odklenen ka boš lehko špilao crackane igrce oz. se boš igrce mogo kupuvate oz. ove demo so free  ) <3

makovec

only12345 - em... psp kelko je meni znano nema wifija-- vsaj prvi model nej !  možnosti igranja "neorginalnih igric" maš ! muziko se tuj lehko posluša na psp-je !

PSP ma wifi in tau vsi modeli tüdi stari, san ga mel torej izkušnja iz prve rauke

mojca počič

@only12345 hahaha,  odkejc pa tebi tej podatek ka psp nema wifija? Že prva predpotopna verzija ga je mejla dečko dragi...:) aja pa tudi prejk pspja je lejko multiplayer  prejk WIFIJA! nej samo ipoda preizkušeno, worsmi, pretepačine pa streljačine so praf zabavne :)
Vačik pa ipod je bole tak glede igric, fčasik je tej touch screen praf neroden, se pa splača glede interneta, filmof pa muzike.
Psp pa je pa svoj razred v igricaj, v prvih verzijah so bili brskalniki bole cheap napravleni, za 3000 pa valda že ima ka šiba kak trbej...i guess :)
pa lp :)

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet