Intimna frizura
Zanima me - ce se komi slucajno senja - ge v Pomurji delajo intimne frizure... Pomagajte falaaa
Komentarji
NIKJER
Intimna frizura je takša, ka ti dajo na konci kapo gor, ka te nišče ne vidi kakšo frizuro maš?
mislin ka on spitavle za frizeraj za spolne aparature :D
kaj takšnoga si sicer večina lidij napravi sama.. lejko pa pijtaš ge v kakšnon kozmetičnon saloni, v keron delajo tude depilacije tistih delof če bi ti napravile kaj po želji :D
Največ je vrejdno ka san napraviš! Probaj sam/a samo pazi ka kaj gor ne vižgeš. Pa pošli slike ka vidimo, kak je uspelo
you have to do it yourself in order to dedicate it to others
skouriš.
striženje intimnih frizur dela tudi of štajerec Nejc Murko iz bigbradera 2008, če se spoumniš...samo neven odkejc je.
ovačik pa brazilska depilacija v kozm.saloni šteri to delajo.pijtaj.
Chevapcic Himself
.. predlagam Moofie šablone .. --> .. tinyurl.com/68f3brq ..
.. s posebnim sporočilom za ženske: " .. oblikuj si jo s stilom .. " .. mhm ..
.. no, vej pa klasiko a.k.a eno fajn pravokotno črtico je pa ja nej težko narejdite .. ščegija pa ustnice pa kajpak fajn gladko obrito, ka te ne pika pri oralce .. mhm ..
Chevapcic Himself
Srček Moofie - za tiste, ki verjamejo v resnično ljubezen in se ji popolnoma predajo.
Krona Moofie - za princese, ki postanejo kraljice noči in pokažejo svojo prevlado...
Kapljica Moofie - za romantične duše, ki prisegajo na nežnost in ljubkovanje.
Ćrtica Moofie - za vedno pripravlljene ženske, ki jih nič ne preseneti.
Diamant Moofie - za vse, ki ljubijo blišč, razkošje in veliko pozornosti
..
alo čevap ti bi lejko kakši takši frizeraj napravo ka si takši plejboj :D
Ideje za nezaposlene frizerje!
Ka zdaj so ti internet nazaj priklopili, ali ti je pa stara nazaj tipkovnico dala, ka je
12 dni, 12 ur in 43 minut bil blaženi mir ?
ziher je bil na kakšon romanji
lol
Chevapcic Himself
.. he he, čriček .. good one ..
Chevapcic Himself
.. mhm, sem opravičujem, ale ge san zdaj že par dni malo bole primitivno razpoloženi, ne ven, ka mi gej .. no, nej mi zamejrite, gre verjetno zgolj za fazo ..
Zanima me - ce se komi slucajno senja - ge v Pomurji delajo intimne frizure... Pomagajte falaaa