Inteligentna ? Siva vrana

|

Osovražena uničevalka z visoko inteligenco, tako jo imenujejo tisti ki jim dnevno povzroča škodo  na avtomobilih, objektih in še kje.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
čriček

Osovražena uničevalka z visoko inteligenco, tako jo imenujejo tisti ki jim dnevno povzroča škodo  na avtomobilih, objektih in še kje.

monteee

Ok, sicer ne razmin bistva tej teme, ampak se pa strinjam ka je inteligenta uničevalka. Zračno man itak celi čas nabito in kda de naslednič sidejla na balkoni oz. terasi de se za njo končalo tragično :))   No to pa zaradi toga ka nam je že resno dosta škode napravila na kuči in okoli nje...

Tanja

Mi imamo vrane na našem dvorišču oziroma na sosedovem hrastu vse odkar pomnim. Ampak do zdaj nam niso naredile še nobene škode, pa imamo avtomobile parkirane, sadovnjak, vrt itd.
Je pa vsakodnevna sprehajalka po dvorišču.

dupont

mačka rejši probleme. sicer nemre tak velkoga ftiča zgrabiti lejko pa barem paniko zaženej :)

Luka Sraka

Ja no.. lahko se jih udomači, pa preizkusi njihovo stopnjo inteligentnosti 

Heinrich Himmler

"Ok, sicer ne razmin bistva tej teme, ampak se pa strinjam ka je inteligenta uničevalka. Zračno man itak celi čas nabito in kda de naslednič sidejla na balkoni oz. terasi de se za njo končalo tragično :)) No to pa zaradi toga ka nam je že resno dosta škode napravila na kuči in okoli nje..."

Nej prosin klati živali zato ka ne razmiš njihovoga obnašanja, ker ti (van) vrana definitivno nešče škoditi.

monteee

Brez skrbi, nemo je. To je bilo bole povejdano v zajebanciji :))

mkrebs

Jaz pa, očitno,  zelo jezim svoje sosede. Ne namerno!
Dejstvo  je v tem, da pač hranim zapuščene mačke. Do danes, ko me je opomnila soseda, sem hrano dajala pod svoj avto na parkirišču ob bloku in tudi nisem imela problemov. No, če sem čisto iskrena, me je enkrat že ošvrknil sosed iz pritličja, češ, da privabljam kune, ki da tudi delajo ogromno škodo avtomobilom. Jaz jih še nisem videla.
No, soseda pa se je pritoževala, da po hrani posegajo tudi vrane, ki so tudi zelo organizirane. Ena menda na ograji ali pa na avtomobilu, druga pa, hop, pod avto, da si vzame svoj zalogaj.
Ne vem, kaj naj sedaj naredim. Jezi me, da si ljudje omislijo živali, potem pa jih zavržejo. Niti ne poskrbijo, da bi jih, preko društva za pomoč živalim, dali sterilizirati. Potem pa tako shirane. Enostavno, ne morem preko tega.
Še naprej bi rada dajala hrano mucam, vrane mi tudi ne grejo na živce, iztirjajo pa me ljudje, ki so do živali nestrpni.
Zanima me, ali je bilo zapisano kje o kakšnih škodah, ki naj bi jih vrane povzročale v urbanih naseljih.
Seveda, bom morala upoštevati sosedino pritožbo, ni kaj.

Spy

Dejsto je ka so vrane preci inteligentne, ja. Delajo neposredno škodo na oknih (klukajo tej silikonski kit ob robovih oken, pa tudi samo steklo leko poškrablejo s klukanjem). Vsako gojdno moren poslušati ''trkanje'' po oknaj. Sicer pa neven v kon je fora oz. zakoj to delajo...
Mah v glavnon meni tudi idejo na živce tej vrane sto na vro. Majo pa srečo ka man nasplošno rad živali, ker bi jih vači že verjetno poslo na drugi svejt :)
Vači pa ohrani to svojo premenitost pri hranjenji zapuščenih živali. Tudi sam man podobno navado. Boš pa očitno pač mogla zadevo spelavati na druge načine, če že soside tak moti to.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet