Ilegalen bordel na Madžarskem s slovenskimi stalnimi gosti

|

Policisti so našli ilegalen bordel v Rediču, ne daleč od Prekmurja. V bordelu so bili slovenski in avstrijski stalni gosti.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
dončec

Policisti so našli ilegalen bordel v Rediču, ne daleč od Prekmurja. V bordelu so bili slovenski in avstrijski stalni gosti.

Daddy Cool

To se že dugo zna, ka se hodi na kurvarijo čez mejo na Madžarsko. Marsišto tudi iz takozvane soboške smetane hodi baje prek mejo.

dončec

Domneval sem, da iz Prekmurja tudi hodijo nekateri na Madžarsko, ko sem videl tisti kejp o srečanju motociklistov.

Hašiš

Mate probleme eni z zadevami ka se vas sploj ne ticejo...
Sicer pa ka vas mote ka je kriza pa nemate pejnez ka bi vij tude odle fukat?! Sicer pa vsak dela z svojime pejnezame ka scej, eni zapravijo za kru pa mlejko drujge za kurve!

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. mene zanima, zakaj mi še v MS nimamo vsaj ene javne hiše in kam sploh lahko greš po seks in kolko stane? Za 50 ojro se da kaj dobit? :)

dončec

@čevapčič Isti problem imajo na Madžarskem. Ta ilegalna hiša v Rediču je dober primer

.. torej jaz v MS ne morem it na seks po uradnem ceniku?

.. prosim, pripeljite mi žensko!

.. znate nej, kak pravijo? Gda sta dva zaljubljeniva, je erotična masaža zastonj, drugače pa po običajnem ceniku, sprejetim po zakonu ..

dončec

V Sombotelu je erotičen masaž, tista hiša je legalna pa ima avstrijske stalne goste

.. nekaj sem brskal .. obisk dekleta na klic traja od pol ure do ure, malo sem se pozanimal o cenah .. mhm .. pol ure bi si lahko privoščil, mislim, da bi šlo skoz, bo dovolj, verjetno ..

čevapčič --- pozovi si Čepijnovo in naj prijde z cugon 

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet