Humanitarnost in humanost Prekmurcev!

|

Pozdravljene Prekmurke in pozdravljeni Prekmurci!

Verjetno se še spomnite tragedije slovenskega jadralnega padalca na Jahorini, ki je ob eksploziji mine izgubil obe nogi! Slovenijo so preplavili plakati o zbiranju zamaškov, s pomočjo katerih bi mu omogočili nakup potrebnih nožnih protez, s katerimi bi mu omogočili opravljanje aktivnosti, ki jih je počel pred nesrečo. Več o tem si preberite na spodnji povezavi:

zasimona.si/kako-lahko-pomagate/zbiranje-zamaskov/

V kolikor bi morda želeli pomagati na drugačen način:

zasimona.si/kako-lahko-pomagate/nakazila-na-racun-in-sms-simon-na-1919/

Za kakršnokoli pomoč, iskrena hvala!

Pika

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
pumica5

Pozdravljene Prekmurke in pozdravljeni Prekmurci!

Verjetno se še spomnite tragedije slovenskega jadralnega padalca na Jahorini, ki je ob eksploziji mine izgubil obe nogi! Slovenijo so preplavili plakati o zbiranju zamaškov, s pomočjo katerih bi mu omogočili nakup potrebnih nožnih protez, s katerimi bi mu omogočili opravljanje aktivnosti, ki jih je počel pred nesrečo. Več o tem si preberite na spodnji povezavi:

zasimona.si/kako-lahko-pomagate/zbiranje-zamaskov/

V kolikor bi morda želeli pomagati na drugačen način:

zasimona.si/kako-lahko-pomagate/nakazila-na-racun-in-sms-simon-na-1919/

Za kakršnokoli pomoč, iskrena hvala!

Pika

Urška

Sem prebrala glede tega že dosti objav, obvestil, v glavnem vsega in se mi zdi to odličen način, kako lahko nekomu pomagaš.  Pregledala sem tud seznam zbiranja zamaškov in me zanima, če v Murski Soboti ni nikjer zbirnega mesta?

Hvala!

Dogzilla

Ge jih man ogromno in jih z veseljon prinesen. Hvala za info.

pumica5

V kolikor imate poznanstva v kakšnih gostilnah,... po Prekmurju,bi prosila, da pomagate ustvariti zbirna mesta in mi sporočite na ZS, kje bi le-ta naj bila?!

Zbirno mesto ustvarite preprosto tako, da mi javite naslov kje se nahaja zbiranje zamaškov (priporočeno je kakšen zdravstveni dom, restavracija...)

Na strani: zasimona.si/ lahko sprintate plakate (lahko na A3 papir, magari na A4) in jih nalepite na ta mesta. Če ne gre drugače, dobite plakate na dom po pošti.

Vljudno prosim, da pri tem angažirate tudi prijatelje.

Je v knjižnici zbiranje prav za Simona, ali morda za koga drugega?

LP,
Pika.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena