Hočemo disco točko Perice Jerkovića v posnetku
Je kdo bil na petkovem stand up-u in bi rad v video posnetku še enkrat videl disco točko, ki jo izvaja Perica Jerkovič in v kateri se ponorčuje, kako izgleda, ko dva tipa prideta v disco?
.. no, če ja, se pridružite mojemu moledovanju za ta del posnetka, da vidimo še enkrat .. ma, to se poščiješ no, nea moreš to no .. noro in resnično ..
.. kolikor vem, je Idea TV snemala stand up in verjamem, da bo za sobotainfo narejen cut .. 5 minut dela ..
.. no, če Idea TV ni snemala, se poziv šteje kot brezpredmeten ..
.. no, seveda, najprej mora biti interes .. je interes?
.. če je zadeva kjer na youtube, naj šutne link in potem ni treba, da se izvede peticija .. jaz nisem našel ..
Komentarji
Chevapcic Himself
Dejstvo je da imajo stand up komedianti točke, ki se ponavljajo, zato njin je verjetno nej v interesi, ka bi se to razširilo preveč po neti :)
Chevapcic Himself
.. marbit, ampak objava ne bi smela bit problem .. joj, samo pri tej točki se poščiješ no .. kak je meu dobro mimiko, vse fajn fizično pokazo etc., .. joj, to mora bit posnetek no ..
Google is your friend
www.youtube.com/watch
Chevapcic Himself
.. to, to, to ..
.. hvala, res in velik minus za mojo površnost pri iskanju ..
.. drugače pa .. jaz ščijem .. joj, joj, joj ..
Je kdo bil na petkovem stand up-u in bi rad v video posnetku še enkrat videl disco točko, ki jo izvaja Perica Jerkovič in v kateri se ponorčuje, kako izgleda, ko dva tipa prideta v disco?
.. no, če ja, se pridružite mojemu moledovanju za ta del posnetka, da vidimo še enkrat .. ma, to se poščiješ no, nea moreš to no .. noro in resnično ..
.. kolikor vem, je Idea TV snemala stand up in verjamem, da bo za sobotainfo narejen cut .. 5 minut dela ..
.. no, če Idea TV ni snemala, se poziv šteje kot brezpredmeten ..
.. no, seveda, najprej mora biti interes .. je interes?
.. če je zadeva kjer na youtube, naj šutne link in potem ni treba, da se izvede peticija .. jaz nisem našel ..