Pozdravljeni.
Me zanima vase mnenje.
V nasi MS mislim, da kvalitetna ponudba hrane oz. pijace upada oz. je sploh ni. Ce pa ze, pa pretiravanje z ceno, odpiralni cas se prilagaja sebi, ne strankam.
Kaksne novosti itak lahko pozabimo. Klasika po vecini pa je to to. Ce se primerjamo z MB, nazadujemo. V MB ni da ni. Se trudijo, vedno kaj novega na meniju etc. Da o ponudbi hrane ne govorimo. Bunker nore cene, Rajh isto. Nona je nonstop puna, ker drugega ni. :)
Ampak kot sem napisal. Klasika vsepovsod, stagnacija. Franc svezi veter, da vinci. Ampak zal premalo.
Redko komu je cilj, da dobi “ostarijo” pa ka se neka vlaga v ponudbo, ka so neki cilji, nekaj novega. Glavno ka se odpre, pa tira dalje monotonost. Vikendi prosti, nedelje zaprte, itd.
Torej, ce se zapre Nona… V MS nimas ponudbe, kamor lahko nekoga posljes, recimo 4 - clansko druzino. :)
Zalostno, kje smo.
Komentarji (22)
Tvoje vprašanje je eno samo jamranje brez veze.
Maš Maximus pa Kodilo, razdalje od MS da ni za omenit.
Pa v mestu maš Rajh, Bunker, Tenis center.
Zdaj, da bi ti za par eur dobil vrhunsko hrano pozabi.
Za malo pejnez malo muzike, sem spada tudi opevana menza Nona.
Precitaj si vse, ka san napiso. Nejsan napiso ka je premalo ostarij, ampak nega kvalitete. Niti nejsan samo hrane mislo, ampak tudi lokale z kavami itd. In z ten ka si napiso tenis center, si niti malo nej merodajen vec… zal :)
In reply to Tvoje vprašanje je eno samo… by Tecumseh (ni preverjeno)
Tenis ima to kar prodajajo in to je na žaru dobro.
Gda si pa napisal "nore cene" tudi ti nisi merodajalen. Žal.
Imašbpri Kodili staeke in ostalo vrhunsko.
A ti bi vidim imel BMW-ja za ceno Dacie 😄
In reply to Precitaj si vse, ka san… by Chandler35
No pa sva ze dva. Nejsan napiso ka nega dobre kulinarike v Ms. Je. Ampak je pa tudi draga na racun toga, ka nega jake konkurence.
Recimo mitra ljutomer, mas zajtrke tam. Prinas v ms toga nega. Tudi drugo ponudbo majo ok.
Perunika - klasika… dunajc, bolonjez, bograc.
In tudi ta klasika, je pri večih porazna.
In reply to Tenis ima to kar prodajajo… by Tecumseh (ni preverjeno)
Si pa preci omejeni na MS. In na doloceno ponudbo. Zato pa smo tu ge smo, nezahtevni. :)
In reply to Tenis ima to kar prodajajo… by Tecumseh (ni preverjeno)
Preveč pune riti mate vsi in tirate modrijo okoli toga.
In reply to Si pa preci omejeni na MS… by Chandler35
Bravo, edini pameten komentar… ge si bil do zaj? ;)
In reply to Preveč pune riti mate vsi in… by osmi april (ni preverjeno)
Recimo bruch varianta, v ms lejko pozabis. Razen m.bazilike ka neka proba. Pa se tej zapirajo ob 16h. :)
Ponudba v MS je resno kilava. Nona mi je vredi za kakšno malico, za kaj več pa ne. Dikline zvečer nebi pelo ta recimo.
Uno Rajh mi je vredi ampak majo mogoče malo premalo v ponudbi. Pa premalo placa. Zvečer je večinoma vse puno in ne dobiš placa. Cena je primerna kvaliteti in povpraševanji.
Bunker mi je sicer fajn ambient, samo mi ide na živce odnos zaposlenih, pa cena mi je preveč navita za to ka dobiš.
Franc je premali lokal, pa pri dečkih maš občutek ka jin je nej do dela. To mi je nej glih ambient kama bi šau z veseljon.
Včasih bi pasalo iti kama na dobro pico, pa je v MS enostavno nemaš nigi. Unojova mi je nej glih nekši presežek, Nonina mi je sploh nej. V Radence si mi pa sikdar tudi ne da voziti.
Daleč najboljša pica je v Odrancih Pri Črncu. Napolitana z najboljšimi sestavinami. Cena primerna 12-14€, vsekakor pa ne predraga, glede na to da so navadne pizze skoraj povsod že 10€.
In reply to Ponudba v MS je resno kilava… by Po žar (ni preverjeno)
Vse pice tu v okolisi so presolene...
In reply to Ponudba v MS je resno kilava… by Po žar (ni preverjeno)
Kvalitetne restavracije razen nekaj zelo redkih izjem ni. Večina ponuja kar vse. In potem se vsi skupaj izgubijo v povprečju ene navadne malice.
Gostilna Vöroš v Gederovcih.
Neven ka je sicer namen tvojega pisanja ampak GE to berem kak eno navadno bluzenje nekoga keri od mudrije več nevej ka bi.
Najboljše je iti na večerjo pri znanimi pajdaši ma non-stop friške Hamburgerje Kebab tudi pa Dunajske Zrezke
Ge pa odim na poslovna kosila v trto ka mi je tak lepe sveze prekmurski luft.
Mi Dillinke ga idemo pri Trte tude poslovne partnerje pelamo ta.
Kama pa kaj odite najrajši na malice?
Mislin pa bole delavske malice, tak ka kakšne solatke pa fensi burgerčke izpustite.
Maximo.
Se delno strinjan. Na splošno večina ponudnikov raznih storitev prilagaja čas sebi, nej strankan. Glede gostinske ponudbe - Uno, Bunker, Franc, Da Vinci, te pa se že konča. Če ščeš nuditi kakovost, hrana nemre biti poceni. Nona? Kolega Primorec jo je duhovito komentejro "Primorska kuhinja - z Lenarta.". Rejsan je tak, tou je Primorske ali Italije nej vidlo od daleč, poceni sküp nametano gesti brez pravoga žmaja, začimb, lidje pa mislijo, ka je tou tou ... Žalostno, ka ponudbe tuje künje razen naštetih sploh nemamo, niti dobre kitajske oštarije nemamo. Še bole žalostno, ka v MS nemreš pelati koga niti na dobro domačo hrano. Še najbole k Kodile, ali tou je že izven MS.
V bunkeru smo enkrar dobili surovi krumpic.. cena nora... no mogoce bil kuhae takrat drugacen. Kamakole idemo je hitra hrana polna teh rastlinskih olj ka te samo glava boli, ce nej od toga od koncne cene. Splaca se malo doma migate pa kaj skujate pa znas ka jedes, svezo hrano!
Največjo težavo sem vedno imel koga peljati na službeno kosilo v MS. Nona je "mass" produkcija, k Rajhi na pico pa testenine jih nemreš pelati, te pa se že konča. Edino Bunker je na nivoju ka me ni bilo sram in so bili gostje zadovoljni. Drugače pa ni nič boljše v okolici MS, tudi če si pripravljen peljati ven iz mesta je vprašanje - kam?