Gibonni v Murski Soboti

|

Mogoče kdo ve, kateri datum je pravilen? Torej 14. ali 27. februar. Namreč na portalu sta se pojavili dve povezavi z različnima datuma ter različnima lokacijama.

http://sobotainfo.com/koledar/ogled/1345/?s=pf
http://sobotainfo.com/koledar/ogled/933

HVALA!

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
avtoakustika

meni negre nič več v račun. Gdo nas zdaj spet nateguje tu? a  je v ozadju vsem znan prevarant? zahtevam odgovore

Sonja Horvat

Ravno sem hotela pisati o tem kaj se dogaja. Nemorem verjeti, da lahko negdo tako dolgo nateguje ljudi v Murski Soboti brez da bi za to odgovarjal! Ne samo da nas je prevaral dobesedno z nodijem ampak to zdaj še nadaljuje. Zanima me kje je predstava, ki je bila napovedana za božič? Naenkrat se je nehala oglaševati in zdaj z Gibonijem bo isto, kot zgleda.
Mislim, da bi se vsi, ki jih je nam vsem znani prevarant tako ali drugače nategnil morali zbrati in nekaj ukreniti! Moji kolegici, ki mu je v dobri veri pomagala pri organiziranju koncerta še zdaj ni plačal niti centa od tistega kar ji je obljubil. Pa takih primerov, ko je komu ostal dolžen je tudi že dosti vse okoli. Eden uporabnik tega foruma mi je napisal tudi, da ima registrirano že tretje podjetje, ker ga povsod terjajo. Resnica bo počasi prišla na dan!

V I

kdo je to? verjetno res ni vse tako kot si napisala Sonja. 

Sonce

Pozdravljeni... Sam sem se menil za ta dogodek že meseca novembra 2009 in si rezerviral možne termine in to pri glavni založbi od Gibonnija DALLAS records. Konkretno sem se menil z Boštjanom Gabričem. Menili smo se za Valentinov, morebiti za koncert ob dnevu žena. Vstopnic nisem dal v prodajo dokler nisem prejel pogodbe, da nebi bilo spet kaj narobe. Sva se slišala še z gospodom Janijem Jerantom, ker sta z Gibonnijem osebna prijatelja, minulo sredo in mi je povedal, da Gibonni ni zadovoljen z obiskom Kranjske gore in Medvod in da želi pauzo, ker meni da ga je publika v Sloveniji "sita". Ampak da bo speljal obljubljene termine. Sam sem ponudil opcijo mesec marec glede na koncert 12.februar v Mariborskem Taboru in koncert Oliverja Dragojeviča 14.februar v Ljutomeru. Z moje strani ne gre za noben nateg, kajti prodal nisem nobene karte, ker tudi pogodbe nisem imel. Prej omenjeni Boštjan Gabric(DALLAS) mi je obljubil do prejšnjega petka fiksen mail, ki ga do danes nisem prejel. Sedaj sem pa sam zasledil, da se nekaj plete za mano in ta moment res nevem za kaj gre. Mislim, da je moj namen in želja bila zmeraj speljat vse obljubljene dogodke ampak zgleda, da se kdaj pa kdaj kaj zatakne. Koncert Gibonni bo vsekakor, v čigavi koli režiji pač. Dandanes je pač takšen trg in poslovanje. Preko trupla. Žal. Do sedaj sem izpeljal 22 dogodkov in dva sta bila odpovedana. Magnifico, ker ni bilo zanimanja in komedija s tekmovalcema Kmetije slavnih.
HVALA
Črt Cifer

negdo

ej eni ste pa resno neverjetni... vas je tak strašno prizadela ta predstava 'nodi'? kar nemrete pa nemrete pozabiti, je resno vredno ka nekoga zaj do konca dol šinfamo, pljuvamo? ste vi popolnoma brezhibni, nemate nobenih napak, nikoli v življenji pri svojen deli nejste meli kiksa ali napravli kakšne napake, van je vedno vse uspelo odlično in na prvo?? črt je napravo napako, ker je zaupal izvajalci in ob toj napaki se je tüdi nekaj nafčo.. ampak je resno vredno ka človeki, keri se trüjdi za popestritev dogajanja v naši regiji več nikoli ne zaupamo in ga ob vsaki omembi popljuvamo? ej ne razmin vas.. tüdi svetovnim organizatoron se dogajajo kiksi in delajo napake.. nišče neje popolni, vsak dela napake, večje in manjše. pa vüpan ka se zavedate, ka vas črt neje zavestno 'nategno'..
vse preveč vas je takšnih, ka znate samo vse do konca doj pošinfati, ne premislite pa na sebe in na svojo 'popolnost'...

gipsy gipsy

konkurenca lidje, konkurenca. v soboti več ne organizira sam koncertov, sej vidite. Prljavci neso bli v njegovi režiji...tak se to dela zgleda.

Sej vidite, ka zej tudi pravi, ka se nekej plete za njegovim hrbtom in da koncert bo, sam mogoče ne v njegovi režiji.

eS 8

nejde se zato ka bi kogarkoli zagovarjo, ka san nej seznanjeni z vsemi dejstvi,
 je pa tudi resan, če eno smotano madono poglednete pa njeni lanski koncert, ja zaj bi prišla zaj nebi ka je to premalo lidi, te pa bi, pa takšne...
tudi če je organizator resen sto na uro, na to nemre vplivati, se pa v primeri ka koncerta nega, absolutno more vrniti kupnina kart

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. Gibonni je ok, Plestenjak je ok, Nina Badrič je ok , Dragojevič je ok, Eroika je malo več kak ok inu ostali mainstream, ka ga Cifer vozi je načeloma ok kak komercialni parter kajpak, ampak pustimo to in pojdimo k resnim zadevam in sicer .. --> .. pripela se Siddharta, pripela se orkester in se te zašpila tej komad .. ˇˇ

//swfobject plugin

/*Get the Flash Player<\/a> to see this player.<\/div>');
var params={};
var attributes={};
var flashvars = {};
params["play"]="true";
params["menu"]="true";
params["loop"]="true";
params["allowfullscreen"]="false";
swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/Rskv5L4oP8w", "flash2010018222950", 370, 270, "7.0.0", false, flashvars, params, attributes);
/*]]>*/

.. to je tisto pravo doživetje, tau je magic, tau so posebni trenutki in takšne stvari se organizerajo ..

.. če bi se pa pripelo še Laibach in bi se naredo koncert, ka bi nastopili Laibach + Siddharta, pa bi tau zdignolo MS tisto noč ..  .. no, telko malo ideje, kera je že malo težje uresničljiva in je ne zmore sakšni, mhm, kajpak toga kak organizator izpeljati ..

.. no, z polnim optimističnim elanom vüpan, ka ma Performer.si kader Siddharto še v plane ..

ivor knafelj

" če bi se pa pripelo še Laibach in bi se naredo koncert, ka bi nastopili Laibach + Siddharta, pa bi tau zdignolo MS tisto noč .. "

Flisar, flisar...

Damjan Zakojč

jst grem z mojo lubico 12.2.2010 v MB na Gibonnija in Dragojeviča, karte že mam, pa že
komaj čakam, da bom malo romantikus za mojo Baby.

Upam, da bo Črtiju uspelo zrihtate Gibonnija in da se proda čim več kart.
lp

hijena

Ta se me po dugon čase spet nekaj pre ton črtije vijde ka če je debata pa nerazjasnenje stvari ka stopi zraven pa stvar razlože tak kak je , pa če be večkrat tak sodeloval be ga narod rajše mel
Za nodija san njeme pa še nej oprosto...

mario bajic

@jamo san glih zdaj gledo to za 12.2.10 in mislen ka 2o eu oz 25 eu je nei dosti za olivera in gibonnija gospod nodi de pa ziher mel samo za G..20 eu 

Jože Bosanc

A za "samo" Cetinskoga oziroma C je pa kelko bla karta?!?! pa je nej g.Nodi ( kak ti praviš )  biu organizator... taka...

mario bajic

@jozebosanc,,,glej prvo kot prvo boli mene kurac kdo kaj organizira in se ne rabim spustit na taksi niski nivo da bi s tabo razpravljal kdo kaj organizira. in drugo kot drugo sem jaz samo napisal to, da v mb pride vstopnica 20 oz 25eu in to za gibonnija in pa za olivera kar pa ni za moje  dosti ampak poceni,tretje.se pa malo prepricaj kolko je drugje vstopnica za tonija in pozanimaj se kolko ma ceno giboni in kolko cetinski in ti bo vse jasno.
p.s tak da joze lepo te prosim moje komentare vec ne komentiraj ker si z takami izjavami pac malo brezvezen,in se nebom spustil na tak nizki nivo da bi tu s tabo oz z vami razpravljal za neke koncerte keri nismo meni v prid. hvala lp mario

mario bajic

aja pa še to jaz dobro vem kdo je bil organizator tonija in ne ti meni o nodiju lepo te prosim...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet