GALEX-MIR ACH VOLLEY

|

20:00 NOVA GORICA: ODBOJKA (M), FINALE SLOVENSKEGA POKALA, PRENOS&& Reporter: Ervin Čurlič

drzte pesti gnjes prenos na tvs 2 upam ka zmagajo

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
SDA DEW

20:00 NOVA GORICA: ODBOJKA (M), FINALE SLOVENSKEGA POKALA, PRENOS&& Reporter: Ervin Čurlič

drzte pesti gnjes prenos na tvs 2 upam ka zmagajo

Robert Horvat

Vse čestitke odbojkarskemu klubu Galex Miru!!Vi ste najboljši!!!

zoe zoe

super ste, ali bole pristranskoga komentatorja že dugo nesan poslušal
ona izjava '' saj pa jih noben ne razume kaj govorijo'' ob timeouti - Kriza ka takše izjavlja človek na nacionalni televiziji, sa pa nesmo Avganistanci ka se nebi razmili

Prek Murec

Ja čestitke odbojkašon! malo menše de pokal v vitrine ale pomale se daleč pride.
Komentator je pa tüde v moje očaj biu TOTALEN BEBEC!

štefan

še san pod vtisom včerajšnje tekme, moran povedati KAPO DOL. To je bila zgodovinska tekma. Takšen odpor nuditi Euroligašu, ki melje v tej ligi svoje nasprotnike je res fascinantno. Mnogi bi se že pred tekmo sprijaznili s porazom, tu pa so bolj trepeteali blejci. Svaka čast.

MATEJ JAKOB

čestitke odbojkašon za prikazano, glede na to ka so spilali takorekoč brez menjave! kapo dol! glede komentejranja pa škoda zgublati besede. še en razlog za odcepitev od slo. živela Republika Prekmurje...;))

Damjan Bohar

Saka čast odbojkaron!!!tao je borba,tot že nogao vlačo za seboj...bravo rejsan!!!

stane durič

čestitke dečki,bili ste borci na igrišči,vsaka vam čast.

stipko

Čestitke tudi z moje strani. Tako se bori za barve svojega kluba. Še enkrat en velik poklon !

Prozac

Sramota za RTV, ka dajo takšega komentatora, ki žali Prekmurje, Prekmurce, prekmurski dialekt in poleg toga še klub. Sramota.

Profile picture for user hehe Blaž Grabar

saka čast dečkon ! tak dale
glede komentatora pa nebi komentero nika

štefan

ker so takšni trenutki zelo redki, so predlogi glede prispevka in komentarjev igralcev, trenerja in vseh prisotnih v gorici res dobrodošli. Dajmo odbojkašem pozornost, ki jim PRIPADA.

mucek muc

Malo je manjkalo, škoda. Super igra. V polfinalu smo izgubili tretji niz 29:27. Če toga dobimo, finale zmagamo. Še dva igralca, pa smo na vrhu. VSA ČAST ekipi.

ernej

Pozdravljeni ! Običajno ne odgovarjam na mnenja na različnih forumih. Tokrat pa bom, morda tudi ker je konec leta, naredil izjemo. Če priznam sem malo presenečen nad nekaterimi vašimi zapisi ob sinočnji odbojkarski tekmi. Zato se najprej opravičujem vsem, ki ste dele mojega komentarja razumeli kot žalitve oziroma podcenjevanje ekipe iz Murske Sobote. Verjamite, prav nič od tega nisem želel in zato obžalujem, če ste nekatere izjave ali stavke razumeli drugača kot sem jih sam, v dobri veri, da bo prenos kar se da zanimiv, izrekel. V kontekstu sproščenosti sem se z gostom tudi pošalil, da ob minuti odmora nisem prav veliko razumel trenerja Dejana Fujsa, ki je motiviral svoje fante. Ampak to ni bilo podcenjevanje ali žalitev prekmurskega dialekta. Le športno sem priznal, da ga nisem prav veliko razumel, verjetno kot tudi ne mnogi gledalci. Ob kasnejši prekinitvi je bil veliko bolj jasen ...pa se tudi to povedal...omenil, sem, da tudi kanadskega trenerja vedno ne razumem, ker uporablja samo določene fraze oziroma besede .....Glede začetka tekme pa, igralci Galexa so bili prehitro na igrišču in nisem mogel prekiniti neke druge misli oziroma podatkov in zato sem obljubil, da bom vse podrobneje predstavil med tekmo. In mislim, da sem to večkat tudi storil. Preseneča pa me, kdor je gledal celoten, resda dolg prenos, da ste preslišali vse hvala ekipi Galex Mira za srčnost, bojevitos tudi v kontekstu veliko skromnejšega igralskega kadra kot ga ima Bled, da o financah ne govorimo. Verjetno ste tudi preslišali, da sem bil v prvih dveh nizih, predvsem v končnicah, zelo euforičen, kajti igralci vaše ekipe so me zares presenetili. In zato morda kakšen stavek, da ne morem verjeti kaj se dogaja....A sem s tem le želel gledalcem kar se da ponazoriti, da se dogaja senzacija, ne pa podcenjevati murskosoboški kolektiv....Zato pa se z blejske strani jezijo, da sem bil preveč navijaški v korist Galexa...da sem Bled preveč kritiziral .....skratka ...  Predlagam, da, če imate seveda priložnost, še enkrat pogledate celotno tekmo, ne le posamezne dele, in morda boste o mojem sinočnjem reportiranju dobili vsaj za spoznanje prijaznejšo podobo. Če pa sem v vznesenoti nad odlično tekmo, proti vsem pričakovanjem, in odlični igri Galexa bil morda nerazumljiv se pa še enkrat opravičujem.....Sam sem namreč v sinočnji odbojki zares užival, tudi ker je vendarle mali klub skorajda ugnal velikega, tistega ki nastopa v ligi prvakov. ....
Morda vsi niste doslej spremljali mojih prenosov, zato morda tudi niste navajeni, da se s soreporterjem tudi kdaj pošaliva (tudi na lasten račun) in je sinoči kaj izpadlo drugače od želenega......
Vseeno hvala za vse, verjamem, dobro namerne kritike in opombe, bom v prihodnje pazil ..... vsem pa zdravo in prijazno novo leto....pa ostanite športni navdušenci ....

erVin čurlič

Frenk

ja g. Ervin slišali smo tudi vašo izjavo, ko je Bled izenačil nekako v tem stilu (ne vem če so točne besede) "in končno stvari grejo na svoje mesto". Pa me popravite če ni tako. In gledal sem celo tekmo. To kar je Geza govoril svojim igralcem, pa nihče vključno z vami ni mogel razumeti ker se tudi ni nič slišalo.
Je pa res da ste bili euforični ob točkah Galex Mira. Bled pa je lahko sram, da ob tako dolgi klopi in ob tem denarju ne morejo naše ekipe ki igra večinoma z 7 igralci in z proračunom cca 10x manjši dostojno premagati. Če bi bili fer bi predali pokal našim odbojkarjem ker si niti z pristopom niti z igro niso zaslužili le tega. Kot sem gledal so vse skupaj vzeli z veliko mero zaničevanja tako do tega tekmovanja tako do nasprotnika. Vendar tudi g. Rigelnik ne bo večno potem pa adijo.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet