FRIZERSKI STUDIO ANJA MEZNARIČ,BELTINCI
Jap za Pišteka se čist strinjan...pa mogoče tud Tomaž Oček v Ivancaj.... v glavnem..upam ka de se srečno izšlo pa ka de frizura 1a ;)
Komentarji
Pozdravljeni!
Razmišljam, da bi obiskala ta frizerski studio,saj si želim malce sprememb.Rada bi imela kratko modno frizuro. Zanima pa me, ali kdo hodi v ta studio in kakšne so njegove izkušnje?
Lep pozdravček
Heh, še ena oblika reklame, ko se nekdo prijavi na forum in želi na ta način reklamirat določeno zadevo (pa brez zamere).
Drugače pa večkrat grem mimo tega studia (ponavadi, ko grem kaj nabavljat), a mi bolj ko ne zgleda vedno prazna stvar, tak da nevem kako je z poslom tam. Mogoče pojdi probat in ti poročaj, kako so te pobarvali :)
Nej, ne delan ji reklame,saj je nite ne poznan.Ker nikoga ne poznan iz Beltinec, san se odločila,ka se pozaniman tu.Mogoče pa ma što kakšne izkušnje z njime,pa kaj zven. :)
@lolek666 hm..jaz pa s čist drugačnimi izkušnjami..skoz ma zasedeno, ko se želim naročit:)
V bistvu sem enkrat bila kar tak v trgovini pa me je nekaj vtrgnilo ka grem na eno fenfrizuro..takrat sem mela srečo ka je blo fraj.. no in se mi je tak povidla ka od takrat hodim tja ;) tud moj oče, ki ma dolge lase je samo tan zadovoljen s končnim izidom ko mu postriže špice..tak da ja :) kar priporočam.
saj v bistve man ges duuge lase in be se rada pošišala čist na kratko.Zatao be pa rada šla v en dober studio,ka nebe iz mejne napravele strašila. :) je pa lastnica gor na enon portale in ma fejst vrede frizuro in se me je reeeedno povijdla.koga pa priporočaš od frizerov-jih je več,ali dela samo lastnica?
Anja dela pa še ena Anja ji pomaga ;)
Drugače pa maš v MS tud Tiffany kera je na tekočon z modnimi pa predvsem odštekanimi frizurami ;)
Ja,ja samo ona je za moj okus preveč ekstremna :) Ovače pa se njej tej fizure odštekane itak vse pašejo. :)
Evo, ges man izkušnje......enkrat san bijla letos ...pa nebom več šla. Ščela san na paž pa mi je čista inaček zrejzala, vse nekaj postopoma-sploj san nej faurme mejla....priporaučan frizerski salo Mojca v Lipi
Ja, itak, tak kak je napisala tinca21! V frizerski salon Mojca odin že dugo in karkole drugoga san probala, so mi nindre nej tak dobro frizuro napravile, kak tan ... pa vrvle me, ka san fejst občutljiva glede las. No, vače mi pa dela frizuro Pištek, kere je tan zaposleni ... in ja, striže moderno in nej preveč ekstremno in ja, upošteva tvoje želje. Probaj ...
studio 9 ivancaj
Pištek je itak car - upošteva želje, povej če ti kaj nebi pasalo. Pa ge njeme ponavade samo poven naj me pošiša ka de formo melo pa san skoz zadovolna, me že duže šiša pa zna ka se lejko iživla nad mojimi lasmi :) . Taka priporočan frizerske salon Mojca.
Diklina draga če maš duge lase, ti ge nebi priporočala ka ideš fejst na kratko, ker de ti prevelke šok, san sprobala na lastne kože. Ide pomale, sicer pa če boš šla k dobreme frizere se boš znjin vse lejko pogučala pa boš na konce zadovolna
ma kero od toga pišteka številko?
JONA MOJCA S.P. FRIZERSKI SALON MOJCA Lipa 10
02 541 22 72
super... fala te :)
Lasje počasi silijo že čez oči, bo treba malo "poštucati". Samo, zdaj pa ste me zmedle - preveč izbire je. Tak, da ne bo nič - bodo kar čez obraz rasli in se z brado bili.
Jaz sem se gnes za foro odpravo v ta salon, kerega ste kak prvo omenili in odprli temo, te pa ku*ac, prijem tja pa komaj od 12h odprejo v četrtek. Ma jaz pa tam ob 8.30h. Taka sem šel te v prvi najbližji salon pa se pošišal. Glede tega pa bom poročal čez dober mesec, kda bom mogel ponovno iti na šišanje :)
eeee,so te zajeba**. :D lolek666 tij samo sprobaj pa nan te jave. :) :)
http://www.studio-tamara.com/ to ti ge priporočan... Tan povej samo ka ščeš ka te Rok pošiša pa de vse vredi... Fal so gli nej. Samo če ščeš mete dobro zrezano boš tuj pripravlena plačati ali? :)
Ges san odela k Roke, da je on še bil v Venuse oz. pri Mitoje in tude k Tamare.Ampak se me je zamero in iščen dobro zamenjavo :)
Ženske morete v bistvi redno pogosto menjavati frizejre, ker takšoga, ka bi vas 3x zapored ošišo tak, ka bi se van to vidlo, skoraj nemogoče najti.
zizek ge san frizera že nej menjala 3 leta, pa ga tude nebon, razen če se me moj frizer navole :)
_PiKaPoLoNiCa_ zakoj pa, če lejko zven? Drugače pa če najdeš kakšo falejšo različico javi, ge san bla tan v lipi v ovon saloni s ten ka me nejso niti približno tak pošišali kak Rok (kda san si prvič zaprala glavo, san naenkrat več nej v vidla) No neven, neje blo tak fest slabo, tak dobro pa tuj nej.)
rooskie, respect
Ges ne iščen falejše različice,ges iščen kakovostno zamenjavo!! Ges san odela feeejst dugo k Roke,ampak me je zadnje čase napravo vedno nače kak san ges želela. Ja, za svoje pejneze,pa valda ščeš mete, pač kak tij ščejš!
mene je najboukše Tomaž- studio 9. če ščejš ka ti naprave nekšo spremembo pa ka ti svetuje zahtevaj njega, tan namreč delata še dvej. tomaž je pa itak zakon
Jap za Pišteka se čist strinjan...pa mogoče tud Tomaž Oček v Ivancaj.... v glavnem..upam ka de se srečno izšlo pa ka de frizura 1a ;)