Fotoaparat
Pozdravljeni,
rad bi nabavil digitalni fotoaparat, pa me malo zanima, ka bi mi recimo priporočaili, nejsan nekši profesionalni "fotošuter" :) gledo san recimo Canon Ixus 210 IS, Canon Ixus 220 HS ali pa recimo Canon PowerShot A3300 IS, neven no mogoče so kere druge firme tudi dobre.
Prosin za predloge!
Hvala!
Komentarji
Moje mnenje: pri kompaktih bi vzel Canon in nič druga. Mogoče so v letu kaj spremenili, ampak sam sem nad kvaliteto končne fotografije s Sonyjem in Nikonom zelo nezadovoljen - preveč rdeče, preveč kontrasta in šuma. Canonove barve niso tako navite, so res da bolj sivinske, ampak lepše na pogled. Razlike med modeli, ki si jih navedel, ne vem, ampak predvidevam, da je IXUS mali kompakt, PowerShot pa že ima večji zoom in zato tudi stabilizator slike. Sam vi vzel IXUSa s širokim kotom, ker teleobjektiv na malih aparatih ni kaj prida za moje pojme, ampak vsak ima svoj stil in potrebe.
sam sem lani kupil Canona in sem zelo zadovoljen. Prav tako sem kolebal med Ixusom in Powershotom in nazadnje vzel powershot. Sicer je kar nekaj večji, vendar za ta denar res odličen aparat. Za tega sem se odločil predvsem zaradi večjega zooma, ima pa tudi odličen stabilizator slike.
www.e-fotografija.si/templates/
malenkost dražje, ampak ...
Većina mojih fotografij nastaja z tem aparatom , spodaj., ta zgoraj 480.. serija bo nasledil tega starega, Zadovoljen sem tudi z tem 470 .. serije in za moje potrebe bo ta novejše serije tudi ..
ŽELJA
Čriček: NIKON je svetovno najbaukše! :)
Najbole važno JE, što je za fotoaparatom in nej kakšna je firma ... ka vijdi, ka zna, ka bi rad pofotkal, pa tüdi kak bi naj tou vö vidlo ... vse ostalo so nijanse ...
Pozdravljeni,
rad bi nabavil digitalni fotoaparat, pa me malo zanima, ka bi mi recimo priporočaili, nejsan nekši profesionalni "fotošuter" :) gledo san recimo Canon Ixus 210 IS, Canon Ixus 220 HS ali pa recimo Canon PowerShot A3300 IS, neven no mogoče so kere druge firme tudi dobre.
Prosin za predloge!
Hvala!