Formatiranje

|

Mi lejko prosin što na enostaven način razloži kak formatejran računalnik?

fala!

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Patrik Rac

Mi lejko prosin što na enostaven način razloži kak formatejran računalnik?

fala!

Prek Murec

Kere sistem maš naložene?
Z desno miškino tipko željeno particijo diska (razen C) in izbereš formatiraj.

miic miic

@cJEgan  kak si to napravo če leko pitan? :D fala.

Boltzmanovakonstanta

ja bv tej postopki, ka ides v my computer pa bla bla...
najlezi ti je ka vstavis tvoj CD od XP, ides na restart, oz. ga punovno zazenes, tan de se racunalnik stavo, pa de te pijto, ce scete "BOOT FROM YOUR CD?" das enter, te F8 te das za repair WINDOWS XP "ESC", te de te pa pijto v kero particijo scete naloziti stvar, oz. formatirati - pritisnite "D", prisitnite "ENTER" za max. particijo. Zaj de te pa pijto kero opcijo za formatejranje scete dati; izberite "NTFS" in pritisnite "ENTER", naprej pa delajte po WINDOWSOVIH zahtevah...oz. nareku,...

Boltzmanovakonstanta

nouvi windowsi od 2000 naprej majo novo opcijo formatejranja...nejde vec z MS-dosom...
sicer san se nikdar nej uporabljal XPjev, stari 2000 so mi cist zadosti...
inaci pa podatki, cetuj si jih kda formatejro ostanejo na magnetnem zapisu se vsaj 4 leta, tak ka z kaksnin bousin programom brez problema najdes stare datoteke,...:P
folk niti ne ve kak vlade oz. obvescevalni organi nadzorujejo vase racunalnike, ze npr. prek igric (World of Warcraft III,...) ali pa npr. vijdijo v vas ekran npr. grobe obrise vasega texta na vasem ekranu, zaradi EM valovanja, steroga prekodirajo z posebnim programskim sistemom; to delajo npr. obsirno obvescevalne agencije,...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet