Fizioterapija v Murski Soboti
pozdravleni, sodelavka bi vpijsala na študij fizioterapije v MS sijna, pa me spitavle što je lastnik tej šole. Je tej študij tak priznani kot v LJ. Štere programe majo? Bijla bi vesejla kakršne koli informacije. fala
Komentarji
Prek meje v Avstriji te nišče nede pital, če je diploma iz soboške šole ali ljubljanske. Važno je ka znaš, ka si dober, pa ka maš kakše reference pomožnosti, ka te nej trbej z nule fčite.
Bijonc ,lahko bi se potrudili in pisali vsaj priblizno v slovenskem jeziku!
Kak vas je nej sran , ka nemrete napisati nika v slovenščini. SRAMOTA.
Ges pa vam pišem v čisti slovenščini eti na prekmurskom portali.
bijonc76
Naj ide samo delat šola kama šče paper pa do verificerali v Avstriji kak moji sestri, ka zdaj dela v BEČI. Pa zdaj dela na fizioterapiji....
Verificiranje diplome fizioterapevta je bilo zastonj.
p.s.
Mislim ka to spitavleš za sebe pa te je naj ne sram spitavlavti.
Več ka NEJ ti nemre nišče povedati.
Želim ti srečo!!!!!!!!!!!
LP Egon
helooo 5. oktober 2014 - 14:21
Bijonc ,lahko bi se potrudili in pisali vsaj priblizno v slovenskem jeziku!
Gospod halooo mi smo Prekmurci po katerem so tudi naredili portal SOBOTAINFO.COM
Ali bi se prosim lahko umaknili na kakšen forum v slovenščini na primer :
ŽABAR.COM
Ljubljana.COM
Slovenija.com
Ali pa se mi lahko zaletite od podzadi v R.. !
Lepo vas pozdravljam v interesni skupnosti Pomurja in menim, da v takšni invidualni osnovi oziroma okolici ne spadate (sovpadate) sem niti v ta FORUM niti v okolico, če sploh tukaj se nahajate oziroma ne sovbidate, oziroma živite.
Zato vas naprošam, da se vaših SLOVENSKIH komentarjev , več ne oglašate,ker po zakonu in ustavi ima vsaka pokrajina besedo in narečje pravico do svoje besede in narečnega jezika.
TUDI V PARLAMENTU. Dokazal MIČO Slavinec.
Tudi drugi imamo šolo, smo malo več šol naredili kar v Prekmurščini pri Prekmurskih Profesorjih v Ljubljanskih fakultetah.
Samo ne izivaj PREKMURCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LP Egon
p.s.
Mater si me razpizdo
Ta diploma je nej niti priblizek diplomi iz lj in se tak tudi obravnava pri delodejalcih..