Finski preiskovalci: Podkupnine, med drugim nakazane tudi (vsaj) Krkoviču in SDS.

|

Preberite si to. Kaj vse počne finska in avstrijska udbomafija. Odkrito obtožuje Ivana in njegove, da imajo marmelado na prstih. Da res ne bi kdo mislil, da na ljubljanskem sodišču sedijo nedožne ovčke.
http://www.rtvslo.si/slovenija/finsko-porocilo-koliko-je-dobil-kdo-ceku…

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
- -

Ja, in sedaj si srečen...

Sicer pa en drugi vir trdi, da SDS ni dobila denar od Patrie. Joj, kako sem pa tule jaz srečen!

Profile picture for user buldog Drago Balajc

Nič nisem srečen. Živim v državi, ki liferašem orožja ne more dokazati ničesar (ali noče ali ne sme, ista figa). Za to so potrebni finski in avstrijski preiskovalci. Ti znajo slediti denarju. Kaj bo zdaj naredil Ivan? Naj ugibam: proglasil jih bo za udbomafijo in vložil proti njim tožbo. Bolano.
Ja sobochanec, prav maš; pejnezi so verjetno rejsan Črtomirovi (darilo za krst).

Daddy Cool

Strinjam se z vsakim po malo. Buldog pravi, da ni srečen, ker živi v državi v keri se umazanij ne more, noče ali ne da dokazati. Ne glede na to, če je govora o patriah, kontejnerih orožja, bulmastifih, snifanju koke ali čem tretjem.
Sobočanec je pa zadel bistvo. Oba sta srečniva, haska od toga pa nema nobeden od vaj. Mislin, da so dosegli to kar so hoteli.

Profile picture for user buldog Drago Balajc

Ne gre za hasek. gre za preprosto dejstvo, da persona, ki se proglaša za absolutno nedolžno in veliko moralno avtoriteto lifra orožje in s kriminalnimi početji služi denar; odžira ga davkoplačevalcem. Tako pravijo finski in avstrijski preiskovalci. 
Taki ljudje sodijo pred sodnika (tam so zdaj) in v zapor. To je pravna država.

- -

Ges te vrvlen, somo se pijtan, kak tou, ka se nej zaprejte. Če se znaš, se biu stopousto pouleg... Janša ma itak zaledje, tij pa nej!

Bonifacij Rumpelstilski

Seveda ka san biu poulek.... zatou pa tüdi gučin.... ali je ena mala razlika.... ges san biu med tistimi keri smo izpolnjevali ukaze....on je biu pa med tistimi keri so nan jih davali... pa kasejrali!

Me zanijma kakšno zaledje de on meo na Dobi.... ka njemi slučajno žajfa doj ne spadne v kopalnici... ka te de v zaledji vesejlo....

B.C.

Mimogrede... Ste vidle Mladinino naslovnico?
Meni se zdi geniala! Pa še za umret smešna...

Swan

Ubogi Ivan, namesto da bi pral umazane plenice sam, se njegovo umazano perilo pere v javnosti.

Tarzan

Glih Mladina je danes kredibilna... Malo morgen.
Je pa bila tam okrog 1990

- -

Mladina je navadno komunjarsko trobilo, popolnoma neverodostojni medij!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet