Finski preiskovalci: Podkupnine, med drugim nakazane tudi (vsaj) Krkoviču in SDS.
Preberite si to. Kaj vse počne finska in avstrijska udbomafija. Odkrito obtožuje Ivana in njegove, da imajo marmelado na prstih. Da res ne bi kdo mislil, da na ljubljanskem sodišču sedijo nedožne ovčke.
http://www.rtvslo.si/slovenija/finsko-porocilo-koliko-je-dobil-kdo-ceku…
Komentarji
Drago Balajc
Ja, in sedaj si srečen...
Sicer pa en drugi vir trdi, da SDS ni dobila denar od Patrie. Joj, kako sem pa tule jaz srečen!
Kak sta srečniva, pa niti eden od vaj nej doubo niti filejra od Patrie ?!?!?!?
Pejnezi so od Črtomira, pa glij tak nej srečen, bar po Wikipediji nej, če Črt pomejni sovraštvo pa mržnjo.
http://sl.wikipedia.org/wiki/%C4%8Crtomir
Drago Balajc
Nič nisem srečen. Živim v državi, ki liferašem orožja ne more dokazati ničesar (ali noče ali ne sme, ista figa). Za to so potrebni finski in avstrijski preiskovalci. Ti znajo slediti denarju. Kaj bo zdaj naredil Ivan? Naj ugibam: proglasil jih bo za udbomafijo in vložil proti njim tožbo. Bolano.
Ja sobochanec, prav maš; pejnezi so verjetno rejsan Črtomirovi (darilo za krst).
Strinjam se z vsakim po malo. Buldog pravi, da ni srečen, ker živi v državi v keri se umazanij ne more, noče ali ne da dokazati. Ne glede na to, če je govora o patriah, kontejnerih orožja, bulmastifih, snifanju koke ali čem tretjem.
Sobočanec je pa zadel bistvo. Oba sta srečniva, haska od toga pa nema nobeden od vaj. Mislin, da so dosegli to kar so hoteli.
Drago Balajc
Ne gre za hasek. gre za preprosto dejstvo, da persona, ki se proglaša za absolutno nedolžno in veliko moralno avtoriteto lifra orožje in s kriminalnimi početji služi denar; odžira ga davkoplačevalcem. Tako pravijo finski in avstrijski preiskovalci.
Taki ljudje sodijo pred sodnika (tam so zdaj) in v zapor. To je pravna država.
Vej pa tou ges že od ´92 leta dale gučin pa mi nišče ne vrvle....
Ges te vrvlen, somo se pijtan, kak tou, ka se nej zaprejte. Če se znaš, se biu stopousto pouleg... Janša ma itak zaledje, tij pa nej!
Seveda ka san biu poulek.... zatou pa tüdi gučin.... ali je ena mala razlika.... ges san biu med tistimi keri smo izpolnjevali ukaze....on je biu pa med tistimi keri so nan jih davali... pa kasejrali!
Me zanijma kakšno zaledje de on meo na Dobi.... ka njemi slučajno žajfa doj ne spadne v kopalnici... ka te de v zaledji vesejlo....
Mimogrede... Ste vidle Mladinino naslovnico?
Meni se zdi geniala! Pa še za umret smešna...
Ubogi Ivan, namesto da bi pral umazane plenice sam, se njegovo umazano perilo pere v javnosti.
Slavko Šebjan
kje je denar?
Glih Mladina je danes kredibilna... Malo morgen.
Je pa bila tam okrog 1990
Mladina je navadno komunjarsko trobilo, popolnoma neverodostojni medij!
.... trobilo za keroga je včasih pijso tüdi komunjara Janša!
Preberite si to. Kaj vse počne finska in avstrijska udbomafija. Odkrito obtožuje Ivana in njegove, da imajo marmelado na prstih. Da res ne bi kdo mislil, da na ljubljanskem sodišču sedijo nedožne ovčke.
http://www.rtvslo.si/slovenija/finsko-porocilo-koliko-je-dobil-kdo-ceku…