FESTIVAL POMURJE POJE 2010

|

FESTIVAL POMURJE POJE 2010, Sejmišče Gornja Radgona, 22.5.2010:
ELVIS JACKSON
STEKLI PSI
ODPISANI
WRONG
STRIKE A FIRE
ŽIVI ZID
Teko zaenkrat, več kmalu...

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
TORO GR

FESTIVAL POMURJE POJE 2010, Sejmišče Gornja Radgona, 22.5.2010:
ELVIS JACKSON
STEKLI PSI
ODPISANI
WRONG
STRIKE A FIRE
ŽIVI ZID
Teko zaenkrat, več kmalu...

Dominik Ketiš

Cena?
Cena ob vseh nastopajočih legendah po moje ni relevantna - par EUR gor ali dol ...

TORO GR

Cena karte, dragi moji je "sitnica".
Do 20 ure samo 10 eur, po 20 uri 12 eur.
Bo ok?

TORO GR

Samo še dva tedna....
Vse fuzbal fane obveščamo, da bo na prizorišču možno spremljati finale lige prvakov na velikem platnu (ločen prostor).
Spremljajte sobotainfo, saj bo mogoče v naslednjih dneh nagradna igra za gratis vstopnice.

Bonifacij Rumpelstilski

Bole bedne fore san še nej vido.... fuzbal te kazali na koncerti. Svašta! Napravte te še en dodaten prostor.... če de što slučajno ščeo kakšen film poglednoti med koncerton. :)

TORO GR

Dexter, ne vem če si že kdaj bil v tej hali ampak je razdeljena na dva dela, ki sta ločena z zidom.
V večjem delu bo koncert, v manjšem ločenem delu od koncertnega pa se bo uro in pol lahko gledal fuzbal. Tako se bodo obiskovalci lahko odločili, mi smo jim pač dali na izbiro to možnost, če si kdo slučajno tega želi. Ne bo pa fuzbal niti najmanj motil koncertnega dogajanja, če se tega bojiš. Ko boš na koncertu, se ti niti sanjalo ne bo, da se v sosednjem prostoru gleda fuzbal. To je samo za tiste, ki si tega res srčno želijo.
Sicer pa, kdo pa de ga gledal, če ravno takrat špilajo Odpisani pa Wrong?

TORO GR

Tovariši, samo še en teden.
Zagrebite se za gratis vstopnice na Sobota.info in od pon. naprej na Murskem valu- vsak dan po dve gratis vstopnici.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet