FESTIVAL POMURJE POJE 2010
FESTIVAL POMURJE POJE 2010, Sejmišče Gornja Radgona, 22.5.2010:
ELVIS JACKSON
STEKLI PSI
ODPISANI
WRONG
STRIKE A FIRE
ŽIVI ZID
Teko zaenkrat, več kmalu...
Komentarji
Cena karte? :)
Cena?
Cena ob vseh nastopajočih legendah po moje ni relevantna - par EUR gor ali dol ...
Lineup je rejsan fenomenalen
Cena karte, dragi moji je "sitnica".
Do 20 ure samo 10 eur, po 20 uri 12 eur.
Bo ok?
Samo še dva tedna....
Vse fuzbal fane obveščamo, da bo na prizorišču možno spremljati finale lige prvakov na velikem platnu (ločen prostor).
Spremljajte sobotainfo, saj bo mogoče v naslednjih dneh nagradna igra za gratis vstopnice.
Bole bedne fore san še nej vido.... fuzbal te kazali na koncerti. Svašta! Napravte te še en dodaten prostor.... če de što slučajno ščeo kakšen film poglednoti med koncerton. :)
Dexter, ne vem če si že kdaj bil v tej hali ampak je razdeljena na dva dela, ki sta ločena z zidom.
V večjem delu bo koncert, v manjšem ločenem delu od koncertnega pa se bo uro in pol lahko gledal fuzbal. Tako se bodo obiskovalci lahko odločili, mi smo jim pač dali na izbiro to možnost, če si kdo slučajno tega želi. Ne bo pa fuzbal niti najmanj motil koncertnega dogajanja, če se tega bojiš. Ko boš na koncertu, se ti niti sanjalo ne bo, da se v sosednjem prostoru gleda fuzbal. To je samo za tiste, ki si tega res srčno želijo.
Sicer pa, kdo pa de ga gledal, če ravno takrat špilajo Odpisani pa Wrong?
Ob kelkij začnejo Elvisi z koncerton?
Okoli 23 ure.
Tovariši, samo še en teden.
Zagrebite se za gratis vstopnice na Sobota.info in od pon. naprej na Murskem valu- vsak dan po dve gratis vstopnici.
Še 2x gremo spat....
FESTIVAL POMURJE POJE 2010, Sejmišče Gornja Radgona, 22.5.2010:
ELVIS JACKSON
STEKLI PSI
ODPISANI
WRONG
STRIKE A FIRE
ŽIVI ZID
Teko zaenkrat, več kmalu...