Explorer vs Firefox vs Sobotainfo vs Moji živci :)
Ko sem naložil novo mapo z fotkami v firefoxu,so se mi nekatere thumbnail slike spremenile v slike iz enega mojih prejšnjih albumov. Ko sem potem kliknil nanje,so se pa odprle taprave,naložene slikce.
Ko sem postopek ponovil v explorerju,pa je vse štimalo. Tudi že naloženih slik ne morem izbrisat v firefoxu(enostavno se mi ne prikaže ta opcija na strani),medtem ko v explorerju spet vse štima.Ve kdo mogoče zakaj je temu tako?!?
Tnx za vse morebitne odgovore.
P.S.
Vsi ki uporabljate firefox,a vam vse dela kot je treba na sobotainfo???
Komentarji
temu je tako, ker je stran v BETA fazi pa Krizoji premalo piva davlejo :)
Roglej njemi falijo ali pa zmaj? :)))
Probaj v firefoxe,
Orodja -> Počisti Zasebne Podatke, pa mej klukice na:
-zgodovina obiskaneh strani
-podatke o obrazcih in iskanjih
-PREDPOMNILNIK
-overovljene seje
-Lejko še piškotke če ščejš
pa te kilikne POČISTI ZASEBNE PODATKE ZDAJ
Pa de te mogoče pomagalo.
v bistvi bi zadosti bilo če bi samo predpomnilnik (cache) zbrisal
Saj zato san z velkeme napiso
i have one word for you, Safari
i
se podpišem... safari
No ja, zadnja različica Safarija (za Windoze) je pravi bug sack. Zraven toga strahotno počasi odpera strani, či si le zmisliš, ka boš mel več kak en zavihek odprejti. Pa tisto predvidevanje tipkanja je tudi napravleno totalno zarukano, ka te niti ne pisti, ka bi normalno napijso, ka ščeš... Saj se da marsikaj potweakati, ampak nekšomi povprečnomi uporabniki to glih ne leži. Fructal se naj raje drži svoje platforme in naj pisit Windoze na mejri. Tak ka to navijanje za Safarija je bole osebna preferenca kak pa objektivna resnica.
Fx je še vedno daleč najboukši browser. Ne glede na OS.
Moren pa (opet) pohvaliti Safarijov font rendering. Tomi pa nega para. Daleč najlepše izrisovanje pisave.
PS: Drugače mi pa SIP dela normalno v sakon brskalniki.
Neje sigdar browser krijf če stran v kurci izgleda, včasih so skript kidiz odzada krijvi:
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fsobotainfo.com%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0
Še čudo ka se stran sploj pokaže kak se pokaže
Ko sem naložil novo mapo z fotkami v firefoxu,so se mi nekatere thumbnail slike spremenile v slike iz enega mojih prejšnjih albumov. Ko sem potem kliknil nanje,so se pa odprle taprave,naložene slikce.
Ko sem postopek ponovil v explorerju,pa je vse štimalo. Tudi že naloženih slik ne morem izbrisat v firefoxu(enostavno se mi ne prikaže ta opcija na strani),medtem ko v explorerju spet vse štima.Ve kdo mogoče zakaj je temu tako?!?
Tnx za vse morebitne odgovore.
P.S.
Vsi ki uporabljate firefox,a vam vse dela kot je treba na sobotainfo???