ELIVS JACKSON/Murska Sobota (+Zmelkoow & Jinx)
Na spletni strani od bobnarja (Elvis Jackson) sem zaslediil ta podatek. Ve kdo mogoče kaj več o koncertu? Drugače je še en lep čas do koncert saj je to 17.9 ampak vseeno.
http://sorsak.com/?page_id=139
lp
Komentarji
Čuje se fajn
baje da bo karta okrog 17 €.
Kama folk brodi z takšimi cenami kart v našon srmašnon prekmurji :D ... jaooo :D
Glede na lineup se mi ne zdi pretirano... ponavadi, ko greš na koncert jinxov al pa elvisov stane tlko... zdaj pa taki trije na kupu...
meni se tudi ne zdi pretirano...
zaradi cene vstopnice mislin ka dosti lidi, ki bi šli, če ne bi bila tak viska cena, zdaj nede šlo
Ma za 17€ jih bujen....
tzizek,če se ne mauten,ti maš ekonomijo v malon prste.No pa probaj pozvate bend,pa znižaj vstopnino,pa mo vidle kak boš skaus prišo
cJEgan,če nemaš teh pejnez,si pa tak srmak,ka se te sploj vcuj trucaš.
ma žalostno je ve skup ka dobivlemo tude v prekmurje včase dobre koncerte ampak folk je pa blesaf...ok razmen nekoga ka nede šol ka pač ne posluša...sam ene kaj pa šli pa karta predraga pa neven ka mi je pa blesavo....takše koncerte trbej podpirate ka de jih še več v prekmurje.....če pa de vsake koncert odpadno kak se že zgodilo z dan d ka folke predrago pa lejko njin daš 10€ te pa več nišče nede šol se špilat....žalostno res žalostno!!!! pa kak se dobro spomnen kelko krat je blo na forume tu za različne koncerte što bi naj špilal....pa je vsake druge odgovor bil elvis jackson....zdaj kda jih mate van je pa predrago...poznan enga ka je tude za njih zaviral..zaj njeme pa predrago...a na prejšnje veselice njeme pa nej blo predrago kda je 10 rund plačal...njeme pa nišče nazaj!!! ampak ok tak pač smo prekmurce( nej vsi)!!!
neven...sicer ne poslušan gli nitienih od teh, ali če se mi ide za muziko kera mi je dobra mi niti malo neje žal teh penez...
demijan:
samo elvis jackson so vredni 17 ka pa te še vsi 3je skup :)
Nevem sicer što to organizira...če de tou speljano.
Svaka jim čast (: glede na to kak v murski soboti obiskujejo koncerte...
bom se udeležil tega..
Na spletni strani od bobnarja (Elvis Jackson) sem zaslediil ta podatek. Ve kdo mogoče kaj več o koncertu? Drugače je še en lep čas do koncert saj je to 17.9 ampak vseeno.
http://sorsak.com/?page_id=139
lp