Elektrika

|

Zanima me samo koga imajo podjetja za distribucijo električne energija za norca?
Najprej  nam vrnejo 20 eur za preplačano elektriko  ! V roku  enega meseca pa spet zahtevajo da jim plačam za 5x večjo vsoto denarja nazaj češ da smo toliko potrošili elektrike!  Zdaj me pa zanima kje je tu logika ?Klicala sem na elektro pa so mi rekli  da so pri meni doma naredili popis števca( 6.11.2010 sem bila celi dan doma pa nisem  slišala kaj šele videla koga da bi prišel popisat števec  imam ga pred vhodnimi i vrati v stanovanje tako da bi slišala če bi kdo prišel ).Zdaj me pa zanima ali tudi vi imate take težave in probleme z električnimi računi .

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
rebeka1

Zanima me samo koga imajo podjetja za distribucijo električne energija za norca?
Najprej  nam vrnejo 20 eur za preplačano elektriko  ! V roku  enega meseca pa spet zahtevajo da jim plačam za 5x večjo vsoto denarja nazaj češ da smo toliko potrošili elektrike!  Zdaj me pa zanima kje je tu logika ?Klicala sem na elektro pa so mi rekli  da so pri meni doma naredili popis števca( 6.11.2010 sem bila celi dan doma pa nisem  slišala kaj šele videla koga da bi prišel popisat števec  imam ga pred vhodnimi i vrati v stanovanje tako da bi slišala če bi kdo prišel ).Zdaj me pa zanima ali tudi vi imate take težave in probleme z električnimi računi .

Bojan Lukač

Vej pa december je že pred vratame, pa si morejo "zaslűjžite" za nagrado za uspešno delo pa za kakšne drűjge dudatke cuj k (tak eli tak "premaloj") plače, nej?

rebeka1

Joj BOBO oprosti pozabila sem da se priblužuje  praznični december maš čista praf tej na elektri tak ali tak  majo premalo plačo  zato pa  nas  klestijo za pejneze vaček nedo mogle mete zakluča ob koncu leta pa drage avtoje joj rejsan oproste malo me že EMŠO  zeza  

Simon Toplak

Jaz sem pred dobrim letom prešel iz Elektro Maribor na GEN-i. Vsak mesec jim pošljem točno stanje števca, tako da nimam nobenega poračuna energije. Pa še cenejši so - pri moji porabi (hišo ogrevam s toplotno črpalko) 10 - 15 EUR na mesec.

Bojan Lukač

Ne ven, či nemo prešalto na Petrol. Imi, ka kaj znaš, kak majo tou tej pri Petrole?
Proute Elektruje sigurno boukše. Še na Bolšjake bi boukše skous prišo, ka tej na Elektruje su same lopove...

Martina Horvat

Meni je znanec enkrat razložil, da je razlika v podpori, ki jo nudijo. Baje ob izpadih elektro v zelo razumnem času porihta zadeve, ostali ponudniki (gen-i in podobni) pa baje nimajo teh stvari tako porihtanih in si lahko kar nekaj časa brez elektrike.

dupont

tako je.vij samo mejte petrolovo elektriko pa geno. elektro ti pride odpravit napake tuj v nedelo. meni so enkrat na božič odletele vse glavne varovalke v omarici ker mi je ena letvica prebijla. se pravi san nej meu na konci niti kurjave. zgodilo se je ob dveh ponoči. ob šesti je bil rajonec pri meni z novimi varovalkami.

ste pa lidgej tuj zanimivi. ugovarjate na storitve za kere kak prvo niti ne spremljate kelko dejansko ponucate. vi gledate samo postavko na računi. gledaj števec pa gledaj saki mesec razčlenitev elektro računa pa te te vidli če ste pri poračunaj upravičeni do vračila ali plačila.

Simon Toplak

Sam sem imel letos težavo, da mi je crknila glavna varovalka pri elektro omarici. Poklical sem  center pri Elektru MB - prišli so mi zamenjat varovalko v roku ene ure. 
Tako da ne govori na pamet, kakšne probleme bo imel uporabnik, če prestopi k drugemu dobavitelju energije.
Sploh pa na računu je točno razvidna postavka, koliko plačuješ dobavitelju električne energije - v mojem primeru GEN-i in koliko vzdrževalcu oz. oskrbovalcu  omrežja (Elektro MB), tako da je le ta dolžan popraviti vse napake na omrežju.
Če pa je za tebe 300EUR (toliko sem privarčeval lani ker sem prestopil k GEN-i, saj sem imel en mesec brezplačne energije) malo, potem pa bodi še naprej  zadovoljen uporabnik pri sedanjem dobavitelju. Vsakomur svoje....

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet