Dr. Čopi ali dr. Banfi?
Pozdravljeni!
Želim si zamenjati ginekologinjo in se odločam med dr. Čopijevo in dr. Schnabl Banfijevo. Zanimajo me vaše dobre oz. slabe izkušnje z njima in katero mi bolj priporočate.
Hvala za odgovore;)
Komentarji
kelko se meni zdi sta obej punivi.. mogoče če na novo kaj dr. čopijeva gemle... samo znan ka san ge tudi ščela zamenjat pa je vse blo zasedeno.. je en novi ginekolog v rakičani (mladi) baje fest dober, vse ga hvalijo.,...
dr. Bernik je v rakičane.. če maš možnost ide k njemi, nede ti žal :)
Obej sta fejst fajn!:) Kerakole de te zela, ti pomoje nede žal ...
Tudi meni sta ti dve ginekologinji vredu in če še jemljeta nove pacintke, je vseeno katero izbereš. Pri dr. Šnabl Banfi mi je všeč, da si res vzame čas za pacintko in vse z dobro voljo obrazloži.
"Nisam ginekolog, ali mogu da pogledam"
Lora ja Banfijova je bila takša, samo žal kda san bila noseča san nikoli nič nej zvedla, ka pa san pa so bili napačne podatke (san v porodnišnici skoraj nakla spadnola kda so povedale kelko mali vaga banfijova se je skoraj za 1.5kg zmešala v zadnjon tedne).In nerganje za vsako vprašanje
Žal moje izkušnje so bile najprej pozitivne te pa zelo zelo negativne.
i ja bih gledao
Glede na to, da imam izkušnje z večino ginekologov na oddelku porodnišnice ne bi nikoli izbrala dr. Čopi. Odnos je porazen in to potrdi ponavadi večina nosečnic.
Dr. Šnabl ne poznam. Dr. Bernik se je vedno izkazal, mogoče še dr. Janko (porodnišnica). Vsekakor pa ne dr. Boris Kous.
Sicer me ponavadi obravnavajo starejši ginekologi dr. Ouček, dr. Šubinski, dr. Kous Nataša. Je pa dosti mladih zdaj, ki se še komaj učijo.
tako jaz kot moja mama imave dobre izkušnje z dr. Čopijevo. zaenkrat še nobene slabe izkušnje z njo... upam, da bo tako tudi ostalo...
Osebno sem pacientka dr.Schnablove, bila sem pa tudi 1x pri dr.Čopovi. Za prvo lahko rečem, da je profesionalna, za pacienta stori vse in še več, k drugi pa sem šla prvič in zadnjič. Obravnava je bila neprofesionalna, neprijazna, neetična, celi čas preiskave je brskala po telefonu, sploh mi ni na mojo zahtevo povedala za kakšno preiskavo gre, skratka porazno o čemer sem tudi pisno obvestila ustrezne inštitucije, a ker ima očitno dobro zaledje poznanstev, se ne bo zgodilo nič v smeri izboljšanja odnosa zdravnika do pacienta.
Pozdravljeni!
Želim si zamenjati ginekologinjo in se odločam med dr. Čopijevo in dr. Schnabl Banfijevo. Zanimajo me vaše dobre oz. slabe izkušnje z njima in katero mi bolj priporočate.
Hvala za odgovore;)