Dogajanje v Pomurju
Kam naj peljem prijatelje,takole ob vikendu zvečer,da bi se kaj dogajalo,nekam,kjer je dobro gesti pa piti pa da ja kaka fina lepa prekmurska ali ciganska muzika? Nekda je tau bilau v Čardi..je mogoče še kje?
Komentarji
Če znaš ka je to inda bilo v Čardi idi ta poglednit, sicer pa je telko zanimivoga v pomurji ka bi vse ostalo zvenelo kak reklama.
V Čardi je one man band, keri ne špila ciganske muzike, bar tak je bilo pol leta nazaj.
Bi pa tou ge je ciganska ali pa plesna muzika ges tuj rada znala.
Zaviješ v maximus ,ciganov se tere, prostora imaš ogromno,cene kot v Ljubljani, dogaja pa se... ko je kakšen akcijski film na programu,lahko pa ugotavljaš kaj za vraga je to ansambel in kakšno muzko pa igrajo...
Ge pa ka nemo nove teme odpejro me zanimle kere lokal priporočate ka je v M.Sobote pa ma dobro geste ter mogoče kakše takše zasebne prostor za npr 10 lujde(nej pa mus). S sodelavcame iščemo lokal za zaključek. Fala že vnaprej!
Kelko znan ma glih Maximus praf ponudbo za zaključne prireditve z VIP sobo, zdaj glede hrane ... tau je okus posameznika (men osebno je dobra).
http://www.partymax.si/si/gostinstvo/novice/653
Beauty nej si tij pravila ka ne hodiš v maximus pa ka te maximus nede nikoli več vido?
@oveden, probaj pri Gaji, samo te čimprle ker je že preci zasedeno... maš tudi na kamenšnici, sicer meni osebno nej gli preveč všeč... Maximus - definitivno predrago pa preslabo pa slaba postrežba, škoda pejnez....
Ja zarečenega kruha se dost poje ,vendar pa maximus ni samo zabavišče ,so mi pa povedali da se je prejšnjih časih kr nekaj dogajalo v maximusu,od tega da je direktorica plesala po šanku ,bowling je bil na nivoju ,hrana odlična ,famozni cigani pa so bejžali ko zavci...hja sedaj naj bi si vodstvo nastavilo nekakšne prijateljske osebke na vodilna mesta, in je tako kot je,več šefov kot uslužbencev,....a verjetn bi nekdanji kader kr dost znal povedat o tem ,mar ne ?
Calipso če maš namen sedeti celo noč za mizo pa poslušati eno skupino, tu pa tan malo zaplesati so Gaj, Kamenšnica, Čarda pa podobne gostilne glih za tau. Kar se pa tiče maximusa pa ma en plus bowling za keroga se pomojen odloča vse več ljudi še posebej ob zaključkih, ker majo vse na enon mesti od hrane, pijače, zabave, žive glasbe …
Beauty zarečenega kruha ja, temu jaz bolj rečem človek brez hrbtenice oz. nekdo ki ne ve stati za svojimi besedami in dejanji …. Očitno ti je ta maximus velik trn v peti ha? Oziroma bolj kot maximus te moti predvsem njegovo vodstvo, ker po tvojem je bowling na nivoju, v kino tudi hodiš, hrana je odlična …
Glej zarad mene če bi na šanku plesalo kar celo vodstvo z g. Polaničem načelu pa kaj, a se zaradi tega ker ma nek delež v podjetju ne sme zabaviti ? Saj je pa človek kot vsak drug ali?
Vodilni bi si naj nastavili prijateljske osebke … glej povsod je tako, dam stavit da skoraj vsako podjetje nastavi na vodilna mesta najprej svoje »prijatelje«.
In ja no bi se še dalo debatirat in debatirat …. Konec koncev pa tako ali tako očitno sam trače skup pobiraš in si pol najverjetneje sestavljaš eno povsem napačno zgodbo …
Ti kar obujaj zgodbe ,a res z Petrom Polaničem se osebno poznamo ,pa tud moj oče sodeluje z njim ,a veš zakaj vem, kr imam fanta iz Sobote ,debate so vedno dobre in slabe enako kot so men ene, stvari všeč druge ne.Kr pišeš cele romane in očitno iščeš informacije domnevam da si eden od vodilnih tega lokala,in očitno je da si resno zblojen ali pa drugače povedano neumen dej pogovori se z vodjo bowlinga ali pa mu pojasni kaj počnejo serviserji !!!!!!
In kr si očitno nesposoben v dojemanju še manj o vodenju lokala ,dej ne bluzi in piši pravljic,a veš eni plačajo za trač ,saj se z trači povečuje radovednost ,z radovednostjo se dela reklama in z reklamo se poveča obisk, in z obiskom zaslužek......
Kr tako podrobno spremljaš moje pisanje ,potem spremljaj še dogajanje v lokalu kajti lastniki bodo prej ali slej se vprašali zakaj je lokal prazen in zahtevali bodo pojasnila ?
Če sem te slučajno užalila se ti opravičujem sej drugač se z polpismenimi cepci ne ukvarjam!
Haha …. Glej verjemi da nimam čist nič pri tem lokalu, ampak zmotilo me je sam to da si pod skoraj vsak članek ki je bil povezan z maximusom mogla napisat nek negativen komentar … in kar naprej omenjaš »famozne cigane«, kot da jih drugje ne bi bilo, slabo obiskanost, počasne kelnarje, slabo vodstvo lokala, čudno glasbo … ja saj ti pa nišče rekel da moraš iti prav v ta lokal.
Hjooo ženska pa kar nekaj bluziš enostavno odpri novo debato na forumi pa pošinfaj te maximus do kunca pa napiši vsako podrobnost kero znaš od njega … nej ka kar nekaj po ovinkaj.
Najpeli ne poznaš nobenoga vodilnoga zaj sta si že z Polaničom ml. skoraj prijatelja … in ja polpismenimi … sebe pogleni ka nevejš ka bi več napisala ka že kar nekaj časa samo bluziš …. In ja je se ti na žalost nen opravičo ker se takšin ljuden kak si tij nikoli ne opravičujen.
@beauty ker ti lekar še nišče nej pravo, mo ti jes. Vejica je LEVO stično ločilo (ali kak se tomi pravi), kar pomeni, ka najprle daš vejico(takoj za besedo) in šele te napraviš presledek. In dokler delaš tak bedasto slovnično napako, nemreš glij drüjgen gučati, ka so polpismeni.
Le čevlje sodi naj kopitar direktna ma ti si nepismena ,šolana madžarica...
denisx zanimivo da izspostavljaš nonstop napake,ja kaj pa če so jih popravili?beseda je šinfanje je ko nekdo nekaj o nekom govori za njegovim hrbtom ,oseba z kratko pametjo ali brez nje se ne zna in ne mor opravičit,ker misli da je to nekaj za pojest...
evo zdaj si si dala sama odgovor .... "le čevlje sodi naj kopitar"
je znan ka so jih popravili oz. delajo na ton ka jih popravijo ali kakor koli že ... in zdaj ti zača očitno zmankovati besed in ne veš več ka bi napisala zatau se poglablaš v pomen besede šinfanje in opravičevanje ?
beauty smiliš se mi resno ;)
denisx: zaj si še pr meni vzbujdo zanimanje, ka san šau glejdat komentare, ki jih je pijsala beauty ..... pa ti moran reči, ka si ji točno napijso...rejsan so bilij samo nekšni čüjdni kometari v zvejzi z maximuson ....
sicer denisx či rejsan tan delaš, tej bi ti mogli dati kakšni dodatek k plači, ka si se rejsno postavo v bran maximuse...... či pa ne delaš tan, pa lekar rejdno dobro poznaš zadejve, ka jih lejko komentejraš....
najboukše ka se vidva dobijta na pijači v kakšnen lokale... ( he he he, pa nej v maximuse :) ) .... pa se rejdno pomejnita o fsen, ka se tan godij, pa što fse odi ta .... lejko ta prišla do kakšnoga pametnoga zaključka....
lp
saj ma beauty na nek način praf, večina stvari drži ampak tau so že vse stare teme s katerimi proba očitno opozoriti na sebi in na tau kak njoj je nekdo od vodilnih nej všeč. Če že ma tak strašno kaj pruti naj direktno napiše nej ka dela vse po nekših ovinkaj.
Saj nema vize če delan tan ali ne delan … pogledni beauty šele pred parimi mesci je bila prvič v maximusi pa pozna celo njegovo zgodovino …
In vrvli ka bi šau z njau na pijačo, ampak nej zatau ka bi se pomenila ampak zatau ka vidin što je takšen primitivec ….
Ok zack69 dejma še enkrat.Izrazila sm samo svoje mnenje in poglede in to ni nobeno šinfanje ali zamera .Ja če komu zmanjkuje česa je potem tej ali temu zaposlenemu partymaxa,kateri vztrajno hoče imena krivcev odgovornih?????
Ravno to je očitno srž problema ,da je takšna oseba z takšnim razmišljanjem v tem podjetju zaposlena.Očitno se je registriral-a s tem namenom da nekoga blati,ob tem pa mi pošlje 10 prošenj za prijateljstvo ??? Vrjamem da se nezna pogovarjat, kajti osebnostno ni dovolj razvit-a in se svojemu bližnjemu nezna brez hinavstva zahvalit za toplo roko in uspešen dan.
Zgodovina maximusa ? Da je bil pod vodstvom Petra Polaniča to uspešen prijeten in predvsem poln lokal z karakterjem v katerem so nastopali znani in uspešni gosti!
Če je zack69 res prebral vse tvoje komentarje je lahko ugotovil ka je tu nej samo tvoja svobodomiselnost ampak je v veliki meri prisotnega tudi precej cinizma.
Sicer ne vem kje je problem mojega razmišljanja, verjemi da nimam tak slabega razmišljanja kak tij. Priznan san se registriral samo z tem namenom ker si me tak fascinirala z svojimi komentarji … in nej zatau ka bi te blato ampak izključno zatau ka ti dan repliko na tvoje komentarje. In verjemi ka se znan pogovarjati, čeprav še mogoče res nisem osebnostno dovolj razvit ampak mislim da bi se skoraj z lahkoto lahko kosal s tabo.
Naj te najprej popravim da je bil direktor Iztok in ne Peter (vsaj koliko je meni znano). In ja veš kak pravijo »z puno rijtjo je lejko srati« … seveda je bil uspešen in prijeten lokal, če je pa bilo vse na novo. In konec koncev povprašaj svoje »prijateljice, fanta ali pa kar g. Polaniča« koliko je takšnih lokalov, ki so prav tako začeli na veliko z veliko mero samozavesti in z visokimi ambicijami, ampak na kuncu žal …
Daješ prav mojim ugotovitvam ,pa sm zate primitivka.Replika za men pomeni ,da popraviš oz .negiraš moje navedbe kr se pa z njimi strinjaš,se spuščaš na osebno raven in sm zate potem primitivka ,hinavka, potem pa zopet napišeš da imam prav.Sm šla še enkrat skoz tvoje pisanje in kje sm napisala da so kelnerji počasni?
Mislim da kr priporočaš vip ,pa hrano,očitno poznaš odlično situacijo v lokalu in začuda nobeden od zaposlenih se ni vključu v debato ,potem sklepam da si tisti-a ,na novo zaposlen vodstveni kader!!!
Glej ga zlomka ,moram pa ti zaupat nekaj ,lastniki niso čist nič zadovoljni z vodenjem in rentabilnostjo lokala ,tako da bo po novem letu metla........
To niso nobene tvoje ugotovitve ker to so že vrabci na vejah čivkali davno nazaj … in seveda te popravljam, ker polovico stvari pomešaš … oz. še raje ti pri nekaterih stvareh kar pritrdim, ker najverjetneje tako ali tako nebi razumela v čem je bistvo vsega skupaj. Kje si napisala da so natakarji počasni »… ki ne zmorejo postreči več kot 10 gostom …« ne zmorejo, ne morejo, ne uspejo … zakaj ker so »prepočasni«, ampak se nihče ne vpraša zakaj so počasni?!
Poznam zato ker že več kot leto in pol delam tam in verjemi da bi glede na svoja leta bil težko vodilni kader, in po letu in pol tudi ne več novi.
In glej ga zlomka me pa čist nič ne skrbi pa tudi, če se bo večina kolektiva zamenjala, verjemi da jaz sigurno ne bom občutil večjih posledic ...
Konec koncev kot je razvidno iz tvojih komentarjev poznaš lastnike vendar zelo slabo ker zamenjuješ kar nekaj dejstev. Vseeno veš za skoraj vsako podrobnost ki se je zgodila v partymaxu in seveda poznaš vodilne vendar mi je zanimivo ker ne poznaš mene. Torej bi lahko sklepal da si bila nekoč del partymaxa ali pa si hotela bit del ampak ti ni uspelo, mogoče si pa še vedno del kolektiva ....
Se bom potrudila razumet,saj namen mojih vprašanj,ugotovitev ,je zakaj se v tem objektu dogajajo takšni nonsensi ! Po tvojih besedah se to vleče že kr dolgo in res ne razumem zakaj lastniki ne presekajo tega gordijskega vozla?
Ne poznam vseh podrobnosti ,pa tud dejstev ne,priznam vendar jih očitno dobro poznaš ti!Da se v kolektivu zamenja več ljudi kot jih je Janševa vlada v svojem prejšnjem mandatu ,potem tu nekaj ne štima,ali pa je nekaj narobe z lastniki.
Zaposlena sm na durs,kot višji referent na področju utaje davkov .
Dvomim da boš razumela in dvomim da boš kaj novega ugotovila ker o nekaterih stvareh pa res ne mislim debatirat na javnem forumu. Nesmiselnosti se dogajajo v vsakem podjetju … in verjemi da lastniki najverjetneje že vedo zakaj je tako oz. mora tako biti.
Ampak jih očitno poznaš kar nekaj, me prav zanima od kje?! Poznam in ne poznam odvisno …
Glej ne vem zakaj se tukaj pogajava kot kakšna otroka … en trdi tako, drugi drugače. Kot je razvidno se kar zapletaš in zapletaš in obračaš stvari na vse možne načine, zakaj enostavno ne napišeš kaj je glavni razlog, za tvoje komentarje ker dvomim da so bili to »famozni cigani«. In od kje ti toliko podatkov o vsem tem?!
Če maš »jajca« in toliko poguma pridi v maximus, ker nenazadnje je lahko biti močan preko foruma kjer te nihče ne pozna. In verjemi da ti z veseljem plačam pijačo.
Ja če vam kamere delajo ,sm prejšnji vikend na terasi sedela,potem boš tud videl da se je ciganov trlo,zato smo pijačo pustli in odšli,prezentirali so mi podatke tud o poslovanju ,prometu zastavljenih ciljih,kvotah ,nikol ne veš mogoče se pa menja lastnik in upravljalec objekta?
Takrat pa bo potrebno imet jajca in vse to dvignit v življenje,verjetno ti je jasno da se dela velika izguba ,in ne pranje denarja lastnikov ,kot natolcujete zaposleni!
Lahko pa vsi zaposleni obiščete prekmusko gibanico v Mariboru ,in boste videli kako se dela ,kaj je zabava in kako odlični gostje so prekmurci,ob tem da cigane lahko preštejete na prste ene roke...
Verjemi da zaradi nekoga takega kot ti ne bodo šli gledat kamer … škoda časa. Hjooo ženska ali lahko že enkrat nehaš, ker prejšnji vikend ciganof sploh ni bilo, če so pa že bili bi jih pa lahko preštel na prste …. In se jih vsekakor ni TRLO.
Ja in če so ti a misliš da si zato kaj bol pomembna!!!?? Glej mene ena dejstva ne zanimajo, ker mi je v bistvu čisto vseeno, meni je važno da lahko delam tako kot delam in da dobim za to redno plačilo. Za vse ostalo me pa boli k****. Zaradi mene se lahko menjata lastnik in upravljalec, lahko tudi cel objekt poderejo in ga na novo postavijo glej čist vseeno mi je. Naj ti samo povem da z napačno osebo debatiraš take stvari.
Ja verjetno bo tisti »novi« lastnik že mel jajca … izguba ali ne, pranje denarja ali ne … mimgrede nisem zaposleni tak da ne bi vedel o čem oni debatirajo.
Sicer ne vem zakaj si omenila ravno gibanico ampak ok. Šli mo sigurno, ker je to naša zabava in verjemi da vem kako se dela, in vem kakšni SMO prekmurci. Ciganof mogoče res ne bo ampak bodo pa drugi …
Tako kot ti delaš, bi moral zato še plačat, nam je jasno kdo si..... in če te kaj boli nisem veterinar, tako da pojd v njihove prostore da ti odpravijo bolečine...
jaz pa nisem psihijater da bi zdravo tvoje duševne bolezni ...
stopi do veterinarja Paučiča v Soboti ,res da je strokovnjak za svinje in govedo ,mislim da pa teb tud pomaga..
če misliš da me s tem užališ se motiš ... kvečjemu kažeš samo svojo osebno zrelost.
otrok si menjal slinčka .....
beauty glej ka je z tabo?!!?? šimfaš partimax ok ti ni všeč vredu poveš svoje mnenje pa gotovo ideš dale z življenjem.
Ti pa se še spuščas na nivo otroka žališ in užališ skoraj v vsaki temi tako da razmisli kdo si naj zamenja slinček.
Meni Partymax tudi ni všeč ter posledično ne hodim tja niti se ne obremenjujem z njim
Preber si komentarje ,pa vidiš kdo je začel,kljub temu imaš prav ,ni mi potrebno se spuščat na raven goveda in svinje
Imaš prav ampak z žaljivkami nisi nič boljša in spet jih uporabljaš
Se prav poznaš ga in se nočeš utrujat z njim kr je brezupen primer...
Jojmene kako lahko iz mojih besed sklepaš da ga poznam? Ne delaj prehitre zaključke.
In naj ti povem da z tega portala osebno nikogar ne poznam še manj pa Denisxa
Pa pustite jo, ka je prizadeta :)
beauty@ ti si pa moraš očitno menjat pleničko .... pa raje bom govedo ali pa svinja, pa tudi če sem brezupan primer ni nič narobe ... samo da nisem takšen psihič kot si ti !!!
lethal lexi pogrešam tvoj komentar ,no saj če nis veterinar ne morš pomagat..
@beauty: »Zaposlena sm na durs,kot višji referent na področju utaje davkov .«
In takšnim kak si ti, mi prispevamo za plačo?!!?? Slabo mi je.
marjetica @ slabo ti je že lehko zatau ka takši ljudje sploh obstajajo ....
Beauty@ ka v tej debati ti je zmankalo besed in si mogla odprejti nauvo ?!!
Beauty pogrešaš moj komentar? Zakaj le jaz sem svoje povedala in zaključila ker če si res zaposlena na dursu kot višji referent potem imaš obnašanje res pod vsemi nivoji sploh za tako visoko šolano osebo. In se vidi kako se brezglavo zapravlja davkoplačevalski denar za plače kot zgoraj omenjeni osebi ki ne premore niti nivoja odrasle komunikacije
glej beauty še pomojen osnovne šole nima končane, ker so otroci v vrtcu bol inteligentni od nje ... kar se pa tiče njene zaposlitve, pa lahko mirne volje reče da je nevem kje zaposlena, saj kdo jo pa konec koncev pozna.
maske padajo,tko je ko podgane začnejo bežati z ladje...
za razliko od tebe nisem nikoli imel maske, zbežal pa tudi nisem. Ti se očitno skrivaš za različnimi maskami in si ne upaš pokazati pravega obraza in vse bol ti zmankuje izvirnosti ...
Malo berem tole debato pa me zanima naslednje?!Uporabnico ali uporabnika Beauty bi vprašal kaj je narobe če maksimus obiščejo cigani?kaj a to niso ljudje?če se normalno obnašajo pa plačajo svoje kot vsi ostali zakaj naj ne bi smeli tja?Takšne rasisitične izjave so pa re že brezveze...če ti ni všeč pač ne greš tja ali?to da si kao zaposlena na davčni pa jaz ne bi obešal na veliki zvon saj ste svojo intiligenco pokazali ko so vas vlačili po časopisih ko ste vohljali po podatkih o premoženju znanih slovenceh ,ki bi naj bili tajni..Največ vas je bilo iz davćne uprave MS?Bodite rajši radi da zaradi tega ni kdo ostal brez službe..Ne pa da tu pribijaš komentarje na ravni desetletnika..
beauty verjetno maš vse deske pravilno pribite v glavi,drugače pa si, hebat ga,priznala ali nej kača?Še tisti ka bi pritrdili tvojomi stališči jih odženeš vkraj. Pa ge si se li najšla?
Kam naj peljem prijatelje,takole ob vikendu zvečer,da bi se kaj dogajalo,nekam,kjer je dobro gesti pa piti pa da ja kaka fina lepa prekmurska ali ciganska muzika? Nekda je tau bilau v Čardi..je mogoče še kje?