Dobri možje

|

Kaj vam pomenijo: Miklavž, Božiček in Dedek mraz?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Enoona

Nekdaj več kot zdaj. :) 
Ko sem bila mlajša sem se vedno veselila božiča, pa vedno je bila prisotna radovednost, kaj bo pod jelko, odpiranje daril, čas z družino, beli božič. Z leti pa mi nekak izgublja pomen. Božič je redko bel, preveč se je vse okoli denarja in daril začelo vrtet in s tem tudi mrzličnega nakupovanja. Torej zdaj bolj prazno denarnico, kot kaj drugega.

Dani Smej

Mah glede daril se je nikaj nej spremenilo saj je nekak stalnica ostala mandarine pa zokni :)

Spremenilo se je predvsem vzdušje, ki je nikakršnjo. To pa s tega razloga, ker začnejo že kmalu po 1. novembru forsirat te preznike pol pa se zadeva tak razvleče, da več nobenega čara nima. Te stvari kvarijo vzdušje in pričakovanja.

Anubis Anubis

Komercializacija...
Sredi novembra začnejo krasit pa okrašene jelke postavlat po trgovinah... Ka se do božiča glih navoliš vsega skup..
Še par let pa do jih že junija postavlali pa krasili..

Osebno mi čist dol visi za te svetke, ali pač za deco treba, ker vsaj oni nekaj od tega majo..

infinity

Meni so pa tej prazniki, vključno s tejmi dobrimi možmi med najljubšimi. Te mi je še bole jasno, ka je na ton svejti nej samo slabo, pa ka obstajajo tudi stvari kere so "pravljične". Čiglij je dosti komercializacije, pa je v tej svetkaj vseeno še neka, kar izvira iz človeške dobrote pa pristne radosti. Pa tudi je že vse okrašeno, se pač zamotin pa se vzdušje pojavi gda je tomi čas.

alan ford

idilo toplino da se vsi lepo doma zberemo okoli jelke ka sva jo z očon vsekla v bližnoj šumi gor so bilij pa kekse ka so mate spekle pa kakše cuker na kunci zvezane spode jaslice - skromne vse lepou po tihoma kaj smo si pogučali .... upss tou je bilo 30 let nazaj zaj se prej more v šoping center ite tak gučijo po TV
Napravmo tak: november skrajšajmo na 15 dnij.
December podukšajmo na 45 dnij pa če mamo božičeka , deda mraza, pa miklavža
denimo cuj nazaj kurirčeka ka de nan noso draginjski dodatek pred koncon leta

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet