Dobra gostilna v prekmurji
iščen eno dobro gostlino v prekmurji z dobro ponudbo hrane. Mi lejko što kaj priporoča?
Komentarji
Oaza, Tonček Beltinci, Marič Sebeborci, Bokrači Tremlin, ... odvisno ka se ti dopade.
Ta tema je bila že vsaj 5x odpreta, drugič nucaj funkcijo "Išči"... Drugače pa z Oazo nemreš svalite..
Obe Oazi sta precej dobri. Imaš potem na izbiro še Rajha, ki je precej drag, a na nivoju. Nekoliko cenejši je Tonček v Beltincih in ravno tako zelo dober. Precej dobro hrano imajo tudi v Gornji Radgoni v Casi del nono. Pohvalo sem slišala že tudi za gostilno Gorica v Vučji Vasi.
Pri Mariču me nikoli niso ravno impresionirali. Razne Lovenjake in Šinjore, ki so včasih bili sinonim za dobro gostinsko ponudbo, se mi pa zdi, da je čas povozil.
Mimogrede, a imajo pri Tončeku nov delovni čas? Že nekajkrat smo hoteli iti čez teden zvečer tja, pa je bilo zaprto, čeprav bi po delovnem času, ki je na vratih, moralo biti še odprto.
Nerad delan Rajhi reklamo, ka se mi je idnouk, že dugo nazaj zamero (pa nej z gostinskof ponüdbof, ka se razmimo), ali mijslin, ka na področji vrhunske kulinarike sploj nema resne konkurence. Fčasik je tou mogouče bijla K rotundi, te se pa kunča, ajdemogouče ešče Tramšek v Žerovincaj.
Zdaj , ka se solidne ponüdbe tijče, pa dobri pa velki porcij (brez nekšnih kulinaričnih mojstrovin) pa tü vsekakor trbej omejniti Vöröša v Sodišincaj/Gederofcaj. Marič me je nikdar nej preveč fascinejro, Tonček je OK nej pa vrhunski, Oaza je OK, nej pa vrhunska, glij tak se vredi nagejš v Rakičani na aerodromi, f Čardi, pri Geršeki na Kuzmi, v Ajdi na Cankovoj, pri mencigari na Krajni , pri Zvejzdi v Böltincaj....pa šče ge, fsega se nemren spotiti. Nona v Radgoni je vredi, ali daleč od vrhunskoga, Majda Šmid se je mijslin ka pokvarijla malo, Adamič v Melaj se je malo popravo, Kostanj na Ptujskoj cesti (Janžev vrh) je malo preveč pogrošen grato.....
Pojdje, drüjgo van ne ostane, ka idete malo sprobavat okouli.
Jaz pa sem bila enkrat v Lovskem domu v Lendavi in je bilo fantastično kosilo. Vse zelo okusno. Tako dobre hrane že dolgo nisem jedla v gostilni.
zelo dobra hrana je tudi v Mačkovcih pri Nemetu, imajo za večje družbe vedno nekaj posebnega za meni(nekaj ne istega kot pri vseh ploščah drugod).
dobra je tudi v Bratoncah Piramidi dobiš zelo dosti .
kanžor
Pri Slavi v Gančanaj in Štaus Dokležovje .
na novo odprejta sončna lipa v sobote...super:)
Za Tinko78: Gostilna Tonček v Beltincih ima samo trenutno "prilagojen" delovni čas zaradi bolniške (Tonček). Od ponedeljka do petka od 9.00 do 16.00, v torek zaprto, v soboto od 10.00 do 22.00 in v nedeljo od 10.00 do 16.00.
pajdo je najbolši! tončeka v beltincih pa nikakor ne priporočam, saj bi se moj stric skoraj tam enkrat zadavil z ribo, ker je bil v ribi še trnek. pa še *žaljiva vsebina je bila odstranjena* je ta tonček.
Ni glih gostilna vendar se dobijo odlične pizze, solatni krožniki, testenine,dödöli,bograč ter ob predhodni najavi marsikaj drugega, Pizzerija Perunika v Moravskih toplicah
OKREPCEVALINCA -ZLATKA (KOROVCI) VSE OD A DO Z LE NAJBOLJSE
Wizeman: samo ka te popravin. V Kuzmi pri Gabrseki.
Restavracija "v Grajskem stolpu" - Beltinci
kaj pa gostišče Huber in javor ni tu super?
Piramida- Bratonci; Zvezda- Beltinci; Gaberšek- Kuzma
iščen eno dobro gostlino v prekmurji z dobro ponudbo hrane. Mi lejko što kaj priporoča?