Dober otroški frizer(ka) v Murski Soboti
Zanima me koga v MS mi priporočate za striženje in oblikovanje frizure 6 letni deklici?
Komentarji
ene in iste teme... :)
http://sobotainfo.com/forum/tema/650/
Miic, daj še enkrat si preberi obe temi - jaz sprašujem za "otroškega" frizerja, na tvojem pa je diskusija o ženskem frizerju. Se mi zdi da gre za bistveno razliko, a ne?
elanino--Skoraj ali večino frizerskih mojstrov ve zrezati in urediti lase tudi otrokom , tako da je izbira frizerja res lahka zadeva, še posebej za otroke.
roxio fajn ka delaš reklamo nekomi što je legalno zaposleni in poleg toga dela tudi na črno ...
@dupont
povej stere mojster pa gnes den ne dela še malo po službi, pre tej plačaj-znajdi se!
vačik pa zlajnane teme, kak me miic pravo!
@ roxio, si pozabo dodate puna sebe
manhunter neman nika proti, saki lejko dela na črno, samo če pa o ton na forumi pišejo pa tvoj delodajalec to vidi, što je kriv? stranke ali ti sam? valda, te pa so zamere, službe nega, črni trg se te tudi odpovej, ker ti krivca iščeš v vsaki stranki ...
Se strinjam s tem, kar piše čriček - vsak normalen frizer zna striči tako odrasle kot tudi otroke. A imajo na frizerski poseben oddelek, kjer se učijo striči otroke? Sorry, to se mi zdi eno pravo "preseravanje", iskati frizerja za 6-letno deklico. Kot da bi bila od prestolonaslednika hčerka.
@Analiza A od prestolonaslednika hčerka je več vredna? Verjetno za otroškoga frizera ne spitavle telko zavolo rezanja, kak pa zaradi odnosa. Eni ne vejo z deco delati, mala deca se pa eni neščejo rezati, pa na meri ne sidijo, itd.
Točno tak.. eni lidje, pa ne nujno ka samo frizeri, tudi določene "izobražene" vzgojiteljice, pa večino zobarov recimo.. enostavno nemajo smisla za delo z otrokon, zato je tudi normalno ka se išče nekoga keri je kompetenten za takšno delo.
Zanima pa tude mene, kje v MS, oz. bližnji okolici je kak dober otroški frizer :)
Nej je to nikšo preseravanje! eni ste tak pametni da ..
Recimo ka nekateri otroci ne pustijo da jim nekdo "šari" po laseh in se zaradi joka enostavno ne dajo pošišati. In eni frizerji imajo ustrezen pristop, drugi žal ne
Mimogrede, če se vsi isto učijo zakaj pa vas ima potem večina svojega frizerja? zakaj potem hodite k Mitoji in podobnim če je dober že sakši frizer ki po vaše konča frizersko šolo. Saj se pa vsi isto učijo, ali?
če de se 6 letno dejte pri firzeri jokalo,te mislen ka je tou nej glij vrede ale...taka je baš vseeno što de tomi ditete lase rezo,razen tou,če de zadovoljil okuse starša.
Vegi, sploj se nejde za okus starša. Sploj se kot stariš ne obremenjujem da bi naj otrok imel kako fensi frizuro, nasprotno. Moj otrok ima čisto normalno frizuro in sploj je nej "point"na preseravanji ali zadovoljitvi okusa. Ide se za to ka eni frizeri znajo z decof, eni pa nej!
In to je nej nikšna tragedija. Smo različni - eni znajo z decof, eni znajo s starimi ženskami, eni pa z moškami. Zakoj te vaša babica kot primer nejde k Mitoju na frizuro če po vašon vsi se znajo in se isto učijo?
@dupont
napisal sem ime in priimek ter kje je doma mene sicer ne frizira ...torej dal sem podatke ,da oseba ,ki sprašuje katera "bi naj bila dobra" za striženje otroka ZVE OD NJE KJE DELA ,DA LAHKO GRE K NJEJ Z OTROKOM TJA KJER DELA ,ČE BI VEDEL BI TUDI TO NAPISAL ŽAL PA NEVEM ..kapiš?
Eni znajo z deco eni nej, isto je pri zobare ali pa pri doktore ali pa... če ne vej z decof, se detete to zagravžla že v rani mladosti, pa ma to posledice tudi kasnej - bojal de se škarij, nede se ščel šišate, isto kak npr. nede ščel k zobare, ali pa doktore, pa de pač cirkus zganjo. Menej bi tude zanimalo, keri je dober za deco šišate, ges mojega šišan sama z mašinco;
bi pa še dodala k toj temi cuj vprašanje štere je dober otroške zobar v MS?
Vegi in Miic bi ti povedala da je vseeno h kateremu greš saj so vsi hodili v isto šolo in se posebej niso učili kako popravljati zobe otrok!
Malo šale na nekatere res nezrele komentarje.
Ja, otroški zobar - moji zaenkrat še niso šli k nobenemu pa bo treba verjetno v kratkem pa me tudi zanima kdo je dober za otroke. Pa tudi tu ne gre za preseravanje kot to vidi Miic.
elanino ka san ge napiso razen toga ka se pojavljajo ene in iste teme? san napiso ka je vseeno, san napiso ka se preseravleš??? daj prešti še enok TOČNO ka san napiso pa te klevetaj!
Pa tudi tu ne gre za preseravanje kot to vidi Miic.
neven s kejc se ti to razbral !?
Miic, maš prav. Hitro prebral. Se opravičujem.
@Elanino:
Za MS sicer ne ven, je pa v Gornji Radgoni Tomaž, odličen frizer, ka san ga večkrat vidla tudi pri deli z deco in se mi zdi, ka niti eno dejtece neje preživljajo nikšnih travm, saj ma Tomaž fajn odnos do njih in je fejst prijazen in zabaven. Tak ka se splača napravite ene 10 km :)
Zanima me koga v MS mi priporočate za striženje in oblikovanje frizure 6 letni deklici?