DELA

|

Najprej dajo oglas, da iščejo delavce za razna dela . Ko pa jim pišeš , da te zanima delo in bi rad šel delat pa ti več nič nazaj ne odgovorijo (.DA SE RAZUMEMO NISO VSI ISTI NEKATERI TI DAJO ODGOVOR DRUGI PA SPLOH NE )
Jaz mislim, da se nekateri delodejalci delajo prav norca iz nas :
Zdaj me pa zanima kaj vi mislite o tem?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
anja1

Najprej dajo oglas, da iščejo delavce za razna dela . Ko pa jim pišeš , da te zanima delo in bi rad šel delat pa ti več nič nazaj ne odgovorijo (.DA SE RAZUMEMO NISO VSI ISTI NEKATERI TI DAJO ODGOVOR DRUGI PA SPLOH NE )
Jaz mislim, da se nekateri delodejalci delajo prav norca iz nas :
Zdaj me pa zanima kaj vi mislite o tem?

Stefan Stefanic

Mislim,da si kak iskalka zaposlitve dokaj dobro nepripravlena na trg dela in ka ti fali kar nekaj znanj,ka bi jih nujno nucala.Če bi to mela,se tudi ne bi spitavala,če se delodajalci delajo norca iz tebe.Razlogi za ta dejanja so drugi.Daj se malo poduči o tej zadevi...Pa temo naslovi kak trbej,nej kak šalabajzer.

anja1

Oproste ampak dosti delodejalcev se dela norcev iz nas nezaposlenih oseb , Ko poveš da si prijavljn na zavodu za zaposlovanje te takoj vzamejo .( ker dobijo denar za tebe ker so te zaposlili ) ko pa porabijo ta denar pa te zavržejo kot krpo češ da nisi nič vreden. In spet zaposlijo drugega  ja žal tako je to danes  . In nič se ne delaj pametnega in nejsan nikšen šalabajzer .ČE SE TI TEME NE ZDI PRIMERNA  POTEM SPLOH NE PIŠI NOBENIH KOMENTARJEV  ,
PS , MOGOČE SEM TI PA NA REP STOPILA ,.

Stefan Stefanic

Daj,odrasti.Ges san nej delodajalec,torej mi nemaš s čen stopiti na rep.Povedati san ti resnico,ti pa zemi to kak ščeš.Preprosto o teh stvareh nemaš pojma,sicer ne bi takšnih stvari tu spitavala.Pa saj je OK,ka pitaš,če ne veš,ampak ostaja dejstvo,ka o ton področji nemaš pojma.Ges se tudi ne strinjan z izkoriščanjon iskalcov zaposlitve,ampak delodajalci pač samo izkoriščajo luknje v sistemi,v zakonaj.Iskalci zaposlitve so v ton primeri kolateralna škoda,kak bi se tomi pravilo.Torej ne delajo delodajalci to z namenom zajebavanja iskalcov zaposlitve,ampak zaradi drugih stvari.Šalabajzer pa san te imenoval zaradi tvojoga poznavanja slovnice in naslavljanja tem,nej zaradi pomanjkljivoga znanja o trgi dela.

Profile picture for user Ella Ella --

anja1, ko iščeš službo, se mentalno pripravi na 2 stvari:
- delodajalcu je najpomembneje najti delavca in to pravega in čim hitreje (torej se s tistimi, ki niso pravi, ne bo ukvarjal oz. se bo ukvarjal kvečjemu kasneje kot s primernimi kandidati);
- na vsak razpis v Pomurju se prijavi ca. 200 - 300 ljudi. Med temi so ljudje, ki si čisto neprimerni in rabijo službo, primerni, ki nočejo službe, ampak jih Zavod "sili", da se prijavljajo, takšni, ki mislijo, da so primerni, takšni, ki niso primerni, ampak mislijo, da bi že to, da se prijavijo, za delodajalca morala biti takšna čast, da jih izbere (itd. v tej smeri naprej, pa se mi več ne da) in primerni, ki hočejo preveč denarja, premalo denarja, nočejo delati, hočejo delati. Delodajalca zanimajo le primerni, ki hočejo delati in to za takšno ceno, da jih lahko plača. Spadaj v zadnjo skupino, če hočeš odgovor.

Hašiš

Problem je v ton ka dosta del je ze vnaprej zasedenih, oziroma ma delodajalec kandidata ze izbranoga. Trbej pa se zmeraj dati objavo na zavod za zaposlovanje, ker pri prijavi delavca na ZZZSje je potrebno prilozite PD obrazec (jebenin obrazec keroga trbej nesti na zavod zaradi prijave prostoga delovnoga mesta). Edijno lejko na PD obrazce oznacis ka naj zavod ne napotuje delavcov na razgovor, objava prostoga delovnoga mesta pa more se zmeraj negi bite, ali na zavode ali na spletni strani podjetja, ...
Ja je pa rejsan glupo ka se delodajalec nemre telko potrujdite pa ti poslate e-mail z odgovoron ka si nej bil izbrani.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet