Danica Lovenjak v As ti tud not padu!?
"Pomurska starleta bogatih oblin" DANICA LOVENJAK je bijla to nedeljo gostja Jurija in Ladota v oddaji As ti tud not padu!?
Zdi se mi, ka je svoj sloves (bjonde) dobro potrdila:
poptv.si/multimedia/as-ti-tut-not-padu-5-oddaja.html
hehehehehehehe
Komentarji
Peg Bundy. lol
ah... mladosti moja :)
baje ka ta prekmurka nevej po blate ite, kda pride v prekmurje=)
O tem je že blo govora nekaj, da je sedela ko neka kura tam in ni zinila skoraj nič.
haha...prekmurska nevoščljivost mene pa je glih Danica presenetila in to v pozitivnem smislu, oni dve, Katja in Reza sta se afnali ko kaki prismojenki, Danica pa je bila točno takšna kot je vedno...lepa, umirjena...lahko bi bili Prekmurci ponosni nanjo, ne pa da jo stalno nekaj blatite
Ja ponosen mo na tao!!Lado jo pijta ti si avstrolopitek??Ona pa:ja rada man luno...Na kuro san naj ponosen-sramota1!!
Chevapcic Himself
.. ah, no .. brez agresije, če je možno ..
.. če smo že pri Danici ..
govori.se/domaci-traci/danica-lovenjak-visoke-petke-so-spomin/
.. napeto ..
dobro se je odrezala. Pac je nej za humor v tem smislu. Ta oddaja je pac cirkus za sprostiti...nemres non stop sale klamfati. Kak pravim, moj support do nje (studentke novinarstva?) ker si upa na oder in ostane mirna, medtem ko jo onadva klovna, pardon diplomirana svobodna umetnika blatita in njen ugled. Zenska je definitivno zrela, vljudna , iskrena in uspesna. Pove ti v oci ka ji ne pase in poskusa ostati vljudna ter ne laze za hrbtom. To je resno umetnost, ka ostanes hladen kak spricer kda ti sto pove "ti si avstralopitek". In ona mu dosti pozneje zabrusi eno zelo dobro nazaj..."lado a bi se lahko ustrigel, malo si postal zapuscen" - v vseh smislih... tako da on postane avstralopitek...
ce bi jes bil tam na njenem mislu, bi onemu cupo z farcajgom tam pred obcinstvom skuro.
"in cauda venenum"
Bravo Boltzmanovakonstanta točno tako je bilo, ostala je mirna in spoštljiva pred štirimi klovni...
Chevapcic Himself
Chevapcic Himself
.. nekaj slik Danice Lovenjak iz njenega odmevnega nastopa v oddaji As ti tud not padu?! ..
.. bodimo pozorni na slkiko številka 3 .. .. zakaj, se vprašate?
Chevapcic Himself
.. v "originalni" velikosti in ne v web velikosti kot so zgoraj, pa na naslednjih povezavah, je malce povečano ..
www.shrani.si/f/a/yU/2VZRI4BE/not-padu-1.jpg
www.shrani.si/f/2/LA/KWl1JmJ/not-padu-2.jpg
www.shrani.si/f/2t/Ys/1GgQFeaU/1/not-padu-3.jpg
www.shrani.si/f/r/2M/4FHXoWIj/1/not-padu-4.jpg
mogoče je danica študerala kaj z zvezi z luno ka mlati takšne modre "o vplivu lune na ljudi"?
jaaaa, to pa je umetnost ka doj prečita ka njej drugij napijšejo!
Avstralopitek prej!!!Tao kozo si ge naj za ponos zemen!!!Ona naj samo fajn študejra,šičko ta drži pa de mogoče še na kmetijo slavnih prišla!!!
Danica je naravna blondinka. Meni osebno so blondinke najlepse in najpametnejse zenske cloveske vrste.
nevem, meni osebno je on bolj podoben australopiteku
www.index.hr/images2/Australopitek_01V.jpg
www.planet.si/portal/site/planet/template.binary/binary/module/7ff3262bde501d729f8f1457e24027a0/image/
"Pomurska starleta bogatih oblin" DANICA LOVENJAK je bijla to nedeljo gostja Jurija in Ladota v oddaji As ti tud not padu!?
Zdi se mi, ka je svoj sloves (bjonde) dobro potrdila:
poptv.si/multimedia/as-ti-tut-not-padu-5-oddaja.html
hehehehehehehe