Čuden sms
zdravo!
je što od vas včera doubo sms s tel. št. 040***432? v smsi je napisana grožnja glede današnjoga protestnoga shoda, ka de se pošiljatelj polejo z bencinon in vužgo... podpisani je nej nihče, tel. št. ne poznan in neman pojma zakoj san dobijla te sms... mogoče zato ka je moja tel. št v telefonskon imeniki...
Komentarji
Spooky,
jaz imam kar enega tukajšnjegs forumaša na sumu, je dovolj debilen, samo, ker nimam dokazov, ga ne smem in ne morem imenovati.
Tak da se ne sekiraj - bencin se od daleč zavoha, da se lahko pravočasno umakneš provokatorju.
Pa nikar gasiti, lepo prosim!
saj sama tako ne grem na proteste, ker imam na sumu, da se znajo zadeve zakomplicirat in postati preveč grobe.... sama sem sicer mnenja, da je treba nekaj ukreniti ampak s takimi grožnjami-ne hvala!
Spooky, moje mnenje je pa tako: če čutiš, da to niso "tvoje demonstracije" pač ne greš tja. Če pa misliš, da je v tej naši Sloveniji treba nekaj korenito spremeniti, da jih je za cel vlak, ki jim pritiče geslo "GOTOF SI", potem pa pač "prineseš svojo sliko ven".
Od provokatorjev pa se je treba odmakniti in jih pustiti policjotom, da jih "pokupijo". Pa naj pridejo ven, da jih čim več polovijo, da se bo končno razkrilo, s katere strani ta provokatorski veter piha.
Ker, eno pa drži kot pribito: ŠE DEMONSTRACIJE SO NAM UKRADLI!!!!
... ma pustite take SMS-e. Nekateri pač mislijo, da so originalni.
Meni je glede teh SMS-jev daleč najbolj originalna akcija take: v Mariboru so ob mizi trije, štirje košarkaski sodniki. Eden gre na WC in pusti telefon na mizi. Eden od preostalih si telefon hitro "sposodi", napiše sporočilo: "Mala, si za akcijo!" in hitro pošlje na kar precej ženskih naslovov, kateri so bili v spominu. Seveda je bil lastnik telefona ob povratku sila presenečen, ko je dobil veliko kontra odgovorov... zdaj so bile za akcijo ali ne, niti ni pomembno.
Hec je bil, da te kap, he, he... Imen pa ne bom izdajal!
Blaž Grabar
hehe:
pozabil si pripisati SLIKA JE SIMBOLIČNA,
ker naš provokator je bolj suhcane postave - ker se veliko ukvarja s športom!
Blaž Grabar
se opravičujem
čevapčič šče z sebe čevapčič napraviti?
burn motherf****r, burn...
zdravo!
je što od vas včera doubo sms s tel. št. 040***432? v smsi je napisana grožnja glede današnjoga protestnoga shoda, ka de se pošiljatelj polejo z bencinon in vužgo... podpisani je nej nihče, tel. št. ne poznan in neman pojma zakoj san dobijla te sms... mogoče zato ka je moja tel. št v telefonskon imeniki...