Čiščenje snega
Što je zatajil v Soboti pri čiščenji snega na cestaj ,ulicaj ter pločnikaj ???
Komentarji
kanžor
zemi si lopato pa idi metat nej ka se tu buniš!!
replika ---kremenchek .. dalo bi se metati tudi z tvojim gezikon
v sekundi bi meli vse spucano, razvajenci.
primerno se je trbelo obute pa se je dalo gnes po pločnikaj hodite, sicer pa če je nej sila tak boljše nej ven ite. se pa trudijo pa delajo, samo nemrejo vse naenkrat naredite.
Boukmoj, stunjanje, pa nika dela, ka je nej nekome spucano,,,praj okole fotela?
Čisto lepo je spucano danes. Včeraj zjutraj je bila še malo štala po mestu, ampak nič hudega. Idite malo v tujino pogledat, predvsem severno. Tam še dosti manj pucajo.
Še posebej mi je všeč, da so včeraj pustili zvečer zasnežene ceste. Se je bilo prav zabavno voziti ponoči, ko so bile ulice prazne :)
Branko Boldižar
Ne razmin ka se bunite ???
Vej pa je ja zadosta spucano - glede na situacijo iz preteklost zelo dobro spucano! No sicer bi pa najboukše bilou za par lidij ka ideta pred sakšin dva cestara: eden naj meče snejg drüjgi pa včasik posipavle
pločniki so katastrofa, vsaj tej v vzhodnen predelu murske sobote
Razvajeni ste, to je to :)
V naši vasi bogi za hrbton je do pred kratkin še sploj nej bilo pucano. No neven, tudi če je bilo, je bilo na cesti telko snega ka bi vas pol sobočancov popizdilo valda :D
Zima je pač! In kak san že enok pravo: stalno se ščejte primerjati z Avstrijo. Daj mo se zaj še tudi. Avstrijci majo ceste dostaaa menje spucane kak mi!
Tudi meni se zdi, da ste malo razvajeni. Včeraj so res bili še kar zasneženi pločniki zjutraj, ampak danes je bilo pa prav leto očiščeno, ko sem šla v službo. Sicer je pa včeraj tako ali tako celi dan snežilo in bi morali sproti čistiti, če bi hoteli, da bi pločniki bili danes zjutraj čisti.
Definitivno je bila organizacija slaba, so vecja mesta , so kraji kjer so bile ceste in plocniki cisti in kar je najhujse , okrog šol , zdravstveni domov, še danes ni bilo pocisceno.
pravocasno se je treba spraviti k deli....
Kak je prišo tak de odišo! Prinas na goričkon pa kmetje s traktori fajn porinejo že vgojno ob pete pa nega nevole
Edini stik s snegom+otroštvom je metanje snega - vsaj zame. V mestih je drugače, razmin...
Pa fajn ka do zajedalci na poljščinah in drevesih decimirani. Upam, ka de zato kaj menje kemije potrošene.
Sicer pa, ujjujuj - še je napovedano.
To se bunijo samo t.i. "digitalci" keri doma sidijo pa se njin ne da niti dva kvadrata snega zmetati,....znajo pa šinfati, pa ščejo ka bi njim prle sneg spucali pred blokon kak na avtocesti. Lopate v roke pa na luft!
Što je zatajil v Soboti pri čiščenji snega na cestaj ,ulicaj ter pločnikaj ???